Hdd nenajede

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Hdd nenajede

Příspěvek od NEZNALEC »

cus mam problemek nekdy se stane ze mi komp nenacte disky... taktoval sem procak, muze tio byt tim ze je nestabilni? predtim to nedelalo
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

to zkus zase podtaktovat zpátky a uvidíš jestli je to tím. Ale to by mohlo být jedině v případě že by jsi měl hooodně slabej zdroj a tím taktem by to už neudržel. I když většinou jako první vůbec nenajede grafika a ne disky. Ty disky máš asi rovnou na desce a ne na pridavnym radici co? Ze by ti prestal pracovat radic kvuli zvysene FSB. Co ti to přesně vypíše? Nebo co to udělá?
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

no najede mi uvitaci sprava desky jako normalne a pak napise NOT FOUND DISK a kdyz najedu do biosu tak nejsou nactene disky, zdroj mam ted novy fortrona 400w a bylo mi receno ze ten zdroj utahne hodne... ale neudela to pokazde jen kdyz je pc delsi dobu vyple (pres noc) parkrat to restartnu nebo nachvilu uplne vypnu zdroj a najede v pohode, i kdyz uz se mi parkrat i stalo ze nenajel vubec ani se nerozla obrazovak
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Me tohle delavalo driv na slabem zdroji po pretaktovani, ale to u tebe nehrozi, 400W Forton vazne musi stacit. Ted to mas teda zase na defaultnich hodnotach taktu?
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

nene nemam mam to ted na 3,4 ghz a testuju to v primu 95 a zatim pohoda... nevim co to muze byt mozna deska ze je zblabla tim pretaktem bo nemam zvysene Vcore...mohlo by se to takto projevit?
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

doufam ze mas s tim ze ten zdroj je dost silny pravdu bo mi tahne i grafiku 6800gs a uz k vuli tomu sem kupoval ten zdroj :oops:
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“