Problem s WinFast 2000XP expert
- Challenger_CZ
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Problem s WinFast 2000XP expert
Zdravim,
mam problem a to pořádnej, nainstalovat ovladače k teto kartě...
Prostě začnu s instalací ale ještě předtím mi to napíše windowsácký okno že si tento softare nezízkal jakýsi podělný logo Windows. No tak to odkliknu jako že pokračovat a v pruběhu instalace mi to hodí modrou obrazovku s textem že byly zjištěny potíže a windows ukončil svou činnost neob že se prostě ukončil... dole na obrazovce beží výpis fyzycké paměti na disk...jakmile to dojede tak se win resetuje...
Cela procedura se opakuje i když zkusim stahnout nejnovější ovladače...
Nevěděl by někdo v čem je problem?
mam problem a to pořádnej, nainstalovat ovladače k teto kartě...
Prostě začnu s instalací ale ještě předtím mi to napíše windowsácký okno že si tento softare nezízkal jakýsi podělný logo Windows. No tak to odkliknu jako že pokračovat a v pruběhu instalace mi to hodí modrou obrazovku s textem že byly zjištěny potíže a windows ukončil svou činnost neob že se prostě ukončil... dole na obrazovce beží výpis fyzycké paměti na disk...jakmile to dojede tak se win resetuje...
Cela procedura se opakuje i když zkusim stahnout nejnovější ovladače...
Nevěděl by někdo v čem je problem?
Zdroj:PFC 400WProcesor: AMD Athlon 2600+ Deska: ASUS A7V880 Paměti: Transcend 2x 256RAM 400Mhz 2.5 STANDART (v dualu) Grafická karta: Sapphire ATi Radeon 9600XT 256MB Pevný disk: Western Digital 40GB ATA 100 5400ot. 2MB Cache TV karta: WinFast 2000 Expert
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Pro model Expert použij :
Aplikace verze: 3.0.10.20
Drivery verze: 5.13.1.3310
Vše najdeš na mých webových stránkách.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
- Challenger_CZ
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsem zkoušel...problem přetrvává.Patton píše:Pro model Expert použij :
Zdroj:PFC 400WProcesor: AMD Athlon 2600+ Deska: ASUS A7V880 Paměti: Transcend 2x 256RAM 400Mhz 2.5 STANDART (v dualu) Grafická karta: Sapphire ATi Radeon 9600XT 256MB Pevný disk: Western Digital 40GB ATA 100 5400ot. 2MB Cache TV karta: WinFast 2000 Expert
- KalaShniK
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Lukke
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Pomalý počítač... Zkus nahrávat na méně náročný formát popř. přímo nekomprimované AVI, které si poté převedeš např. ve Virtualdubu.KalaShniK píše:ja mam zase takyto problem:zacnem nahravat a ked to pustim seka mi to,zvuk ide plynulo...skusal som roznu kvalitu a velkost suboru ale nic nepomohlo....
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Challenger_CZ
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Hele pánové, buďto ze zaobývejte mím problémem nebo založte nový tread jo? Dik moc... ja tu kartu ještě ani nerozchodil...
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Je celkem možné, že jseš jedním z "šťastných":
http://www.tvfreak.cz/modules.php?name= ... 13534&f=23
http://www.tvfreak.cz/modules.php?name= ... 13534&f=23
- Romča
- Začátečník
WinFast 2000XP expert
Nazdar.
Měl jsem ten samý problém. Nakonec jsem zjistil, že to dělal ovladač k infra pro DO (tusim wf88xbar.*).
řešení bylo nakonec docela jednoduchý.
Ze stránek levi.cz (moderátoři sorry ) jsem stáhl nové ovladače pro XP, a do XP-ček jsem to nastrkal sám, část po části. (přes vlastnosti systému - hardware). je to sice zdlouhavý, ale pomohlo to.
jestli ti to pořád nejede, tak dej vědět ( xcerny02@email.cz) a já ti pošlu podrobnější popis.
Měl jsem ten samý problém. Nakonec jsem zjistil, že to dělal ovladač k infra pro DO (tusim wf88xbar.*).
řešení bylo nakonec docela jednoduchý.
Ze stránek levi.cz (moderátoři sorry ) jsem stáhl nové ovladače pro XP, a do XP-ček jsem to nastrkal sám, část po části. (přes vlastnosti systému - hardware). je to sice zdlouhavý, ale pomohlo to.
jestli ti to pořád nejede, tak dej vědět ( xcerny02@email.cz) a já ti pošlu podrobnější popis.
- Romča
- Začátečník
Jo a ještě jsem zapoměl to hlavní (pro sebe)
pořídíl jsem si DVB-T, tuhle starou TV kartu ksem dal do staršího PC (PIII 600MHz, 512 Ram, Ati Rage Pro integrovaná). A hned jsem měl problém.
Zvuk jak víno, ale obraz nikde. jen černé okno. Už jsem zkusil kde co, ale fakt nevím jak dál.
Teď je každá rada drahá, tak jestli někdo něco víte, tak pomoc pomoc.
dík
pořídíl jsem si DVB-T, tuhle starou TV kartu ksem dal do staršího PC (PIII 600MHz, 512 Ram, Ati Rage Pro integrovaná). A hned jsem měl problém.
Zvuk jak víno, ale obraz nikde. jen černé okno. Už jsem zkusil kde co, ale fakt nevím jak dál.
Teď je každá rada drahá, tak jestli někdo něco víte, tak pomoc pomoc.
dík
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Na stránkách www.leadtek.com.tw/eng/
je někde patch pro ATI. Nevím ale, jestli je pro všechny modely. Hledej u příslušného modelu tv tuneru FAQ.
je někde patch pro ATI. Nevím ale, jestli je pro všechny modely. Hledej u příslušného modelu tv tuneru FAQ.
- Romča
- Začátečník
To: Patton
Dík za tip. Není to sice to pravý, ale navedlo mě to asi správným směrem.
Jednak ten TV tuner je TV2000XP DeLuxe, čili o chlup starší než Expert.
No a pak, na stránkách Leadteku píšou, že karta musí podporovat overlay mód, což bude asi ta chyba. Nevím, jestli integrovaná grafika Ati Rage Pro je něčeho takového schopna. No zítra se uvidí, nebo spíš zasenic neuvidí
Jednak ten TV tuner je TV2000XP DeLuxe, čili o chlup starší než Expert.
No a pak, na stránkách Leadteku píšou, že karta musí podporovat overlay mód, což bude asi ta chyba. Nevím, jestli integrovaná grafika Ati Rage Pro je něčeho takového schopna. No zítra se uvidí, nebo spíš zasenic neuvidí
- gish
- Nováček
-
WinFast 2000XP Expert
Zdravim, mám jeden dotaz ohledně TV karty WinFast 2000XP Expert. Projel jsem celý forum a přestože je tu dost témat týkajích se týhle karty tak odpověď na můj problém jsem nenašel.
Jde o to, že když nahrávám (do formátu VCD) tak všechno zpočátku běží v pohodě, ale tak po 10-15 min. se obraz začne sekat. Nevíte čím by to mohlo být?
Můj počítač: Intel Celeron 900MHz, 384 MB RAM
Dík za odpověď
//Dzin: Radeji to hod do obecnych problemu s touto kartou tady se řeší neco jineho:)
problem směruj
sem
Jde o to, že když nahrávám (do formátu VCD) tak všechno zpočátku běží v pohodě, ale tak po 10-15 min. se obraz začne sekat. Nevíte čím by to mohlo být?
Můj počítač: Intel Celeron 900MHz, 384 MB RAM
Dík za odpověď
//Dzin: Radeji to hod do obecnych problemu s touto kartou tady se řeší neco jineho:)
problem směruj
sem
- houbik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Winfast TV2000 Deluxe - nejde obraz
Mam stejny problem jako Romca.
S kartou Winfast TV2000 Deluxe (na PII 400, nvidia Riva TNT) mi na ciste instalaci XPcek, po doinstalovani nejnovejsich driveru na kartu jde pouze zvuk a misto obrazu je cerna obrazovka. Behem instalce PVRka se taky nainstalovaly MS kodeky, ale tam snad problem nebude. Uz jsem jednou tuto kartu na tehle konfiguraci rozchodil a takovyhle problem jsem nemel.
Dneska zkusim prehodit do jineho PCI slotu.
Vitam jakekoliv zkusenosti s timto problemem.
S kartou Winfast TV2000 Deluxe (na PII 400, nvidia Riva TNT) mi na ciste instalaci XPcek, po doinstalovani nejnovejsich driveru na kartu jde pouze zvuk a misto obrazu je cerna obrazovka. Behem instalce PVRka se taky nainstalovaly MS kodeky, ale tam snad problem nebude. Uz jsem jednou tuto kartu na tehle konfiguraci rozchodil a takovyhle problem jsem nemel.
Dneska zkusim prehodit do jineho PCI slotu.
Vitam jakekoliv zkusenosti s timto problemem.
Acer 660, Centrino, Pentium M 1,4GHz, 512 DDR266, 40Gb, Intel Extreme SLOW 2