Má desku FIC FR33E a nejde mi rozjet - vše jsem zapojil, rozjela se + pak sem přidal HDD z mého pc s Win Xp jela taky ale při nabíhání XP vyskočila modrá obrazovka, pak jsem to zkoušel párkrít - dostal jsem se jen do Biosu. Ted uz se monitor nerozsvítí. Ćím to může být? Deska není stará...
Je to deska FIC FR33E + Celeron 1000 Mhz Copermine + 2 x Ram 128
//edit Wilik - presun z ost. desek
Nejde mi rozjet deska...
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- krysar8
- Začátečník

-
- Benu
- Začátečník

Stalo se mi kdysi něco podobného ale na desce s chipsetem VIA 694T. Na počítači bez systému jelo vše bez problémů, ale během instalace Win XP se to seklo a už nikdy nerozjelo. Bohužel nejsem pamětník, ale řekl bych, že tyto VIA chipsety mají zásadní problémy s WIN XP. Znova rozjet by to možná šlo po nahrání BIOSU, a používat jiný systém než XP.
Jestli ti můžu poradit, tak tu desku hned vyměn za nějakou s Intel čipsetem.
Jestli ti můžu poradit, tak tu desku hned vyměn za nějakou s Intel čipsetem.
- Johny_g
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jestli se nedostane ani na POST, není to chyba windows. Klasická rada - vše zase rzdělat, zkontrolavat (pokud je možnost zkusit komponenty v jiným počítači) a zase složit - jen to nejnutnější pro běh PC, pokud se rozjede tak přidávat ostatní věci. Taky zkus vyměnit zdroj.
Gigabyte P35-DS3, C2D E7500, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, HD5670 512 MB, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, LG DVDRW, Samsung 214T.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: