dnes som zacal robit bednu, zatial to bude len striekanie a male doplny, kedze majitel bedne nema dostatok financii na razantny tunning, no ale aj tak vam to chcem ukazat, pretozenedavno som robil pre kamosa doplnok ,,cierna diera" ktory je tu: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=63243 a stoobi mi povedal, ze je fajn nastriekana a ze by som mal spravit casemod, preto som ho chytil za slovo a kamos mi dal jeho bednu nech striekam.
Jemu sa paci kombinacia cervenej a modrej, preto som to vymyslel nasledovne:
v zaklade bedna vyzera takto (bola kupena ako najlacnejsie riesenie pre fajn pocitac, ale bedni sa nekladol velky vyznam):

na striekanie ako u prveho modu pouzijem tento sprej+bezfarebny leskly lak rovnakej znacky
tak a tu je predok po oddeleni plastov. ten regulator v malej pozicii je k 12cm Thermaltaku co je pod mechanikou. ten som robil uz davnejsie, ta diera jekvetinac, okolo je tahokov. kvetinac a modry plast budu cervene, aby spolu pasovali. tahokov chcem len priesvitnym lakom, aby sa leskol.
Tiez prerobim tie tienidla na diodach, lebo taketo sa do bedne nehodia, urobim tam ,,ciru optiku" a vnutro nastriekam na strieborno.
tu je to pripravene na striekanie
no a takto to vyzera po 4 vrstvach cervenej a jednej vrstve bezfarebneho, ale to este budem brusit, lebo to este neni ono.
tak zatial som v takomto stadiu, dnes by som chcel dokoncit lakovanie cervenych casti a tiez mam uz vyrezane plexi na tie svetielka.
biele casti sa budu lakovat na modro a chcel yb som robit kombinaciu lesklej a matnej tej istej farby, napada ma, ze vacsian bude leskla a kde ma bedna prelisy v predu, tam bude matna a potom to bude z toho predku pokracovat po celej bedni, aby to podobilo ako celok.
Dodam este fotky zbytku bedne, lebo uz je tam spravene osvetlenie, na streche vetrak a okno z gravirom.
Teraz vas prosim, ak mate niekto vacsiu fotku tejto bedne v zaklace prosim dajte mi ju, vymenim ju za tu vrchnu a tiez by som bol rad keby ste napisali svoje nazory ako dobre skombinovat modru lesklu a matnu na celej ploche bedne aby pasovala k predku.
No a este mi mozte napisat aky nazov by ste tomu dali, ak bude nejaky dobry, ten potom nastriekam matnym lakom na leskly niekam nabok.
tak sa prosim vyjadrite...
EDIT: vymenil som 1 fotku
EDIT 13.5.: takze zasadne pokrocenie podla noveho pravidla davam do prveho postu nahlad a je to lakovanie plechov: (viac fotiek na strane 3)
EDIT 3.7.: hotove okno, pokracovanie na str. 4