Nefunkční touchpad u ACER TM4652

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
outlier
Začátečník
Začátečník

Nefunkční touchpad u ACER TM4652

Příspěvek od outlier »

Ahoj,
zničeho nic mi přestal reagovat touchpad a teď přemýšlím, jestli je jasné, že je to HW problém, nebo by to mohlo být i něco se SW. Ve stavové liště mám stále ikonu Synaptics Pointing Device, jenže nereaguje.

Nevíte, co by se dalo zkusit, jestli jsem mohl něco omylem přepnout nebo tak?
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

no mohls ho deaktivovat, nejspolehlivěji to zjistíš, třeba když nabootuješ do dosu nebo něčeho podobného, spustíš ovladač myši a nejakou aplikaci co myš podporuje, to je tutovka
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
LeV
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční touchpad u ACER TM4652

Příspěvek od LeV »

outlier píše:Ahoj,
zničeho nic mi přestal reagovat touchpad a teď přemýšlím, jestli je jasné, že je to HW problém, nebo by to mohlo být i něco se SW. Ve stavové liště mám stále ikonu Synaptics Pointing Device, jenže nereaguje.

Nevíte, co by se dalo zkusit, jestli jsem mohl něco omylem přepnout nebo tak?
A zkoušel si klávesovou zkratku FN+F7 ??
PC1>Core2Duo 6600, DFI 975X/G, DDRII Geil 2048/800 CL4, Sapphire X1950XTX, HDD> Hitachi 250GB SATA2 + Seagatei 250GB SATA, LCD Samsung 20" 204Ts
PC2>ACER Ferrari 4006WLMi, Turion ML40, DDR 1024MB, ATI R X700/128, HDD 120GB, DVD RW, 15.4" 1680x1050 display
outlier
Začátečník
Začátečník

Fn+F7

Příspěvek od outlier »

No jo, to je ono, diky moc, mas u me pivo, to si braska hral... ani jsem nevedel, ze tohle existuje... Diky moc
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Fn+F7

Příspěvek od pavel.minarik »

outlier píše:No jo, to je ono, diky moc, mas u me pivo, to si braska hral... ani jsem nevedel, ze tohle existuje... Diky moc
heh, to jsem teda taky netušil :oops: přitom na ten svůj Acer, který to pochopitelně má taky čumím denně
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Sice nemám Acera, ale toto náhodou vím. U bráchva modelu 2413LMi je to stejné. :)
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“