Finished: Case mod by aJa

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Lilith
Začátečník
Začátečník

Finished: Case mod by aJa

Příspěvek od Lilith »

Stary case se mi uz nelibyl, tak jsem se dal zacatkem brezna do upravy noveho, ted uz je vse dokonceno.

Chci se o to s vami tu podelit.

Fotky mam umistene na webu: http://www.aji.estranky.cz/fotoalbum/tunning-pc
Komentare muzete davat tam i tu, reaguji vsude (doufam ze nevadi ze fotky nejsou umisteny primo zde, pripadne predelam).

Nesetrte me, pokud se nekomu neco neliby, tak to chci slyset.

EDIT:

Tak fotky uz jsem na web pridal a davam par odkazu na celkove pohledy i sem. Vice fotek a detaily naleznete na vyse uvedene adrese.

Obrázek
Celkovy pohled

Obrázek
Odvod vyduchu od radiatoru

Obrázek
Bocnice

Obrázek
Zrcadlo

Obrázek
Bludicka

Obrázek
LCD

Obrázek
Nozicky

Obrázek
Expanzka

Obrázek
Chlazeni HDD
Naposledy upravil(a) Lilith dne čtv 4. kvě 2006, 19:56, celkem upraveno 3 x.
CPU: AMD 2500+@3200+(1.65V@35-44°C)___MB: MSI KT6Delta FISR___RAM: 1024MB 400MHz DDR Kingmax___HDD: WB PATA 80GB, 2x WB SATA 160GB RAID0___OS: Windows 2003 Server Enterprise Edition R2___COOLER: Complete Close Water (CPU,ChSet,GPU, HDD)___Gallery: http://www.aji.estranky.cz/
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

mozna by to chtelo trochu lip nafotit nenasel sem moc fotek zepredu atd... A tydle fotky sem nahrat...nevim co mam hodnotit
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
xaero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero »

No neni to spatny vidim ze sis s osvetlenim celkem vyhral v okamziku z toho muzes udelat kolotoc :) ale i to sladit hezky do jedne barvy (a vybrat si z vice barev) hezke. Libi se mi i to chlazeni disku to se ti povedlo. Nozicky jsou hodne hezke decentni. Gravir taky pekny ale chtelo by to pridat hlavne fotky celeho case at je videt jak to vse ladi dohromady pak by se dalo hodnotit. Ale libi se mi to.
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

Jak je psano,fotky celeho casu,nejlepe dat sem,ale prvni dojem-dobry
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak jsem prošel všechny ty fotky (určitě b bylo lepší to dát sem i s popisem) a ze začátku mě to dost zaujalo, řezání, apod vypadalo, že ti jde a přemýšlíš u toho, ale nejdřív mě odradila ta černá folie...to mi příjde dost divný mít prostě bočnici černou a zbytek stříbrnej..ale to je jen můj názor. Zároveň by se dal myslím zvolit jiný tvar okna - takový aby se hodil ke kulatým liniím case.

I expanzka a nožičky vypadají moc dobře, to se musí nechat, ale to osvětlení? Proč tolik barev? Vím, že to jd epřepínat, ale pak to působí hrozně kolotočácky...i když třeba používáš jen jednu...prostě mi to připomíná starověk českého moddingu a Doubyho úpravy. :( To už se dneska moc nenosí...

A podle mě to absolutně dodělalo to zdrcadlo a folie. Určitě to dodělává efekt světla, ale možná až moc...raději bych tam použil karbonovu folii nebo třeba kouřový plexi, který ti k efektu taky pomůže a bude to vypadat decentněji...prostě tomu chybí decentnost... :oops:
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

přepínání různýho osvětlení je určitě dobrej nápad, ale to osvětlení s UV lampou působí dost jako kolotoč... jinak pokuď sem se díval dobře tak barevně přepínáš akorát osvětlení pomocí neonů, ale nasvícení gravíru máš pořád stejnou barvou... třeba k té UV se ta červeno-oranžová na gravíru vůbec nehodí ke zbytku (máš tam opravdu hodně barev)

[OT]můžu se zepatat kolik tě přišel ten Hyundai monitor a co je to za velikost :? ten vypadá dost brutálně!!! to chci :) [/OT]
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
xaero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero »

WOW toho jsem si nevsim no nemam slov :) tuto mit doma .. no brutal na tom se divat na DVD + treba logitech Z-5500 tak to musi bejt husty ....... nemam slov :) taky me zajima cena
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

mno jako je to kolotoč, co si budeme povídat ... ale osobně se mi moc líbí to zlaté světlo, jak je udělané ? folie ? :)

jinak moc moddingu tam neni všechno přebije to osvětlení :)
Lilith
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lilith »

Fotky pridam, kdyz sezenu fotak budou dnes, jinak zitra. Na kompeltni fotky jsem opravdu zapomnel :(

Gravir je jen cervenej, jako nozicky jen do zluta. Ostatni ma tri barvy a mohu je rugulovat. Jo, kyz se to pusti vse tak je to moc barevne, ale vse to nepoustim, vetsinou jen nejaky ten odstin jedne barvy. Ostatni nechavam treba priblikavam v rytmu cteni HDD pripadne jako upozorneni nove zpravy.

A to ze se to nenosi je klidne mozne, ale ja u toho senim, a monotonost jsem moc nestel :) Dnes je taky v mode techno a ho neposloucham, protoze se mi to hnusi ("nekdo rad makove a jiny tvarohove").

K tem kulatym rohum, mel jsem udelany model, nevypadalo to zrovna nejlepe, musel by to byt velice maly radius a sukacna neni zase vsemocna.

Jinak vsem diky za uprimnost a prvni hodnoceni, fotky dodam co nejdrive.

PS. Hyundai IQ320 http://www.alzasoft.cz/d60165/32-lcd-tv ... pro-do.htm a je to opravdu narez 8)
CPU: AMD 2500+@3200+(1.65V@35-44°C)___MB: MSI KT6Delta FISR___RAM: 1024MB 400MHz DDR Kingmax___HDD: WB PATA 80GB, 2x WB SATA 160GB RAID0___OS: Windows 2003 Server Enterprise Edition R2___COOLER: Complete Close Water (CPU,ChSet,GPU, HDD)___Gallery: http://www.aji.estranky.cz/
Lilith
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lilith »

Digitaldoom píše:...zlaté světlo, jak je udělané ? folie ? :) ...
jsou to zlate LEDky, kolem 20,- za kus asi chteli. 2,2V 20mA a asi 3000mcd 20°
ty udaje pls s rezervou, nejsem si jima jist
Lilith
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lilith »

Tak uz tu mate nove fotky, snazil jsem se udelat lepsi.
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

Jups,me ty fotky nejdou :( :sad:
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
Lilith
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lilith »

KasMen píše:Jups,me ty fotky nejdou :( :sad:
a co ted? jsem tam pro jistotu dodelal i odkazy na prime soubory puvodni velikosti, ale jinak je to OK, mely by se zobrazovat v poho
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

Lilith píše:
KasMen píše:Jups,me ty fotky nejdou :( :sad:
a co ted? jsem tam pro jistotu dodelal i odkazy na prime soubory puvodni velikosti, ale jinak je to OK, mely by se zobrazovat v poho
Hmm.... ne,nejdou,nevim cim to je :sad:
Lilith
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lilith »

KasMen píše:
Lilith píše: a co ted? jsem tam pro jistotu dodelal i odkazy na prime soubory puvodni velikosti, ale jinak je to OK, mely by se zobrazovat v poho
Hmm.... ne,nejdou,nevim cim to je :sad:
taky nevim, tak jedine pres http://www.aji.estranky.cz
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

Tak OK,mas to dobry,predek mi ale prijde takovej seriovej :oops:
Lilith
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lilith »

KasMen píše:Tak OK,mas to dobry,predek mi ale prijde takovej seriovej :oops:
predek je opravdu netknuty, krom "prehazeni" LED (NUMLock misto Power a CapsLock misto HDD).
Ale casem planuju, hlavne az budou finance a az ho sezenu, dat tam LCD. Mozna z PSOne, mozna jen informacni 4x40 nebo nejake z Palmu. Jeste nevim.
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

zajímavý fotky (ty na začátku mi taky nevalej... mám firefox) a líbí se mi na tom osvětlení to, že si můžeš regulovat intenzitu - to je určitě užitečný! jinak se mi hafo líbí ten monitor!!!! :roll: ale kde na to vzít :sad: jinak bedna je celkově pěkná, až na ten kolotoč (ještěže máš možnost volby světla, protože když zapneš všechno tak to vypadá fakt jak fraktály :) ) ale moc úprav case v tom taky nevidim...
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
xaero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero »

No hezky sis pohral s osvetlenim a nevim me to jako kolotoc nepripada (kdyz je zaple uv tak jo :D) se samostatnou barvou to vypada hezky! Case je pekny ale taky tam toho prilis nevidim.
Lilith
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lilith »

Zkusim se sem podivat z jineho nez meho PC, osobne pouzivam operu. Mel jsem kdysi taky problem, ze se mi na forech nezobrazovaly fotky, ale uz nevim cim se to vyresilo.

Ten ventilatorek, kteremu rikate kolotoc (nic jineho tociciho tam neni v okne), je tam z duvodu nutnosti chlazeni Mosfetu u CPU, bez jejich chlazeni se to desne hreje a ohriva to vse okolo. Namereno s chlazenim cca 45°C, bez chlazeni to slo i k 70°.

Ve starem casu byl betracek nasvicen stroboskopem, takze to vypadalo jako by mej jen nekolik desitek otacek za minutu. Nasel jsem i video ve stare galerii :) http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... tracek.mov
Odpovědět

Zpět na „Projekty“