Ventilátor ze zdroje 250W

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
Smajchl
Začátečník
Začátečník

Ventilátor ze zdroje 250W

Příspěvek od Smajchl »

AHoj lidi, mám doma dva zdroje, starší 250W a ještě jdou a jsou docela tiché a tak jsem myslel, že bych si dal větráky z těchto zdrojí do case, jeden dopředu a jeden dozadu, ale chtěl jsem se zeptat, zda je zapojit do desky - (dát tam konektor) a nebo na molex?
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

to je zcela na tobe. pridelej k nim pozadovany konektor (at uz 3pin do desky nebo molex) tady neni moc co resit.

//nejjednodussi je z tech starych zdroju molex odstrihnout a vetrak k nemu pripajet, zakryt buzirkou ci paskou a je to
Naposledy upravil(a) wallot dne čtv 22. čer 2006, 10:27, celkem upraveno 1 x.
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Smajchl
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Smajchl »

wallot píše:to je zcela na tobe. pridelej k nim pozadovany konektor (at uz 3pin do desky nebo molex) tady neni moc co resit.
ale myslel jsme, jestli to nebude na desku velká zátěž....
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

Smajchl píše:
wallot píše:to je zcela na tobe. pridelej k nim pozadovany konektor (at uz 3pin do desky nebo molex) tady neni moc co resit.
ale myslel jsme, jestli to nebude na desku velká zátěž....
to zalezi na parametrech ventilatoru. samozrejme ze k desce se nedaj pripojit vysoko odberove vetraky a pokud nevis kolik tvoje deska max da vetraku ci kolik zere ten vetrak (ale pokud je to nejaky tichy pomalobezny tak by nemel byt problem) tak to pripoj na ten molex
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Ve zdrojích jsou větráky, který můžeš v pohodě napojit na desku...toho bych se vůbec nebál...prostě na to hoď 3pin a asi budeš muset trochu prodloužit kabel, ale pohoda... :wink:
Smajchl
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Smajchl »

Stoobi píše:Ve zdrojích jsou větráky, který můžeš v pohodě napojit na desku...toho bych se vůbec nebál...prostě na to hoď 3pin a asi budeš muset trochu prodloužit kabel, ale pohoda... :wink:
díky, tohle jsem chtěl vědět, jasný, napojím třípin na prodl. kabel a bude :)
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“