Audigy

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
cvb
Nováček
Nováček

Audigy

Příspěvek od cvb »

Koupil jsem pro kamaráda Audigy -zlacene konektory a FireWire bohužel bez CD . Stahl jsem driver otestoval u sebe ale mám jen suchátka.Kamarád má repro Genius SW-5.1 Home Theater a nehraje mu subwofer.Jeho původní SB live funguje normálně .Je prý třeba nejakej prográmek od Creative kde se ten sub nastavuje.Můžete mi poradit co mám stahnout?? Na webu creative je toho dost a kámoš nemá net.dík
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Nějak z tvého zmateného dotazu nechápu, jestli máš problém ty s Audigy a sluchátkama, nebo kámoš s Live! a reprákama...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
cvb
Nováček
Nováček

Příspěvek od cvb »

hh jsem moták kámoš s reprákama proste mu nehraje subwofer momentálně má SB live a u toho je prý nějaký prográmek kde se ten sub nastavuje
PEKY
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PEKY »

chcel by som sa opytat aky je rozdiel medzi SB Audigy SE bulk a retail. Ta BULK to je ako verzia bez krabice bez driverov a kablov? A co to je OEM? DIK :-D
Jafido
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jafido »

cvb píše:hh jsem moták kámoš s reprákama proste mu nehraje subwofer momentálně má SB live a u toho je prý nějaký prográmek kde se ten sub nastavuje
Pokud stahnes ovladace pripom od Creative, je u nich pribalen i soft pro nastaveni a jednou z moznosti je take nastaveni subu. Pokud sub nehraje muze to byt take tim ze je spatne zapojen. :wink:
Prescott 650@17x200/1,4V,Intel i915 GAG,3072MB DDR400 ( 2.5-3-3-8 ),WD 320GB,MSI 6600 500/600 s VM-101
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61
MAGMA
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAGMA »

stretol som sa s podobnym problemom u kamosa u Audigy 4. ked si stiahol iba drajvre zo stranky creativu, tak sa mu neukazala v ovladacoch polozka bass redirection cize mu nehral sub. musel to spravit tak, ze si najprv zohnal instalacne cd od zvukovky, nainstaloval a uz tam bass redirection bolo. potom normalne na to nahodil drajvre z netu. da sa to original cd najst normalne ako image na nete.

NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
the_miracle
Nováček
Nováček

Příspěvek od the_miracle »

100 % funguje pro Audigy SE OEM:

http://forums.creative.com/creativelabs ... 294#M30889

Daniel Kawakami je BŮH!!!
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“