problém OFFICE 97/2000/XP

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Hampacher
Nováček
Nováček

problém OFFICE 97/2000/XP

Příspěvek od Hampacher »

Hledám pomoc. Zjistil jsem veliký problém při používání aplikace Microsoft outlok v případě používání různých verzí tohoto programu. Konkrétně je problém při používání "úkolů nebo událostí". Pokud to odesílám z XP, tak je to pro starší verze nepoužitelné-nečitelné i pro outlok expres.V případě že to odesílám z 2000, tak to částečně funguje.Zjistil jsem, že problém je mimo jiné ve formátu osobních složek pst u kterých je to jinak u XP a jinak u 2000.Proto jsem si nainstaloval adresář 2x ( verze 2000 a XP ).Při odesílání z XP z adresáře 2000 již zprávy dojdou čitelně, ale pouze jako prostý text a ne jako úkol či událost.( nelze přidat do kalendáře ). Proto prosím o radu, zda neexistuje nějaý doplněk pro starší verze, nebo jak a kde to nastavit. Zkoušel jsem různá nastavení bez úspěchu.
Athlon64+3000 VENICE@(9*260)2340MHz/A8V/1GBdualRAM,CL 2,5/GF6600GT/SATA WD KS 250 GB/ EC 450 W/WIN XP prof.SP 2/OFIICE XP prof.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

přesunuto z OS MS
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

Připojím se s dotazem. Používám Microsot office outlook a při stahování pošty z pop3 z gmailu, tak se mi pokaždé stáhne pošta znova. Mám tak třeba email stejný 4krát. V nastavení mám : zachovat kopii na serveru.
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
zaken
Nováček
Nováček

Příspěvek od zaken »

mozek007 píše:Připojím se s dotazem. Používám Microsot office outlook a při stahování pošty z pop3 z gmailu, tak se mi pokaždé stáhne pošta znova. Mám tak třeba email stejný 4krát. V nastavení mám : zachovat kopii na serveru.
To muze byt tim, ze si tam nechavas kopie na serveru. Dale to ale muze zpusobovat i to, ze mas nastavena nejak pravidla pro dorucovani, ktera se krizi..
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

zaken píše:
mozek007 píše:Připojím se s dotazem. Používám Microsot office outlook a při stahování pošty z pop3 z gmailu, tak se mi pokaždé stáhne pošta znova. Mám tak třeba email stejný 4krát. V nastavení mám : zachovat kopii na serveru.
To muze byt tim, ze si tam nechavas kopie na serveru. Dale to ale muze zpusobovat i to, ze mas nastavena nejak pravidla pro dorucovani, ktera se krizi..
ano mám to tak nastavené schválně abych ji měl zálohovanou na gmailu. Jde to nějak nastavit aby se poznalo, že už je mail stažen a nestahovat ho znova?
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
zaken
Nováček
Nováček

Příspěvek od zaken »

ano mám to tak nastavené schválně abych ji měl zálohovanou na gmailu. Jde to nějak nastavit aby se poznalo, že už je mail stažen a nestahovat ho znova?
to by měla ta POP3 umět. Ale stává se, že i mejl, který si už stáhl, stáhneš znova. Free server mívá různou kvalitu.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“