CMI8738/C3DX....

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Frostys
Začátečník
Začátečník

CMI8738/C3DX....

Příspěvek od Frostys »

mam tuhle blbou zvukovku a mám s ní docela problémy :) Takže:

1. levá bednička mi hraje jako pravá a naopak (prostě zvuk co má vycházet z levé, vychází z pravé)

2. když zapojím sluchátka (taky leváxpravá), tak všechny zvuky v kompu dou automaticky do mikrofonu, takže třeba na TeamSpeaku jde slyšet všechno co mi hraje v počítači :sad:

3. když zapojím bedničky+jen mikrofon od sluchátek, tak mikrofon lehce šumí. V bodě 2 mikrofon nešuměl. Dokážete mi pomoct? :(
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

zacal bych reinstalaci ovladacu.

pokud hrajou repraky opacne tak to v ovladacich prehod nebo jeste jednoduseji prehod si repraky

to ze bednicky+mikrak nejsou idealni kombinace se vi, mikrofon chyta vsechne sum co vychazi z repraku + pokud jsou u sebe kabely hodne blizko muze totakyvadit (me totreba mikrat taky dela pokud je kabel blizko kabelu od repraku a to mam Xfi (teda ted uz ne jelikoz pouzivam predni panel ale pri pripojeni dozadu jsem musel kabel od mikrofonu - levny tenky kablik dat tak aby nic nesumelo)
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Noo. A teda když mam zapojené mikrak+sluchny tak co s tim, že je slyšet všechno do mikrofonu co se odehrává v PC ?
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“