problém s intalací ovaladačů Asus N6600 256DDR Agp-8-x

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Martinelvis
Nováček
Nováček

problém s intalací ovaladačů Asus N6600 256DDR Agp-8-x

Příspěvek od Martinelvis »

pri instalaci ovladacu na tuto kartu z originalního cd mi to hodi hlasku Maybe No Leadtek Produkt a nejde to nainstalovat
nevite jak na to
Dekuji

//edit Thellwin - přesun z NV grafik
D.O.D.O
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.O.D.O »

Keď máš asus, tak jasné, že ti to píše že nemáš leadtek :lol: . Stiahni si ovládače z nVidie, alebo zo stránky výrobcu.
Otvorím NC, pozerám, vľavo disk C:, vpravo disk C:, pýtam sa, načo sú mi 2 disky C::??
Tak som jeden SFORMÁTOVAL :-)
Martinelvis
Nováček
Nováček

instalace nvidia

pri nainstalování ovladačě se mi ogjeví hlaska
Sli renderování více jednotkami Gpu bylo deaktivováno .Slil renderování více jednotkami Gpu bylo zmeněno na nezávislé renderování Gpu,protoze jedna z vyšich karet Sli byla odstranena.Sli renderování více jednotkami Gpu vyzaduje dve nebo více grafických kare.
Tohle pri spuštení hlásí Nvidia desktop Manager
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: instalace nvidia

Příspěvek od Jan Machalík »

Martinelvis píše:pri nainstalování ovladačě se mi ogjeví hlaska
Sli renderování více jednotkami Gpu bylo deaktivováno .Slil renderování více jednotkami Gpu bylo zmeněno na nezávislé renderování Gpu,protoze jedna z vyšich karet Sli byla odstranena.Sli renderování více jednotkami Gpu vyzaduje dve nebo více grafických kare.
Tohle pri spuštení hlásí Nvidia desktop Manager

Tohle neres, to hlasi jen proto, ze ovladace detekovali tvoji kartu jakozto kartu, ktera ma podporu SLI a tak to vyhodi doporuceni prihodit druhou kartu, podivam se nekde na navod jak to odstranit, ale myslim ze v poslednich Forceware 91.47 uz to nedela, tak je kdyztak sosni :wink:
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Martinelvis
Nováček
Nováček

ok

je dto tak byla to ta posledni verze
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak problém je zřejmě vyřešen, ale sekce Ovladače by pro tento thread byla vhodnější -> přesun tam :)
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“