pri instalaci ovladacu na tuto kartu z originalního cd mi to hodi hlasku Maybe No Leadtek Produkt a nejde to nainstalovat
nevite jak na to
Dekuji
//edit Thellwin - přesun z NV grafik
problém s intalací ovaladačů Asus N6600 256DDR Agp-8-x
Moderátoři: morke, Walker1134
- Martinelvis
- Nováček

- D.O.D.O
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Martinelvis
- Nováček

instalace nvidia
pri nainstalování ovladačě se mi ogjeví hlaska
Sli renderování více jednotkami Gpu bylo deaktivováno .Slil renderování více jednotkami Gpu bylo zmeněno na nezávislé renderování Gpu,protoze jedna z vyšich karet Sli byla odstranena.Sli renderování více jednotkami Gpu vyzaduje dve nebo více grafických kare.
Tohle pri spuštení hlásí Nvidia desktop Manager
Sli renderování více jednotkami Gpu bylo deaktivováno .Slil renderování více jednotkami Gpu bylo zmeněno na nezávislé renderování Gpu,protoze jedna z vyšich karet Sli byla odstranena.Sli renderování více jednotkami Gpu vyzaduje dve nebo více grafických kare.
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Re: instalace nvidia
Martinelvis píše:pri nainstalování ovladačě se mi ogjeví hlaska
Tohle neres, to hlasi jen proto, ze ovladace detekovali tvoji kartu jakozto kartu, ktera ma podporu SLI a tak to vyhodi doporuceni prihodit druhou kartu, podivam se nekde na navod jak to odstranit, ale myslim ze v poslednich Forceware 91.47 uz to nedela, tak je kdyztak sosni
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- Martinelvis
- Nováček

ok
je dto tak byla to ta posledni verze