Burn in mode?
Moderátor: maXXmilian
- nonego
- Nováček

-
Burn in mode?
dobrý den mám dotaz ohledně monitoru. Mám monitor Benq 91 GX a aniž bych jdekoli ckoli nastavova, zobrazuje se mi při zapnutí monitoru "Burn in mode" a nevím, kde to zrušit a co to vlastně je. Obrazovka bliká v různých barvách.Můžete mi prosím poradit. Děkuji w:)
- X-Spidy-X
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Shack
- Začátečník

Re: Burn in mode?
No takze nieco podobne sa mi podarilo zapnut na mojom monitore.nonego píše:dobrý den mám dotaz ohledně monitoru. Mám monitor Benq 91 GX a aniž bych jdekoli ckoli nastavova, zobrazuje se mi při zapnutí monitoru "Burn in mode" a nevím, kde to zrušit a co to vlastně je. Obrazovka bliká v různých barvách.Můžete mi prosím poradit. Děkuji w:)
Mam Samsung 940MW akurat nevypisovalo "Burn in mode" ale "test corrected" alebo take cosi. Chcel som to zapnut znova ale uz sa mi to nepodarilo.
Bavil som sa s tlacitkom MENU na monitore a drzal som ho v setriacom rezime troska dlhsie ale za boha neviem prist ako dlho a ci som nestlacil este nejake druhe spolu s nim.
Skus podrzat dlhsie tlacitko Menu alebo podobne ake mas na monitore a hadam sa to vypne...
XBOX360
- X-Spidy-X
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

vaše starý 15ky neměly burn in mode ale blikaly samy od sebe, tam to tou kabeláží byloX-Spidy-X píše:Mno mozna ale co se na nasich starejch 15 ve skole zahrivalo??zombux píše:burn in mode = zahřívací mód, co k tomu dodat?s kabeláží a grafikou to nic společnýho nemá
ignorelist: kremrole a dezoláti