Skopiroval som si ich inam a pokusal len jednoducho premenovat na subory s priponou avi,mpeg,mpg a prehrat ich v BSPlayeri,VLC Playeri,WMP 8,ale neuspesne.
Da sa to niako vyriesit,aby tieto subory isli cez nieco prehrat? Som v tejto oblasti lama

No co jsem tak zjistil, tak mě většinou tyhle videa nejdou posunout, ale už se mi párkrát stalo, že to šlo, takže problém bude podle mě co byl výchozí formát před převedením do .flv.SNowie píše:navíc jsou v nějakém nestandartním flv, takže se v nich bez "překonvertování" ať už znovu na flv, nebo na něco jiného mimo youtube nedá pohybovat, jen je přehrát od začátku do konce (například VLC playerem)
jinak existuje plugin do FF, který ta videa dokáže z youtube, googlevideo a podobných serverů stahovat, netřeba hrabat v documents

taky to stahuju přes javimoya.com a potom to překonvertuju přes Super do aviMaxtor píše:..no tak ja to taham pres tenhle plug-in..
http://javimoya.com/blog/youtube_en.php
..prehravam ve FLV Playeru a to, ze nektery videa nejsou posunovat, to je samozrejme uzitym kodekem.. obcas to delaj i nektery AVIny.. podle me je to proste o nejaky zaskrtnuty funkci pri kompresi..