... pôvodná case ...

...pohľad do útrob ...

... displej ...
Moderátor: L4mka
syrrius píše:vetsinou se nevyjadruju ale tento mod se mi vazne libi. nic prehnaneho vypada to velmy dobre.hlavne vyrez v bocnici a nahore nad zdrojem se mi hodne libi![]()
... diki za pochavalupatap píše:Velmi pěkné,jde vidět že sis to promyslel
... on ten vetrák je iný ako ostatok len v tom že je z toho na UV reagujúceho plastu a je na ňom ta UV trubica na vetráky a ta robí na fotkách ten "ružový efekt". Aj keď v skutočnosti tam nič také nevidno, tak to pojíma len môj foťák.MD píše:Taky se připojím ke kladnému hodnocení.
Jen mam jeden dotaz. ten přední větrák je více barevnej? Me tam nějak nesedí.
... hneď v prvom príspevku som písal, že tam mám dva neóny a že som si vedomý toho že to až moc svieti a že jeden sa chystám odpojiť. Mno a už sa tak aj stalopejsek píše:Me se to libi ale v noci to vypada jak kolotoc. Kdyby tam bylo min podsvetleni tak by to bylo podle me lepsi. Jinak vazne super.
... dispay pochádza z takéhoto niečoho. Na spojazdnenie stačí odmontovať len tu vrchnú dosku s displejom od tej dolnej, na vývody pripájkovať LPT kábel, pár odporov (jas, kontrast), nainštalovať soft a už to fičíMaxtor píše:..pekna case.. gut gut..
btw: chci vic detailu k tomu displayi..
... už sa stalo, ostal tam už len jeden neon. Neviem čo myslíš pod pojmom ručne, ale pílil som to klasika priamočiarou pílou - "vypiľovačkou".Jackar píše:Pekneeeee, ale ako sam vravis, ubrat ten jeden neon.
Btw: plechy si rezal laserom (vodou, plazmou, etc, proste CNC) alebo rucne ? Ak rucne tak vsetka cest !
... pochvala od teba, tak to už niečo značíStoobi píše:No dost mě to taky kladně překvapilo, vypadá to velice povedené. Předpokládám, že ty "žíly" na předku jsou naschvál. Jinak velice originální boční okno...mě osobně se jen moc nelíbí odstín modré v interiéru, připadá mi to jak barva na bazény...nějaká tmavší metla by vypadala určitě o něco lépe.
... čo sa týka káblu (220) tak máš pravdu len previesť do reality by to šlo celkom ťažko a tak je to tak, ako to je. Kábel od displeja ide vrchom. Dufam že stačí takéto foto predku pretože odfotiť niečo čierne bez nasvetlenia (pomocou blesku) je fuckt umenie. A ružový fan to nie je, robí to len tá UV katóda a to aj tak len na fotkách. V skutočnosti to nie je vidieťWoyta píše:Kabely (220, LCD) bych tahnul spise po horni stene za plechem kose. Takhle pusobi rusive. Lepsi foto predku by nezaskodilo. Ruzovej fan tam taky podle me krici.
... dik za pochvalu. Nj výber farby vynikol až keď som to už poskladal a chuť prestriekať celé odznova som už nemal. Tiež som uvažoval nad dvojfarebným vonkajškom ale ako vidíš vyhrala pure blackSir_-_Death píše:Taky se přidám ke kladnému hodnocení. Moc se mi líbí okna na bočnici a hořejšku. Ta modrá ve vnitř se mi k tomu taky moc nehodí a pro sebe bych si case udělal aspoň dvoubarevnou, ne jenom černou. Ale jinak je to povedený
... už som myslel že nikto na to nepríde. Jasné, je to tak ako hovoríš, spôsobuje to ten UV neon. Aj keď v skutočnosti to nevidno, to len na tych fotkáchmensa píše:rekl bych, ze to ruzovy opravdu nebude, je to podle me zpusobeny UV neonem...jinak pekne provedeny a sladeny
..no to je mi jasny.. ja spise myslel, jestli byl uz oranzovej, nebo jestli jsi na nem neco delal.. protoze ta barva je paradni..StRaw píše:... dispay pochádza z takéhoto niečoho. Na spojazdnenie stačí odmontovať len tu vrchnú dosku s displejom od tej dolnej, na vývody pripájkovať LPT kábel, pár odporov (jas, kontrast), nainštalovať soft a už to fičí
taky by me to zajmaloMaxtor píše:..no to je mi jasny.. ja spise myslel, jestli byl uz oranzovej, nebo jestli jsi na nem neco delal.. protoze ta barva je paradni..
... robil som to tak že na pôvodný plast som lepil vrstvy iného plastu, brúsil, tmelil a o5 brúsil až som nevybrúsil to čo som chcelX-Spidy-X píše:Jak si upravoval ten predek?? Mam namysli presne ty "zili". Kdysy sem skousel neco takoveho delat z montazni penou, no ale dopadlo to hodne spatne. Krivy, ostry rohy a nakonec se to zaclo jeste drolit. (Starej zbytek co sem nasel ve sklepe - byl to jen experiment) Od ty doby sem dalsi pokus nedelal... Tak pls jak? jak? jak?
P.S - Povedenj case, moc moc moc...
... pôvodne som to mál v pláne že to bude zasahovať i do mechaník ale z nedostatku času to ostalo v takejto podobe. Určite máš pravdu že to nie je dokonalé atp. no zlepšovať túto case sa už nechystám. Je to môj prvý mod a dúfam že nie posledný, celkom ma to chytiloWoyta píše:Predek peknej. Akorat si rikam ze je skoda ze to nezasahlo i mechaniky. tak trochu krici.
Tuhle case mam doma takze vim ze vest kabel 220v po horni stene dopredu a dolu ke zdroji by nebyl problem. Kabel od LPT skrz zaslepku taky neni ideal.
Vzdy se najde neco ke zlepseni. Jestli je tohle tva prvni case tak se mame na co tesit.
... každému sa páči niečo iné a ak sa náhodou dopracujem k dalšiemu modu, tak to bude prevedné určite tak, aby to toľko nesvietilo. Btw. "zvlnenie" je popísané o kúsok vyššie.mOOder píše:Dost dobry na to omezeni co se s takovou case da delat je fakt pekny i kdyz mam posledni dobou vyhrady na svitici vetracky neony apd ... BTW jak si tak "zvlnil" tu predni masku je to fakt zajimavy
Maxtor píše: ..no to je mi jasny.. ja spise myslel, jestli byl uz oranzovej, nebo jestli jsi na nem neco delal.. protoze ta barva je paradni..
... hneď Vás upozorním že ta foto v 1. príspevku zkresľuje farbu toho displeja. On svieti takou krikľavou červenou (odvtedy ako som ho dostal do rúk, aj keď si myslím že zmeniť farbu podsvietenia by nebol až taký problém) a taktiež mám aj jeden zelený exemplár.Bubikk píše:taky by me to zajmalo
na GME sem nasel tohle > http://www.gme.cz/index.php?action=deta ... pict=&jaz= pisou u toho cerveny negativ, tak mozna...