mam ted logitech z-5400 a Audigi4, propojene analogově. oproti tomu co sem měl předtim supr.
kamoš mi ale řikal že když to porpojim digitalně tim S/PDIF ze zakladky tak to bude hrát líp.
je to pravda? kde se dá koupit kabel a kolik to zhruba stojí? nebo stačí kabel zbastlit?
S/PDIF onboard - logitech Z-5400 ano/ne
Moderátor: CageJ
- PCborec
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- cipe
- Nováček

-
Re: S/PDIF onboard - logitech Z-5400 ano/ne
Da sa to prepojit digitalne-optika alebo koaxial(neviem cim disponujes).V podstate si signal rozkoduju az repraky a nie uz zvukovka a skreslenie bude mensie.Kabel kupis v kazdom lepsom obxode s TV a DVDPCborec píše:mam ted logitech z-5400 a Audigi4, propojene analogově. oproti tomu co sem měl předtim supr.
kamoš mi ale řikal že když to porpojim digitalně tim S/PDIF ze zakladky tak to bude hrát líp.
je to pravda? kde se dá koupit kabel a kolik to zhruba stojí? nebo stačí kabel zbastlit?
- PCborec
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: S/PDIF onboard - logitech Z-5400 ano/ne
na filmy je to lepší ale u media playeru mi u mp3 připada zvuk horší jak u analogu.. čim to muže byt?cipe píše:Da sa to prepojit digitalne-optika alebo koaxial(neviem cim disponujes).V podstate si signal rozkoduju az repraky a nie uz zvukovka a skreslenie bude mensie.Kabel kupis v kazdom lepsom obxode s TV a DVDPCborec píše:mam ted logitech z-5400 a Audigi4, propojene analogově. oproti tomu co sem měl předtim supr.
hraje obyč stereo, tak na repro přepnu na DPII Music ale i tak nic moc