Leadtek GF7600GT AGP - podivne chovani

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Headquest
Nováček
Nováček

Leadtek GF7600GT AGP - podivne chovani

Příspěvek od Headquest »

Ahoj, takze uz mam novou grafarnu od Leadteku GF 7600GT

Ale mozna s ni mam problem, nevim.

Kouknete se na tohle video: http://rapidshare.com/files/7865132/GF1.avi

Jde o to jak blbne zobrazeni toho okna zvolit kategorii... je tam dobre videt jak to blika,blbne(ve skutecnosti je to vyraznejsi, rychlejsi - to video to tak presne nezachyti)...to stejne se deje i s programem EasyTune4 od gigabyte kdyz vysunuju nebo zasunuju okno s hardware monitorem (znaly vedi). Ten ET4 blbnul uz se starou grafikou. To okno v ovladacich nevim, protoze jsem mel starsi ovladace...

Vyzkousel jsem nekolik verzi ovladacu, takze jima to neni

Muze to byt zavada grafiky? Jinak teplota je ok.
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Chova se to jako kdybys nemel korektne naistalovany ovladace na grafiku.Zbytek PC?VIA?ovladace 4in1 mas?Nebo nf2/3?
Headquest
Nováček
Nováček

Příspěvek od Headquest »

Deka je s nforce2 ovladace mam v posledni a asi uz naveky finalni verzi.

Zkousel jsem ovladace 91.31 (s tema to navic pri zapnuti pc vyhazuje hlasku o vypnutem SLI) co byly u grafiky a pak ty nejnovejsi z webu nvidie - vysledek stejny :x
Headquest
Nováček
Nováček

Příspěvek od Headquest »

Takze novy poznatek je ten ze se to deje v podstate vsude...kdyz treba jenom pretahuju okno ve windows, tak jeho okraje se jakoby rozblikaji rozkostickuji... :(

Jenom vubec nevim jestli to bylo stejny i se starou grafikou a ted si toho proste jenom vic vsimam :? Ale stejne to asi neni v poradku ze.
Headquest
Nováček
Nováček

Příspěvek od Headquest »

Tak mne to nedalo a vratil jsem tam zpatky tu GF5500 a je to to stejny v blede modrem :( (ovladac jsem dal stary 66.xx) cili grafikou to neni.

Mate nejaky tip cim by to mohlo byt? pamet jsem testoval nedavno memtestem a nevyhodila zadnou chybu. Procesor prezije Prime95 bez problemu...takze fakt nevim cim by to mohlo byt :shock:
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Doporucuju preinstalovat windows pokud jsi to jeste neudelal a nahrat nejnovejsi verze ovladacu jak od desky tak i od VGA..
Headquest
Nováček
Nováček

Příspěvek od Headquest »

Windows preinstalovany. Nejnovejsi ovladace nainstalovany. A porad je to to stejny :sad:
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“