Po změně domény na pracovní skupinu vyžadováno heslo
Napsal: sob 13. led 2007, 18:57
Zdravím, přinesl jsem si domů z práce NB a chtěl jej zapojit do mé domácí sítě. V Tento počítač\vlastnosti\identifikace jsem změnil doménu na pracovní skupinu. Po restartu je vyžadováno při přihlášení na můj stávající účet helso, mé staré heslo bohužel nefunguje....... Chtěl jsem se dostat do nouzového režimu a vše vrátit, taktéž nelze ---> vyžadováno opět heslo. Kdyby si někdo věděl rady, byl bych vděčný, nerad bych hned v pondělí ráno vytočil našeho technika. Díky.