Mam taky zvlastny problem. Kupil som si 2x 512 MB DDr 400 TwinMOS cl 2.5. No a ked tie ramky zapojim do PC tak mi brutalne mrzne PC dokonca niekedy mi ani windows nenabehne. Ked som ich testoval v Single mode a v Dual mode tak GoldMemory mi hadze cyby. ALE ked dam KAZDU ramku ZVLAST SAMU v MB tak mi to nehadzde ziadne chyby
1 GB DDr 400 TwinMOS a problem
- b3nco
- Začátečník

1 GB DDr 400 TwinMOS a problem
Cafte lidi
Mam taky zvlastny problem. Kupil som si 2x 512 MB DDr 400 TwinMOS cl 2.5. No a ked tie ramky zapojim do PC tak mi brutalne mrzne PC dokonca niekedy mi ani windows nenabehne. Ked som ich testoval v Single mode a v Dual mode tak GoldMemory mi hadze cyby. ALE ked dam KAZDU ramku ZVLAST SAMU v MB tak mi to nehadzde ziadne chyby
Skusal som to aj u kamosa a u neho sa to chovalo tak isto. Lidi prosim poradte co mam robit 
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No tady každá rada draha, pokud ty ramky v dualu (nebo proste obe najednou) neprojedou memtestem nebo necim podobnym, tak mas proste smůlu a budes muset pameti pomenit
Jeste jim zkus dat CL 3 a pameti dej 1:1 k FSB.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- b3nco
- Začátečník

DIK moc za radu.Sentenced píše:No tady každá rada draha, pokud ty ramky v dualu (nebo proste obe najednou) neprojedou memtestem nebo necim podobnym, tak mas proste smůlu a budes muset pameti pomenitJeste jim zkus dat CL 3 a pameti dej 1:1 k FSB.
Hmm a nemyslis si ze by mi to v VO vyreklamovali ??? Dufam ze sa s tym da nieco robit lebo ma asi jeb.....
MSI MEGABOOK M510A, Intel Dothan 1.5GHz, Mobile ATi Radeon 9700, 512 MB DDr, WiFi, ...
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Pokud si je kupoval obě najednou a spolecne na v pc nebezi, tak mas celkem šanci to vyreklamovat. slušnej prodejce ti vyjde vstříc. pri nejhorsim bys to rozprodal po 2x 512 MB a koupil neco jinyho.
Jestli to jedes na nForcu2 tak urcite zkus ten 1:1 pomer. nevim, jakej mas CPU, ale stava se ze pameti ti nepojedou na 200 dobre pri fsb 166 (o FSB 133 ani nemluvě) . tak to vyzkousej
Jestli to jedes na nForcu2 tak urcite zkus ten 1:1 pomer. nevim, jakej mas CPU, ale stava se ze pameti ti nepojedou na 200 dobre pri fsb 166 (o FSB 133 ani nemluvě) . tak to vyzkousej
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- b3nco
- Začátečník

- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nemozejanof píše:nemoze to byt tym legacy usb v biose raz sa tu take cosi riesilo a zistilo sa ze chyba je v tom tiez v gm a memteste hlasilo chyby
je to bud casovanim biosu alebo CL3 alebo este popripade 400FSB na NFORCE2 chipsetoch alebo teoreticky skontroluj ci maju chipy na ramkach rovnake oznacenie a napis mi prosim ta ze akeb3nco píše: No a ked tie ramky zapojim do PC tak mi brutalne mrzne
- b3nco
- Začátečník

Ja mam Bartona 2500+ 333FSBunnamed píše:ked is si vsimol loju zostavu tak mam presne take iste ramky ako ti a robili mi presne to iste pomohlo vypnutie cashovanie biosu ale pokial mas athlon 400FSB tak ich rozchodis len velmi tazko
V biose som skusal davat casovanie pameti "default" potom som to nastavil rucne ja sam na default a stale ten isty vysledok. RAM ky su od vroby robene na CL 2.5unnamed píše:je to bud casovanim biosu alebo CL3 alebo este popripade 400FSB na NFORCE2 chipsetoch alebo teoreticky skontroluj ci maju chipy na ramkach rovnake oznacenie a napis mi prosim ta ze ake
a tu mas to oznacenie co je na chipoch :
TwinMOS
0407D
TMD7608F8E50D
Skusal som aj vyssie napatie od 2.7 ale to nemalo ziaden fpliv
btw DIK ZA RADY
Naposledy upravil(a) b3nco dne úte 23. bře 2004, 21:31, celkem upraveno 1 x.
MSI MEGABOOK M510A, Intel Dothan 1.5GHz, Mobile ATi Radeon 9700, 512 MB DDr, WiFi, ...
- b3nco
- Začátečník

Dnes som bol u kamosa vyskusat u neho tie moje RAM ky. On ma MB Abit AN7 a ja mam Abit NF7 rev. 2.0
No a ked som to u neho zapojil najprv Dual a potom aj Single channel tak mu ani windows nenabehol
ese horsie ako u mna. Tak teraz su dve moznosti bud tie ramky sa "navzajom nemaju radi" alebo je mozne ze su nekompatibilne z Abit doskami ... 
- b3nco
- Začátečník

- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- b3nco
- Začátečník

- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na slovensku bude z OCZ asi problem.........
Inak stazovat sa nemozem ani na Appacery ...... vacsinou chodia na lepsich hodnotach ako su predane.... je vsak pravda ze na nejake zazracne pretaktovanie niesu..... ( o 6-10Mhz pri udavanich hodnotach bez zmeni voltaze som ich vsak dostal bez problemu..... PC400 CL3..... chodili aj 424 CL3.... a 440 CL3 pri 2,6V... )
Inak stazovat sa nemozem ani na Appacery ...... vacsinou chodia na lepsich hodnotach ako su predane.... je vsak pravda ze na nejake zazracne pretaktovanie niesu..... ( o 6-10Mhz pri udavanich hodnotach bez zmeni voltaze som ich vsak dostal bez problemu..... PC400 CL3..... chodili aj 424 CL3.... a 440 CL3 pri 2,6V... )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: