Leadtek GF 7300GT - artefakty

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
MrFann
Začátečník
Začátečník

Leadtek GF 7300GT - artefakty

Příspěvek od MrFann »

Existuje nejakej programek co umi testovat pameti na grafice? Neco jako MemTest, GoldMemory na pameti na zakladni desce?

Jde o to ze mam 7300GT od Leadteku a nepravidelne se rozsipe obraz, testovano na dvou odlisnyx PC, zdroje ruzne, ovladace ruzne, grafika netaktovana v zakladu podle vyrobce.

Nejcasteji blbne ve Warcraft 3, ale i tam se to projevi nekdy az po 4h!!!

//Thellwin - upraven název threadu
i3 6100 4,66GHz 1,35V, Xigmatek Æegir, MSI Z170 Tomahawk, 16GB RAM Micron 3190MHz, PowerColor Red Devil RX 470 4GB
[CZ]Airwolf[OC]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] »

Ne.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

podtaktuj jadro a nech bezet nejakej bench...... imho to bych videl na reklamaci...
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Re: Programek na test pameti na grafice

Příspěvek od Maddogg »

MrFann píše: Nejcasteji blbne ve Warcraft 3, ale i tam se to projevi nekdy az po 4h!!!
Když to děla po 4 hodinach , tak by mě zajímalo jaké jsou na ní teploty...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
MrFann
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MrFann »

Priznam se, teplotu jsem vubec nekontroloval. Zkratka jsem pustil Warcraft 3 a sel jsem pryc, prijdu po 4 hodinax a hle, svisle zrnite cary na monitoru a komp byl zatuhlej.

Delam v jedne firme servisniho technika LYNX, kartu jsem odeslal na reklamaci do LEVI s vyjadrenim ze se po delsi dobe rozsype obraz, karta mi prisla zpatky po 9 dnech NEUZNANA s tim ze se zavada neprojevila po dobu testovani 1h. :oops:

Byl jsem pekne nas..ranej :x , a karta jeste ten samej den sla znovu na reklamacku i s poradnym pruvodnim dopisem a fotem monitoru 8-)

asi stejnej problem http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=56291
i3 6100 4,66GHz 1,35V, Xigmatek Æegir, MSI Z170 Tomahawk, 16GB RAM Micron 3190MHz, PowerColor Red Devil RX 470 4GB
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

imho v levi zacinaj na tohle bejt kkti.. u 6800micky se kamosovi projevili vadyn pipky...cca po 3 hodinach hrani... a misto aby mu dali new/money tak radsi sislej dalsi a dalsi chybovy grafiky... :evil:
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

Já bych to viděl na přehřívání ale to přeci na reklamaci prostě musí uznat.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

meli by...jenze kolikrat tam delaj reklamaky takovy idioti...
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

hh ja sem mnel podobnej problem ale ne s levi kazda hra i win mi zatuh zhruba po 2h a tak som im o tam doniesol na reklamaciu ked som sa tam vratil ze co a ako tak mi povedali ze reklamaciu neuznavaju ALE mi technik povedal ze 1 h testovania a nic takl sem byl nastavnaej ale akonahle povedal ze sa na nej doslova OPALIL tak mi tam dal ventilator aby padla teplota v bedni ;) a odvtedy grafika ide v pohode ale len som zmenil poziciu toho ventiku co mi tam dal a fuka priamo na grafiku a chladic ma hadam 30stupnu :D vubec ani teplej neni kdyz se ho cloviek chyti :wink: tak to sem mmel stesti ze se na nem POPALIL :D
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

nj, ale to imho neni zadny kloubny reseni. to je to sami, jako kdyby sis koupil ja nevim X300SE s pasiv chlazenim a zacli ti blbnout pameti kvuli tomu ze v kompu mas napr jen 1 fan a to ve zdroji...taky nelogicky... ja treba chapu ze ty lidi na to nemaj tolika casu, ale kdyz jim do RMA napises ze se projevuje chyba ja nevim za 3 hodiny...a oni to testujou 1h tak at se nedivej ze nic nenasli... :roll:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak thread na téma test pamětí GK už tady je - http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... pam%ECt%ED

Podle dodaných informací, bych to někomu na reklamačce tak dlouho mlátil o hlavu, dokud by ti tu reklamaci neuznali :)
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“