Leadtek Winfast PX8800GTS 320MB

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Mailen
Začátečník
Začátečník

Leadtek Winfast PX8800GTS 320MB

Příspěvek od Mailen »

Ahoj, mám problém s touto novou kartou. Jede mi na desce Gigabyte GA-965P-DS4, bios F8, procesor D805, RAM Corsair 667Mhz ale v přiloženém softu WINFOX 2.0 mi nejde přetaktovat - okénka pro přetaktování jsou "vypnutá" a také někdy nastartuju PC a např. Call od Duty 2 se strašně trhá a jsou chybky v obraze (fialové textury a pod). Restartuju třeba 3x, aniž bych zasahoval do biosu a pak se to z ničeho nic spraví... Zkoušel jsem i Bios Defaults a nic, takže overclocking procesoru ani pamětí na to pravděpodobně vliv nemá. Má někdo něco podobného? :sad:
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

no jestli mas artefakty a neni taktovana tak asi jedine reklamace ale radsi pockej co reknou ti vicevetrackovi userove :D
a na pretaktovani pouzivej radsi rivatuner ptz je lepsi nez ten pohrobek winfox
KDO mi odebral moji zlutou kartu
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Za 1 nahrat nejnovejsi ovladace 97.92.
A za 2 taktovat pomoci rivatuner 2.0 final.
Mailen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mailen »

To vše již uděláno, ale stejně to občas "nastartuje" a dělá to chyby... je to divný... napadá mě, jestli to není třeba tou revizí 1.0 u té DS4... nevím, hlavně nechápu, že jednou to zlobí a pak už zase ne, aniž bych měnil software nebo hardware... a ještě jedna věc... 10 000 bodů v 3dmark05 mi taky přijde nějak málo, ale možná to brzdí procesor - D805 na 3,6Ghz.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Phosphoric píše:To vše již uděláno, ale stejně to občas "nastartuje" a dělá to chyby... je to divný... napadá mě, jestli to není třeba tou revizí 1.0 u té DS4... nevím, hlavně nechápu, že jednou to zlobí a pak už zase ne, aniž bych měnil software nebo hardware... a ještě jedna věc... 10 000 bodů v 3dmark05 mi taky přijde nějak málo, ale možná to brzdí procesor - D805 na 3,6Ghz.
10 000 je hodne malo asi je v prdely nebo nestiha zdroj
Mailen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mailen »

Mám Fortron Blue Storm 500W, takže zdroj to asi nebude... nemohl by to brzdit procík?... přeci jen D805 není Conroe... :oops:
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Se svim 3700+ na default mam 10300bodu.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Phosphoric píše:Mám Fortron Blue Storm 500W, takže zdroj to asi nebude... nemohl by to brzdit procík?... přeci jen D805 není Conroe... :oops:
Ja mam v marku 05 nieco vyse 11000bodov takze na tvojom mieste by som skusil napriklad mozno flashnut bios na zakladnej doske ale to asi az ako poslednu moznost,skontrolovat teploty na grafike vyskusat ine ovladace alebo skusit kartu v inom PC kde sa ti to potvrdi a ak nic nepomoze tak asi reklamacia
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Mailen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mailen »

No, pokud máš 7900GTO a 11 000 bodů v defaultním nastavení 1024*768, tak je u mě asi vážně někde problém... ale nevím už co bych zkusil... bios mám poslední F8... nově nainstalované XP SP2, poslední drivery, zdroj je 500W Bluestorm... nejhorší je, že je to sporadické... takže reklamace ani vyzkoušení jinde nemusí být řešením... :sad:
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Je to procesorem.Jak uz sem rikal muj A64 3700+ na default da 10300bodu. :wink:
Mailen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mailen »

Měl jsi pravdu, dneska jsem grafiku zkoušel na E6600 Conroe a měl jsem rovnejch 14000 v Defaultu... takže jedna věc je vyřízená, teď je tedy jen otázka, proč mi to občas bezdůvodně zlobí a dělá chyby... viz výše...
mhraven
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

reklamce u leadteku

Příspěvek od mhraven »

uz nekolik prodejcu mi reklo , ze u leadteku jsou posledni dobou problemy s reklamaci nevite o tom neco ?
Athlon X2 4400@ 2500 Mhz, 2x 512 Adata Vitesta 500 , DFI Lan Party NF4UT-D , 9 x 250 , 2,5 3 6 3 GK BFG Nvidia 8800 GTS OC 380 Mb, zdroj Chieftec 420 w
olafcv
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od olafcv »

JJ UŽ JSEM SE S TÍM SETKAL BYL JSEM REKLAMOVAT ZNÁMÝMU 6600 GT A ŘEKLI MI , ŽE TO POŠLOU VÝROBCI ,ALE ŽE MI MOŽNÁ NEUZNÁ REKLAMACI. DOCELA MĚ TO ROZHODILO
IPHONE 6S Plus
medas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medas »

jaké máš teploty GK v idle a load?
pokud normal a problem se vyskytoval i na tom conroe tak asi jen reklamace
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

ja by som pozrel aj ten zdroj (proste chyba kusu)
pozri čo robý +12V pri full loade

preinštaloval ovládače (úplne najnovšie)
a pozri aj nejaký bios na dosku...
a potom iba RTM
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
alisan
Začátečník
Začátečník

Snad se tu nikdo neurazí

Příspěvek od alisan »

Ahoj.
Četl jsem tvou potíž a raděj se ještě optám,ve které pozici máš kartu na desce. Jsem přesvědčen, že v horní kde je pcie 16x ... no, pokud ne, tak by to mohl být docela problém s výkonem ... píšu to ne proto, že bych tě podceňoval, ale chybka se vloudit může kdekoliv. Tak se nezlob :wink:
Mailen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mailen »

tak pořád nevyřešeno :evil: , když jsem se včera koukal na forum v Czechcomputers, tak tam u této karty píšou asi 3 lidi, že mají ten samý problém... všichni mají desku Gigabyte DS4... nevím jestli je to deskou, ale už mě to sejří!
Mailen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mailen »

Zjistil jsem další věc... když vyndám zvukovku, tak vše oka... zkoušel jsem i zapnout tu, co je na boardu a s tou to taky zlobí, takže shrnuto bez zvuku to fachá..., ale zvukovkou to nebude... ale čím tedy... ? :oops:
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

hmmmmm :D fakt zajímavé.... podívej se do biosu... ;) a zkus to nějak nastavit... jinka nevím... jo a pak možná nový bios buď MB nebo GK...

...
Mailen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mailen »

Tak už "částěčně" vyřešeno... nainstaloval jsem Visty a tam vše chodí bez problémů, takže je to softwarová chybka... Každopádně díky za rady. :)
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“