Staré sestavy
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Petras
- Nováček

-
''Zde uvádíme vzorové sestavy do 20.000,- (+-). Sestavy se budou měnit cca 1 x měsíčně.''
Vzhledem k vašemu výše uvedenému prohlášení a počtu návštěv by nebylo,dle mého názoru,marné tuto rubriku opravdu AKTUALIZOVAT.
Zamezilo by se neustále se opakujícím se otázkám tipu:Poraďte prosím sestavu do ?????czk. Děkuji.
Též DĚKUJI.
Vzhledem k vašemu výše uvedenému prohlášení a počtu návštěv by nebylo,dle mého názoru,marné tuto rubriku opravdu AKTUALIZOVAT.
Zamezilo by se neustále se opakujícím se otázkám tipu:Poraďte prosím sestavu do ?????czk. Děkuji.
Též DĚKUJI.
- Vivec
- Středně pokročilý

co se ti nelíbí? poslední update je 12. března což je před 9ti dnima, navíc se zas tolik novýho HW neobjevuje, a pokud dojde k významný změně tak se update děláPetras píše:''Zde uvádíme vzorové sestavy do 20.000,- (+-). Sestavy se budou měnit cca 1 x měsíčně.''
Též DĚKUJI.
navíc stejně každej pokládá individuální dotaz...
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Cujo
- Mírně pokročilý

- axloth
- Začátečník

-
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
protoze je o dost levnejsi nez ultra a neni v nich prakticky zadny rozdilaxloth píše:...takze to je sestava pro nekoho kdo nebude taktovat? a proc tam je dfi infinity?...
zdroj a case je jasna... blbost
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- axloth
- Začátečník

-
- Michal86
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- axloth
- Začátečník

-
1) taktovat muzes zcela luxusne na spouste jinejch a mnohem levnejsich deskach, kult kolem predrazenyho dfi je z vetsi casti jen bublina, vetsina lidi to nevyuzije a kupuje si to a doporucuje jen aby ukazala jak tomu hrozne rozumi a ze jsou cool a in ze maji dfi a ze vi o co jde...
2) tak proc tu pises nakou sestavu za 20k kdyz "kdo bude chtit neco koupi se tohle jinak atd", potom to jaksi pozbyva vyznamu...
2) tak proc tu pises nakou sestavu za 20k kdyz "kdo bude chtit neco koupi se tohle jinak atd", potom to jaksi pozbyva vyznamu...
- Michal86
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vůbec to neni o tom, že ten, kdo by tu desku měl, by měl bejt cool nebo tak něco. Prostě ta deska je dobrá a hotovo. A neni zase tak drahá.. je o litr levnější než ultra-D a přitom ne o moc horší. NEnavážej se do mě jen proto, že navrhuju kompa s deskou dfi. To je jako bych se např. navážel já do tebe, když bys někde doporučoval opterony, to bych mohl říct to samý. A že stojí 3 litry? A Co? koho sere. Základ je mít kvalitní desku. Kdo jí chce mít, tak si hold malinko připlatí nějaký to kilko navíc. Jestli se ti to nelíbí, tvoje věc.. Postav si vlastní sestavu a dej si tam klidně ECS desku pro mě za mě.. když je tahle draháaxloth píše:1) taktovat muzes zcela luxusne na spouste jinejch a mnohem levnejsich deskach, kult kolem predrazenyho dfi je z vetsi casti jen bublina, vetsina lidi to nevyuzije a kupuje si to a doporucuje jen aby ukazala jak tomu hrozne rozumi a ze jsou cool a in ze maji dfi a ze vi o co jde...
- axloth
- Začátečník

-
- Michal86
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ty si uplně mimo.. tady vůbec nejde o značku.. tady jde o to, že ty 2 modely jsou prostě dobrý.. přiznej si to.. dfi infinity a ultra-d(čko).. tak nevim co do mě furt reješ.. jestli máš problém, tak si napiš do bravaaxloth píše:ja vlastni sestavy mam 2, takze dalsi nepotrebuju, diky
tak mi rekni experte v cem je dfi lepsi nez konkurence a co z toho ty konkretne vyuzijes...
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
je to spis o zvyku na nejakou znacku... kazdej ma svou oblibenou a vyzkousenou a kazda je lepsi pro neco jineho
to si ale musis vyzkouset a ne vychazet z debat na netu
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
- Michal86
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak já už mám taky něco vyzkoušeno. ECS, Asus, Gygabite, Soltek, DFI.. přiznávám se, že ABITku a MSI jsem ještě neměl. Ale tak největší spokojenost:Don píše:je to spis o zvyku na nejakou znacku... kazdej ma svou oblibenou a vyzkousenou a kazda je lepsi pro neco jineho
DFI, hnedka za ní asuska, soltek, gygabite, ecs
dfi -939 lanparty ultra-d
asus - 939 a8v-e deluxe tuším
soltek - skt.A nevzpomínám si na model
gygabite - 939 k8n ultra- nforce 3
ecs - skt.A nevim, ale byla to tragédie
Tak nechápu, že si tady do mě někdo rejpe jen kvůli tomu, že navrhuju sestavu s deskou DFI. Je uplně jedno jestli se tam dá DFI, nebo nějakej solidní ASUS. Kdyby napsal. Jo to sedí, akorát bych možná místo týhle desky dal tuhle, mám sní doboru zkušenost, tak to bych bral. Ale ne to, že se do mě naváží jen kvůli tomu, že stavim na DFI.
- axloth
- Začátečník

-
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
co navrhujes ty?axloth píše:ja do tebe nerejpu, jen me zajima racionalni duvod proc do te sestavy dat dfi, a "je proste dobra" neni racionalni duvod... takze uz nakej vyplodis?
- axloth
- Začátečník

-
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: