Staré sestavy

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Adisis
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Adisis »

odkad je?
Petras
Nováček
Nováček

Příspěvek od Petras »

''Zde uvádíme vzorové sestavy do 20.000,- (+-). Sestavy se budou měnit cca 1 x měsíčně.''
Vzhledem k vašemu výše uvedenému prohlášení a počtu návštěv by nebylo,dle mého názoru,marné tuto rubriku opravdu AKTUALIZOVAT.
Zamezilo by se neustále se opakujícím se otázkám tipu:Poraďte prosím sestavu do ?????czk. Děkuji.
Též DĚKUJI.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

Petras píše:''Zde uvádíme vzorové sestavy do 20.000,- (+-). Sestavy se budou měnit cca 1 x měsíčně.''
Vzhledem k vašemu výše uvedenému prohlášení a počtu návštěv by nebylo,dle mého názoru,marné tuto rubriku opravdu AKTUALIZOVAT.
Zamezilo by se neustále se opakujícím se otázkám tipu:Poraďte prosím sestavu do ?????czk. Děkuji.
Též DĚKUJI.
co se ti nelíbí? poslední update je 12. března což je před 9ti dnima, navíc se zas tolik novýho HW neobjevuje, a pokud dojde k významný změně tak se update dělá
navíc stejně každej pokládá individuální dotaz...
Petras
Nováček
Nováček

Příspěvek od Petras »

Nic jste nepochopil pane.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

amd.21 píše: Epox 8NPA7I - nForce4 4x
Maxtor DiamondMax 10 6L120M0 - 120GB SATA
[/b]
fakt genialni kombinace....
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

Michal86 píše:AMD only! :D

Athlon 64 3000+ Venice
DFI NF4 infinity
2x 512MB 400Mhz Corsair CL 2,5
Hitachi 160GB SATA II
7600GT - jakákoliv co je skladem
LG 4167B - black
Eurocase ML5492 - black
3x Arctic 80x80 s TC

cena 20500,- :D
ze tam nevidim zdroj.. a nerikej mi ze tam bude EC
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

jezisi... takze to je sestava pro nekoho kdo nebude taktovat? a proc tam je dfi infinity? ten case+zdroj je fakt zoufalstvi, za ty prachy sezenes lepsi, vetraky omg...
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

axloth píše:...takze to je sestava pro nekoho kdo nebude taktovat? a proc tam je dfi infinity?...
protoze je o dost levnejsi nez ultra a neni v nich prakticky zadny rozdil

zdroj a case je jasna... blbost
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

ja to myslel tak, ze je blbost kupovat dfi kdyz se nebude taktovat, na to staci jakakoliv deska, naky msi treba nebo i foxconn... proste dfi nepotrebuje
Michal86
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal86 »

axloth píše:ja to myslel tak, ze je blbost kupovat dfi kdyz se nebude taktovat, na to staci jakakoliv deska, naky msi treba nebo i foxconn... proste dfi nepotrebuje
ta DFI je tam s tim, že když by někdo chtěl taktovat, tak na ní se taktovat dá a samozřejmě, kdo by taktoval, koupí lepší zdroj.
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

1) taktovat muzes zcela luxusne na spouste jinejch a mnohem levnejsich deskach, kult kolem predrazenyho dfi je z vetsi casti jen bublina, vetsina lidi to nevyuzije a kupuje si to a doporucuje jen aby ukazala jak tomu hrozne rozumi a ze jsou cool a in ze maji dfi a ze vi o co jde...
2) tak proc tu pises nakou sestavu za 20k kdyz "kdo bude chtit neco koupi se tohle jinak atd", potom to jaksi pozbyva vyznamu...
Michal86
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal86 »

axloth píše:1) taktovat muzes zcela luxusne na spouste jinejch a mnohem levnejsich deskach, kult kolem predrazenyho dfi je z vetsi casti jen bublina, vetsina lidi to nevyuzije a kupuje si to a doporucuje jen aby ukazala jak tomu hrozne rozumi a ze jsou cool a in ze maji dfi a ze vi o co jde...
2) tak proc tu pises nakou sestavu za 20k kdyz "kdo bude chtit neco koupi se tohle jinak atd", potom to jaksi pozbyva vyznamu...
vůbec to neni o tom, že ten, kdo by tu desku měl, by měl bejt cool nebo tak něco. Prostě ta deska je dobrá a hotovo. A neni zase tak drahá.. je o litr levnější než ultra-D a přitom ne o moc horší. NEnavážej se do mě jen proto, že navrhuju kompa s deskou dfi. To je jako bych se např. navážel já do tebe, když bys někde doporučoval opterony, to bych mohl říct to samý. A že stojí 3 litry? A Co? koho sere. Základ je mít kvalitní desku. Kdo jí chce mít, tak si hold malinko připlatí nějaký to kilko navíc. Jestli se ti to nelíbí, tvoje věc.. Postav si vlastní sestavu a dej si tam klidně ECS desku pro mě za mě.. když je tahle drahá
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

ja vlastni sestavy mam 2, takze dalsi nepotrebuju, diky
tak mi rekni experte v cem je dfi lepsi nez konkurence a co z toho ty konkretne vyuzijes...
Michal86
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal86 »

axloth píše:ja vlastni sestavy mam 2, takze dalsi nepotrebuju, diky
tak mi rekni experte v cem je dfi lepsi nez konkurence a co z toho ty konkretne vyuzijes...
ty si uplně mimo.. tady vůbec nejde o značku.. tady jde o to, že ty 2 modely jsou prostě dobrý.. přiznej si to.. dfi infinity a ultra-d(čko).. tak nevim co do mě furt reješ.. jestli máš problém, tak si napiš do brava
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

je to spis o zvyku na nejakou znacku... kazdej ma svou oblibenou a vyzkousenou a kazda je lepsi pro neco jineho

to si ale musis vyzkouset a ne vychazet z debat na netu
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Michal86
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal86 »

Don píše:je to spis o zvyku na nejakou znacku... kazdej ma svou oblibenou a vyzkousenou a kazda je lepsi pro neco jineho

to si ale musis vyzkouset a ne vychazet z debat na netu
tak já už mám taky něco vyzkoušeno. ECS, Asus, Gygabite, Soltek, DFI.. přiznávám se, že ABITku a MSI jsem ještě neměl. Ale tak největší spokojenost:

DFI, hnedka za ní asuska, soltek, gygabite, ecs

dfi -939 lanparty ultra-d
asus - 939 a8v-e deluxe tuším
soltek - skt.A nevzpomínám si na model
gygabite - 939 k8n ultra- nforce 3
ecs - skt.A nevim, ale byla to tragédie

Tak nechápu, že si tady do mě někdo rejpe jen kvůli tomu, že navrhuju sestavu s deskou DFI. Je uplně jedno jestli se tam dá DFI, nebo nějakej solidní ASUS. Kdyby napsal. Jo to sedí, akorát bych možná místo týhle desky dal tuhle, mám sní doboru zkušenost, tak to bych bral. Ale ne to, že se do mě naváží jen kvůli tomu, že stavim na DFI.
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

ja do tebe nerejpu, jen me zajima racionalni duvod proc do te sestavy dat dfi, a "je proste dobra" neni racionalni duvod... takze uz nakej vyplodis?
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

axloth píše:ja do tebe nerejpu, jen me zajima racionalni duvod proc do te sestavy dat dfi, a "je proste dobra" neni racionalni duvod... takze uz nakej vyplodis?
co navrhujes ty?
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Don píše:
axloth píše:ja do tebe nerejpu, jen me zajima racionalni duvod proc do te sestavy dat dfi, a "je proste dobra" neni racionalni duvod... takze uz nakej vyplodis?
co navrhujes ty?
jako za desky? ja celkem verim gigabytum, prijde mi ze maji nejlepsi pomer cena/vykon...
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

nechcete si tuto debatu nechat nekam jinam?
....ze by to byl MELOUN
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“