Rozbitý notebook
Moderátor: Don
- mozek007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Rozbitý notebook
Zdravím, dnes ve škole se mi notebook vypnul po bouchnutí do stolu. Nebyla to velká rána. Nešel zapnout. Musel jsem vyndat baterku a znova jí tam dát. Když jsem přišel domů, notes jsem zapnul, fungoval 30minut na klíně. Pak jsem ho položil na stůl a znova se vypnul. Nyní nejde vůbec zapnout. Nějaké rady? Zkoušel jsem vyndat ramky nepomůže to.
Nechci ho dávat do opravny, to bych byl měsíc bez notesu a to se mi nechce, nehledě na to, že na notebooku mám veškeré zápisy ze školy a píšu vše do něj, takže by jsem si musel koupit sešity :-/
Nechci ho dávat do opravny, to bych byl měsíc bez notesu a to se mi nechce, nehledě na to, že na notebooku mám veškeré zápisy ze školy a píšu vše do něj, takže by jsem si musel koupit sešity :-/
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
- Godzzila
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Godzzila
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- mozek007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Jedná se o asus F3F. Větráky se neroztočí. Když vyndám baterku a zase jí tam dám, zmáčku power tak se na chvilku rozsvítí dioda (zapnuto) po chvilce zhasne
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
- Godzzila
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- mozek007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
V záruce je. Mám ho 7 měsíců. Ale co zkoušet? Zkoušel jsem prohodit s ramkama, ještě proměřím baterku. Divný je, že to neráguje na nic a ani do biosu se nedostatnu
- Godzzila
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- mozek007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Notebooky jsou přenosný měly by vydržet položení na stůl. Baterku jsem proměřil, ta je bohužel v pohodě.Godzzila píše:CPU nebo desku jestli se při tom nárazu něco neuvolnilo
- Gerimo
- Mírně pokročilý
- mozek007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Vyplatí se vyndat HDD kvůli soukromým datům nebo ztratím záruku?gerimo píše:nic jineho ri nezbyde, nez ho dat na opravu. Tohle se da vyresit pouze pomoci zasahu. Tohle neni sofwarovy...
- Godzzila
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- malidian
- Mírně pokročilý
-
- mozek007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Takovou možnost nemám, musel bych si pujčit usb box na notebook disk. Jen jestli risknout to že jim to tam pošlu s hdd nebo jestli se jim dá věřit. Skoro o nic nejde, jenom hafec přístupů na FTP, uložená hesla na maily, hesla na dns, http ...verntom píše:Tím, že z něj zkopíruje a následně vymaže soukromý záležitosti do kterých nikomu nic není...Godzzila píše:Nevim co si tim vyndanim HDD pomůžeš.. jako že jim ho dáš bez něj?
- Guli
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- mozek007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
To snad ne? SATA v notebooku je menší sata než na PC. Teda myslím.Guli píše:ak tam je sata disk (co by podla popisu mal) tak to jednoducho prepojis aj s normalnym sata kablom kablom
- srna
- Středně pokročilý
- mozek007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
To se mě nepotěšil. Řešit to ani nemůžu páč nemám usb box na sata mobilesrna píše:pokud to tam posles s datama, vrati se ti to zformatovany....snad v kazdym servisu pisou ze za data nerucej....urcite bych si data stahnul a pripadne smazal zbytek, nebo udelat image a nasledne nahrat zpatky
- Godzzila
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- petr_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- mozek007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
A napájení také? To bych měl docela štěstí.