Disk v boxu nezobrazí se mi ve Windows

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
marcos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Disk v boxu nezobrazí se mi ve Windows

Příspěvek od marcos »

Zdravim, dneska jsem si koupil disk SATA 2,5 Toshiba, k němu jsem si koupil externí boxík..když to připojim do windows,tak mi to napíše že hardaware byl úspěšně naisntalován atd..ale disk se mi ve windows neukáže. Vím,že to bude asi tím,že není naformátovaný,ale jelikož je připojený přwes USB a nezobrazí se mi, tak nevím jak ho naformátovat..nebo kde ho hledat abych ho naformátoval. P5edem děkuji za odpověd.
MTB:GIGABYTE Z97X-Gaming 3, Intel Z97, 1x PCIe x16, DDR3 3200, SATA III RAID, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, Killer GLAN, 8ch audio, ATX, sc1150; Procesor:Intel Core i5-4460 Quad-Core, 3.20GHz (84W);HDD 1:Intel 530 240GB SSD;HDD 2:WD Caviar Green 2000GB SATA II;HDD3:WD Caviar Green 2000GB, SATAII;Blu-Ray:LG BH10LS30-LRB;Operační paměť:4x4GB DDR3 Kingston 1600Mhz, Dualchannel;Skříň:Fractal Design Define R4 Black Pearl - Window;Zdroj:Fortron Aurum S 500;OS:Microsoft Windows 10 Pro
MemphisM
Začátečník
Začátečník

Re: Disk v boxu nezobrazí se mi ve Windows

Příspěvek od MemphisM »

marcos píše:Zdravim, dneska jsem si koupil disk SATA 2,5 Toshiba, k němu jsem si koupil externí boxík..když to připojim do windows,tak mi to napíše že hardaware byl úspěšně naisntalován atd..ale disk se mi ve windows neukáže. Vím,že to bude asi tím,že není naformátovaný,ale jelikož je připojený přwes USB a nezobrazí se mi, tak nevím jak ho naformátovat..nebo kde ho hledat abych ho naformátoval. P5edem děkuji za odpověd.
Zkus se podívat do Ovládací panely -> Nástroje pro správu -> Správa počítače a tam vyber Správa disků. Nevím jestli to najde USB disk, ale mohlo by. Potom na něm vytvoř oddíl a naformátuj ho.
marcos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marcos »

jj funguje to díky moc
MTB:GIGABYTE Z97X-Gaming 3, Intel Z97, 1x PCIe x16, DDR3 3200, SATA III RAID, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, Killer GLAN, 8ch audio, ATX, sc1150; Procesor:Intel Core i5-4460 Quad-Core, 3.20GHz (84W);HDD 1:Intel 530 240GB SSD;HDD 2:WD Caviar Green 2000GB SATA II;HDD3:WD Caviar Green 2000GB, SATAII;Blu-Ray:LG BH10LS30-LRB;Operační paměť:4x4GB DDR3 Kingston 1600Mhz, Dualchannel;Skříň:Fractal Design Define R4 Black Pearl - Window;Zdroj:Fortron Aurum S 500;OS:Microsoft Windows 10 Pro
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“