cim prevedu .wmv do vobu?

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
vsn
Začátečník
Začátečník

cim prevedu .wmv do vobu?

Příspěvek od vsn »

zdravim, cim prosim prevedu videa utvorena v windows movie makeru do vobu abych je nasledne mohl v neru vypalit jako dvd video ...

pokud mozno nejaky freeware program a co nejjednoduzsi

neni to pro me, ale pro reditelku nasi skoly ... grrr, ze ja si neudelal ty vypisky z ekologie a byl hodinu po skole, kde mi rekla at ji neco sezenu :D

diky!
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: cim prevedu .wmv do vobu?

Příspěvek od Dzin »

vsn píše:zdravim, cim prosim prevedu videa utvorena v windows movie makeru do vobu abych je nasledne mohl v neru vypalit jako dvd video ...

pokud mozno nejaky freeware program a co nejjednoduzsi

neni to pro me, ale pro reditelku nasi skoly ... grrr, ze ja si neudelal ty vypisky z ekologie a byl hodinu po skole, kde mi rekla at ji neco sezenu :D

diky!
DivX2DVD možná.....all2DVD, Pinnacle trial..
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Jakub24
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jakub24 »

Součástí Nera 7 je i program Nero Vision, ve kterym se dá celkem jednoduše převést a rovnou i vypálit téměř jakejkoliv videosoubor na klasický DVD. Takže jestli máš Nero 7 můžeš to udělat rovnou v tom a nemusíš schánět žádnej jinej program. Jinak taky hodně dobrej program na převod čehokoliv na DVD video je ConvertXtoDVD, není sice freeware ale můžeš si stáhnout plně funkční trial, třeba tady: http://www.stahuj.cz/multimedia/prevody ... divxtodvd/. Neznám nic jednoduššího a rychlejšího.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“