Nefunkconst os pri zapojeni konkretneho disku

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
CONQEROR
Nováček
Nováček

Nefunkconst os pri zapojeni konkretneho disku

Příspěvek od CONQEROR »

Zdravim

kamos ma jeden problemik,
asi pred 3 tyzdnami mu prestal behat os - modra, dosli s inym kamom k zaveru ze to disk, kupil novy, no medzicasom so ho mal aj u seba xvilu, ci sa mi to nepodari zalohovat, v mojom2. pcp ozapiojeni nenabehol win, nevedel som preco a nic som neskusal pretoze som sa akurat ponahlal k nemu, tak som ho zobral. Po prvotnyx problemox s poradim a pod. co som nakoniec bez problemov vyriesil aj bez manualu, sme xceli sme dat nan novy XP-na novy disk, coto sak za sok, pri obrazovke na zaciatku insalacie po nahrati instalacneho programu sa zobrazil BLUE!!!, skusal som to s oboma kuskami ram co ma, ale nic, zeby obe ramky zle???, vysypalo sa z neho, ze blue mu skakal uz od zaciatku (kupoval pred 3 rokmi v omnicu-!!), nie caasto ale zdy, a vraj naposledy ked daval iny kamos xp tak asi na 100. pokus, tak som zobral disk kumne a tam dal xp, pohoda => disk novy je urcite ok, dosli sme k nemu, dali len ten-stary zostal nezapojeny a nahodil som drivery a par veci, dalsi sok, ked som zapojil stary disk, tak proste ani za nic na svete xp nenabehol, zacal nahravat, cierna s XP a pri prvej kocecke rr, nepomhol ani vybratie obox mexanik ani 2. ide kanal,
a v tomto je problem

osobne som rozmyslal co mu to vobec dali za pc, ma to byt:

p4 2.8, 2x512 transcdent, 80gb (stary, [p-ata, maxtor, novy he 200gb samsung s-ata-skoda mal sa ma spytat so samsungi som pocul len zle)
gf 4 mx 440 4mb
prosim o radu, nic ma s tym nenapada, nfim mozno ma daco s mb alebo mal daky p 2.0 prerobeny na 2.8

vopred THX
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“