wifi

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Tar-Minastir_svk
Nováček
Nováček

wifi

Příspěvek od Tar-Minastir_svk »

Mám net cez wifi a chcem naformatovať HDD. Zatiaľ som len vždy preinštaloval windows a nahodil základnú masku môjho netu Ip-čku atď... a net mi znova frčal.
Keď teda naformátujem HDD nezmaže sa niečo čo by spôsobilo, že ak potom nahodím udaje net mi nebude fungovať???
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Re: wifi

Příspěvek od Maddogg »

Tar-Minastir_svk píše:Mám net cez wifi a chcem naformatovať HDD. Zatiaľ som len vždy preinštaloval windows a nahodil základnú masku môjho netu Ip-čku atď... a net mi znova frčal.
Keď teda naformátujem HDD nezmaže sa niečo čo by spôsobilo, že ak potom nahodím udaje net mi nebude fungovať???
Ne, prostě to formátneš , nahodíš nový win , ovladače od siťovky / desky a pak normálně zadáč IP...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Tar-Minastir_svk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tar-Minastir_svk »

thx
Don_N
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don_N »

Jak psal Maddogg. Jestli ale používáš nějaký special soft k síťovce je třeba ho nainstalovat znovu, ale to by neměl být problém...
Podpis nenalezen.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

otázka je, jestli nebudeš potřebovat šifrovací klíč pro wifi síť, ke které se přihlašuješ :?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“