Digitalni fotoaparat do 5000,-
- Nidzo
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Digitalni fotoaparat do 5000,-
Chtel bych si koupit dig. fotak tak max. do 5000. Mel by mit opticky zoom, umet zaznamenavat OZVUCENE video, aby do nej sla karta o min. 128MB....nemam v dig. technice moc orientaci, tak dekuji vsem za jakoukoliv radu.....zatim muj favorit: HP PhotoSmart 735
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK...
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Nidzo
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Pres 10000 to ne-e....opravdu max je 5000.....ICE píše:osobne si myslim ze fotak za tyhle penize sou vyhozeny penize... prvni trochu dobrej kup je Canon A70...
HPcko prosim radsi ne...
Co Minolta DiMAGE E223 ???
- karf
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Možná nějakej Olympus mju: Měl jsem v ruce Mju (asi 300 - nevím) fotky 1600x1200, 3x zoom + 3x digit. ovládání jako moje C750uz. Prostě olympus
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Nidzo
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Olympus do ty ceny sem nasel pouze C150 a C160 a to mi nevyhovuje....karf píše:Možná nějakej Olympus mju: Měl jsem v ruce Mju (asi 300 - nevím) fotky 1600x1200, 3x zoom + 3x digit. ovládání jako moje C750uz. Prostě olympus
- Vodnik
- Začátečník
-
- Nidzo
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Zatim jsem nasel nejaky od Minolty, HP a Umax....ja nepotrebuju extremni kvalitu, obyc fotak pro obyc foceni (ale aby mel to co jsem napsal nahore)Vodnik píše:Noje foťák v téhle ceně nekoupíš ani omylem, jedině nějakou srágoru typu Twingate a Digimat. Zkus se podívat po bazarech, za 5000 se dá sehnat A60, s trochu štěstí i A70
- zombux
- Odborník PCT
Ten HP je OK, sám mám starší HP PS 720 a na focení je fajn - viz moje fotogalerie http://n32k.bud-net.org/fotogalerie - digitálem focený fotky jsou od konce října 2003. Nevýhody jsou poměrně hůř přístupný menu, optickej zoom sice funguje, ale za moc nestojí (fotky jsou většinou nezaostřený), video sice funguje ale kvalita taky dohromady nic moc... ale myslím že za tyhle prachy je PS 735 dobrá volba.Nidzo píše:Zatim jsem nasel nejaky od Minolty, HP a Umax....ja nepotrebuju extremni kvalitu, obyc fotak pro obyc foceni (ale aby mel to co jsem napsal nahore)Vodnik píše:Noje foťák v téhle ceně nekoupíš ani omylem, jedině nějakou srágoru typu Twingate a Digimat. Zkus se podívat po bazarech, za 5000 se dá sehnat A60, s trochu štěstí i A70
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- Nidzo
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Mno, zatim vypada, ze je na tom nejlip....s tim videem samo necekam, ze to bude jako na kamere, ale snad by to mela byt min takova kvalita jako na levnejsi webkamere???zombie píše:Ten HP je OK, sám mám starší HP PS 720 a na focení je fajn - viz moje fotogalerie http://n32k.bud-net.org/fotogalerie - digitálem focený fotky jsou od konce října 2003. Nevýhody jsou poměrně hůř přístupný menu, optickej zoom sice funguje, ale za moc nestojí (fotky jsou většinou nezaostřený), video sice funguje ale kvalita taky dohromady nic moc... ale myslím že za tyhle prachy je PS 735 dobrá volba.Nidzo píše: Zatim jsem nasel nejaky od Minolty, HP a Umax....ja nepotrebuju extremni kvalitu, obyc fotak pro obyc foceni (ale aby mel to co jsem napsal nahore)
- random
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam CyberPIx E560M.... 3,1MPx ... ziadny zazrak...., ale na slovensku sa da kupit zhruba za 5100SK ..... takze u vas bude este lacnejsi.... na bezne fotenie ( najme pracovne... dokumentacne fotografie k projektom ) je uplne dostatocny ( velmi ostre fotky, dobre sa daju rozoznat aj detaili ktore musie byt vidno... ) .... pouziva SD karty.... mam uz 3ks tychto lacnejsich fotakov ( predal som ich cca len 20ks ) ... a vobec sa nemozem stazovat... naviac ma sklenu optiku..., jedine co mu chyba je opticky zoom ...., ale to vzhladom na jeho urcenie a cenu sa da lahko zabudnut......
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Nidzo
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ja ho bohuzel nemuzu vubec u nas najit, nemas aspon odkaz na nejakej slovenskej shop???random píše:Ja mam CyberPIx E560M.... 3,1MPx ... ziadny zazrak...., ale na slovensku sa da kupit zhruba za 5100SK ..... takze u vas bude este lacnejsi.... na bezne fotenie ( najme pracovne... dokumentacne fotografie k projektom ) je uplne dostatocny ( velmi ostre fotky, dobre sa daju rozoznat aj detaili ktore musie byt vidno... ) .... pouziva SD karty.... mam uz 3ks tychto lacnejsich fotakov ( predal som ich cca len 20ks ) ... a vobec sa nemozem stazovat... naviac ma sklenu optiku..., jedine co mu chyba je opticky zoom ...., ale to vzhladom na jeho urcenie a cenu sa da lahko zabudnut......
- random
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tu mas link na info : www.kobian.com/products.php?productid=396Nidzo píše:Ja ho bohuzel nemuzu vubec u nas najit, nemas aspon odkaz na nejakej slovenskej shop???
Na slovenku sa da kupit napriklad v Ageme.... maju tam skoro kompletny sortiment fotakov ktore najdes na tej stranke......
Inak tento je skoro najdrahsi z celej serie ma dokonca interpolaciu na 5MPixel ..... je celkom podarena...., ale realne sa moc pouzivat neda... je to skor marketingovi tah...!!!!!!
A samozrejme funguje aj na natacanie videa..., da sa pouzit ako web kamera, a aj ako USB disk ( staci len vacsia Sd karta )....
Naposledy upravil(a) random dne pon 12. dub 2004, 22:30, celkem upraveno 1 x.
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- zombux
- Odborník PCT
zkus http://n32k.bud-net.org/0_zombux/video , uploadnul jsem jedno 6MB videoNidzo píše:Mno, zatim vypada, ze je na tom nejlip....s tim videem samo necekam, ze to bude jako na kamere, ale snad by to mela byt min takova kvalita jako na levnejsi webkamere???zombie píše: Ten HP je OK, sám mám starší HP PS 720 a na focení je fajn - viz moje fotogalerie http://n32k.bud-net.org/fotogalerie - digitálem focený fotky jsou od konce října 2003. Nevýhody jsou poměrně hůř přístupný menu, optickej zoom sice funguje, ale za moc nestojí (fotky jsou většinou nezaostřený), video sice funguje ale kvalita taky dohromady nic moc... ale myslím že za tyhle prachy je PS 735 dobrá volba.
Pfizer & Moderna inside
- Nidzo
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Hm, vypada dobre, jen je mi lito toho optickyho zoomurandom píše:Tu mas link na info : www.kobian.com/products.php?productid=396Nidzo píše:Ja ho bohuzel nemuzu vubec u nas najit, nemas aspon odkaz na nejakej slovenskej shop???
Na slovenku sa da kupit napriklad v Ageme.... maju tam skoro kompletny sortiment fotakov ktore najdes na tej stranke......
Inak tento je skoro najdrahsi z celej serie ma dokonca interpolaciu na 5MPixel ..... je celkom podarena...., ale realne sa moc pouzivat neda... je to skor marketingovi tah...!!!!!!
- Nidzo
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Diky, uz sosam, doufam, ze to bude aspon trosku vypadat dobre.zombie píše:zkus http://n32k.bud-net.org/0_zombux/video , uploadnul jsem jedno 6MB videoNidzo píše: Mno, zatim vypada, ze je na tom nejlip....s tim videem samo necekam, ze to bude jako na kamere, ale snad by to mela byt min takova kvalita jako na levnejsi webkamere???
- random
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Za tie peniaze... u vas by sa mal dat zohnat urcite pod 4500,- .....Nidzo píše:Hm, vypada dobre, jen je mi lito toho optickyho zoomu
Potom ma este napada CyberPix E350V ( skus sa nan pozriet na tej stranke predtim... ) ...... ten ma 3MPx a ma aj 3x Opticky ZOOM ... to by mohla byt volba pre teba.... u nas vyde zhruba 6200,- ... takze u vas urcite menej!!!!!
- Nidzo
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jenze u nas neni nikde k nalezeni!!!random píše:Za tie peniaze... u vas by sa mal dat zohnat urcite pod 4500,- .....Nidzo píše:Hm, vypada dobre, jen je mi lito toho optickyho zoomu
Potom ma este napada CyberPix E350V ( skus sa nan pozriet na tej stranke predtim... ) ...... ten ma 3MPx a ma aj 3x Opticky ZOOM ... to by mohla byt volba pre teba.... u nas vyde zhruba 6200,- ... takze u vas urcite menej!!!!!
- random
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Bohu zial...inak ma vtejto lacnej triede uz nic poriadne ( aspon 3MPx + opticky zoom okolo 5000,- kc... ) nenapada ......, ale snad niekto dalsi prispeje radou..... ( hlavne o niecom co sa da zohnat aj u vas... )Nidzo píše: Jenze u nas neni nikde k nalezeni!!!
- Nidzo
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ale presto diky.....random píše:Bohu zial...inak ma vtejto lacnej triede uz nic poriadne ( aspon 3MPx + opticky zoom okolo 5000,- kc... ) nenapada ......, ale snad niekto dalsi prispeje radou..... ( hlavne o niecom co sa da zohnat aj u vas... )Nidzo píše: Jenze u nas neni nikde k nalezeni!!!
2zombie: A myslis ze je velky rozdil mezi 735 a 635???