MSI P35 Neo Combo /-F (775, P35 + ICH9)
Moderátor: Eddward
- lacko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
MSI P35 Neo Combo /-F (775, P35 + ICH9)
Zdravim vsechny. Padlo mi oko na tuhle novou desku MSI P35 NEO Combo-F a vzhledem k tomu, ze chci ted zainvastovat do MB, GPU, CPU a RAM tak je to velke vybirani a na necem musim setrit. Potom co sem si tadyhle http://xtreview.com/review204.htm precetl o procesoru Intel Pentium E2160 Dual Core a jeho moznostech pretaktovani sem se rozhodl, ze tohle je to prave misto pro uspory, ale zajimalo by me, jestli ho jde tak pekne pretaktovat s touhle deskou. Mate nekdo nejake zkusenosti s OC na P35 chipsetu a MSI deskach? nebo konkretne s touhle?
PS: desek s P35 je ted fura, ale na tehle se mi fakt libi ze ma podporu DDR 2 i 3.
PS: desek s P35 je ted fura, ale na tehle se mi fakt libi ze ma podporu DDR 2 i 3.
- Shit
- Odborník PCT

Re: MSI P35 NEO Combo-F
Možná, že to je "teoretická" výhoda, ale "hybridním" verzím obecně nevěřím. Až budou DDR3 za rozumné peníze, tak to bude už stejně "veterán".lacko píše:...ale na tehle se mi fakt libi ze ma podporu DDR 2 i 3.
- lacko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- lacko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tedka tuhle desku mam s E2180 a nak se nedari taktovat
i male OC zpusobi ze PC nenabiha (cykluje) nebo se nerozsviti monitor. Nemate nekdo tip co tam nastavit aby se zlepsila stabilita?
u P35 od GIGABYTE sem vzdycky nechaval vse na AUTO jenom dal FSB + delicku ramek a nebyl problem 2.8Ghz.
EDI: zatim nejlepsi vysledek je 2.3GHz ktere je rock stable (bez zvysovani napeti)
u P35 od GIGABYTE sem vzdycky nechaval vse na AUTO jenom dal FSB + delicku ramek a nebyl problem 2.8Ghz.
EDI: zatim nejlepsi vysledek je 2.3GHz ktere je rock stable (bez zvysovani napeti)
- lacko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak to ti neporadim... nakonec sem koupil prave GIGABYTE P35C-DS3R, a na te mi jede E2160(1.8GHz)@3GHz. jako pohdnout s MSIckem fakt netusim... to co mam ted je muj prvni OC uspech;)
- FUNKo
- Nováček

-
MSI P35 Neo, nevypíná se softwarově
Zdarec, prosím o radu, mám desku MSI P35 Neo(CPU INTEL Core 2 Duo E8400,Zdroj Fortron 500W ATX v2.0,paměti A-DATA 2GB extreme edition, GK MSI 2600XP), a nefunguje softwarové vypínaní. Při vypnutí se Windows normálně odhlasí a pak napíše hlášku Nyní mužete PC vypnout. Pro tuto desku neni na strankách nova verze BIOSu. Jo a ješte když zmáčknu Reset na tvrdo, tak se nekdy PC na chvilku vypne a pak začne bootovat. Jinak po naběhnutí se PC chová normálně a stabilně...
Dík za nějakou radu... Kabely z čelního panelu mám zapojeny dobře.
Dík za nějakou radu... Kabely z čelního panelu mám zapojeny dobře.
- viky58
- Černá karta

-
Re: MSI P35 Neo, nevypíná se softwarově
No tohle bych viděl na :
bud máš sprasené widle
nebo maš špatně nastaveny managment v BIOSU desky nepajeni atd
nebo je vadná deska ale to bych spíše řekl že ne !
//edit Wilik - promaz OT
bud máš sprasené widle
nebo maš špatně nastaveny managment v BIOSU desky nepajeni atd
nebo je vadná deska ale to bych spíše řekl že ne !
//edit Wilik - promaz OT