[b]Zmizela vypalovačka ve Windows.......[/b]
Moderátor: Don
- Basquiat
- Nováček
-
[b]Zmizela vypalovačka ve Windows.......[/b]
Zmizela ikona vypalovačky jak v Tento počítač, tak i ve Správci souborů, prostě ve Windows není. Jinak na tlačítko otevření reaguje a po vložení disku se roztočí, ale ve Windows se nic neděje. Nedá s k ní přistoupit ani z DOSu. Ještě před zmizením se objevila nějaká chyba ve správci zařízení u té vypalovačky (mám pocit, že něco jako Error PDD, ale nechci kecat) a pak řádek s vypalovačkou zmizel. Vyhledání hardwaru je k ničemu. Jedná se o notebook značky Prestigio, o níž se ví, že do svých notebooku montuje ty největší optický sračky........díky za rady
- malidian
- Mírně pokročilý
-
- Basquiat
- Nováček
-
- Basquiat
- Nováček
-
Před chvílí jsem se posunul kousek dopředu. Dal jsem vyhledat změny hardwaru a najednou se mi objevila ve Správci zařízení mechanika Philips SDVD8431. Název té mechaniky není zobrazen správně....je změť písmen a symbolů, z kterých se dá vyčíst název. Vedle názvu je výkřičník, takže asi nějaká chyba....stáhl jsem firmware, ale nejde naistalovat, protože aplikace píše, že nerozpoznala požadovanou mechaniku......Ještě před pár dny vše fungovalo ok, nemohl jsem udělat chybu někde v nastavení nebo něco omylem odinstalovat......??
- Basquiat
- Nováček
-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Geeker
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
JJ presne tak. Mam takovou v praci . Staci do ni klepnout a jede.pavel.minarik píše:často u těch noťasů dojde k uvolnění IDE konektoru mechaniky, viděl jsem spoustu mašinek, kde po zaštěrchání se mechanika zase chytla
doporučuji dát do servisu ...
Mam doma malinko jiny problem. Po vlozeni CD/DVD do jakekoliv mechaniky. Se sice CD/DVD nacte tzn muzu s nim jakkoliv manipulovat, ale nevidim nazev CD ani ikonu. Mechnaiky se tvari jako by tam CD nemelo autorun.ini