PROJEKT: Blue Elegance Casemod - držák na mechaniky str.13

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Jako já fakt nevim co si představujete jak by to podle vás mělo vypadat. To jsem to měl udělat jako míč? Představte si že máte materiál na stavbu (kov - dřevo nechci) a z toho musíte něco složit... Jak to asi uděláte nějak abstraktně, kulatě...

Já vim že tady byly casy jako třeba Cube, v pneumatice, ve stole, v nerezovej rouře (nevim jestli víte kterou mylim), v popelnici, ale to já fakt nemusim, a navíc mam malej pokoj a proto tam nemůže bejt něco náročnýho na místo.
Kdyžtak něco napište jak by jste to udělali vy - docela by mě to zajímalo.

Jinak je to sice hranatá krabice, ale má normálně oblý rohy. Vypadá to takhle
Naposledy upravil(a) Kopi. dne čtv 29. pro 2005, 18:23, celkem upraveno 1 x.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Já nevím, co je na tom tvaru španýho. Je to standardní tvat, kterej má každá case, to se mi právě líbí, takže se nenech odradit. Extrémy typu PC v kanystru fakt nemusím :cry:
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Stoobi píše:Extrémy typu PC v kanystru fakt nemusím :cry:
Jako že tu case nemam odvezt do šrotu, když mi tadi někdo píše, že to je hranatý a obyčejný :lol: :P :roll: Ne ne to fakt ne :)
Stoobi píše:Extrémy typu PC v kanystru fakt nemusím :cry:
jj, já taky ne, je to sice pěkný na první pohled, ale tohle je Elegance casemod, takže extrémy fakt ne-e. :)
dzungales
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dzungales »

mas paradny zaklad, z ktoreho sa da spravit case na hocijako a tie podstavce, tazky rullez, dobre sa ti do toho bude vrtat,fajny masiv.
len tak dalej...
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Stoobi píše:Já nevím, co je na tom tvaru španýho. Je to standardní tvat, kterej má každá case, to se mi právě líbí, takže se nenech odradit. Extrémy typu PC v kanystru fakt nemusím :cry:
neříkám že je to špatný ! já jen na můj vkus je to prostě to standartní ! :oops: a hranatý :sad:

no každej máme svůj vkus to je na modingu právě ono že nestaváíme všichni to samé :lol:

já prostě rád oblinky a nestandartní case :)

BTW: PC v kanystru je sice hezký ale pořád je to hranatý a a standartní stvar :lol: :oops:

jinak já jsem moc zvědavej je to jenom kostra kdoví co bude naní :) třeba to bude plastické :)
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

jj,kdo ví...
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Tak malinkatej upgrade. Neměl jsem o víkendu skoro vůbec čas, tak tohle je to co jsem udělal dneska po brigádě a příležitostně jindy.
Jsou vidět radiátory už vsazené do kostry. Musel jsem udělat pár úprav kostry aby se tam vůbec vlezly, ale sim jsem samozřejmě :roll: počítal. Je to zatim jenom říznutý flexou, tak nekoukejte jak je to hnusně uříznutý. EDIT// Teď na to koukam a ono to na těch malejch fotkách neni ani vidět takže pohoda...
Tak tady to je:
Obrázek Obrázek
Obrázek
Potom jsem už taky udělal závity do těch válečků co jsou vidět na minulejch fotkách.
Jinak mi přišel balík z casemoddingu - čerpadlo E1048, UV katody, Blue 5mm UV plexi, ATA kabely, a UV Blue molexy. Jsou s tim ale nějaký problémy ale to sem cpát nebudu.
To je zatim vše. Já jenom aby jste viděli že jsem se na to nevybod :wink: :roll: :oops:
End..............
Naposledy upravil(a) Kopi. dne čtv 29. pro 2005, 13:32, celkem upraveno 2 x.
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

ne, vypada to dobre, premejslel sem, ze dam radiator taky dolu, ale nakonec ho asi nacpu normalka nahoru. Takhle je to ale fajn. Jo, jaky problemy? zrovna si chci neco objednat taky z casemodingu, takze jesli to je neco o dodani nebo tak, napis.
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

No místo dvou 10cm UV katod mi přišly 30cm modré...
A u čerpadla nebyly vůbec fitinky, a celá ta krabice vypadá jakoby už jí někdo rozbalil.
Včera večer jsem jim to napsal a dnes ráno odepsaly že jim to mam poslat a že mi to co nejrychleji vymění, tak uvidíme. Zejtra odesílam.
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

tak snad to dobre dopadne. taky potrebuju uv a naky blbiny na vodnika, takze doufam ze to bude v poho. hele nikde jsem nenasel kolik tak tekutiny se vejde do prumernyho vodnika? 3 bloky,evo 240 + 80radiator, mala expanzka a eheim 1048. chci si koupit uv reaktivni a nevim kolik. jen jsem zjistil ze do zalmana res.1 pisou 2,5litru,ale prej 3l v poho. cekam az mi prijde este cerpadlo a ten malej radi, takze to nemuzu vyzkouset a uz si to chci rovnou objednat, at pak zbytecne necekam. tak jestli mi nekdo poradite? dikes
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Bejt tebou tak si přečtu thredy o vodnících a kapalinách. Na UV kapalinu se vyprdni. Nevim kdo, ale někdo radil, že stačí vyvařit zvýrazňovač a účinek je stejnej. Čim víc fixů, tim asi lepší efekt, ale to si kdyžtak řeš v příslušnym threadu. :wink: Přeci jenom je tohle trochu OTčko.
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

Kopi. píše:No místo dvou 10cm UV katod mi přišly 30cm modré...
A u čerpadla nebyly vůbec fitinky, a celá ta krabice vypadá jakoby už jí někdo rozbalil.
Včera večer jsem jim to napsal a dnes ráno odepsaly že jim to mam poslat a že mi to co nejrychleji vymění, tak uvidíme. Zejtra odesílam.
no mě od tam tud přišlo všechno v poho...
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

koza píše:no mě od tam tud přišlo všechno v poho...
Ale vždyť já nepíšu nic o tom že by to byl špatnej obchod. Prostě karta padla tentokrát na mě a tak alespoň po 18ti letech poznam, jak se něco reklamuje. :oops:
Navíc jsem tady o tom vůbec nechtěl nic psát. Akorát jsem se o tom zmínil protože je to pravda, no a když se mě na to někdo pak zeptá, tak přeci nebudu zatloukat. - Takhle to dělam akorát ve škole při zkoušení :roll: :oops: :lol:

Ale už dosti OT ju?
dzungales
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dzungales »

tie radiatory mas trosku podrtene, co si s nimi robil???
nesli tam napchat? ale tato alternativa sa mi paci, budes ich mat tam kde ti nebudu zavadzat. :)
cerpadlo kam umiestnis?
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NazQul »

Kopi. píše:Bejt tebou tak si přečtu thredy o vodnících a kapalinách. Na UV kapalinu se vyprdni. Nevim kdo, ale někdo radil, že stačí vyvařit zvýrazňovač a účinek je stejnej. Čim víc fixů, tim asi lepší efekt, ale to si kdyžtak řeš v příslušnym threadu. :wink: Přeci jenom je tohle trochu OTčko.
abych ukoncil OT, tak do okruhu se vejde tak pulitr cca pokdu nekdo nema velkou expanzku nebo velkej radiator..
A k barve, do vrouci vody hod napln do zvyraznovacu, nech vylouhovat a pak ten mix prevar, dost lidi to doporucuju, ja sem to napoprve neprevaril a hezky se mi ta zelena zacala usazovat na povrchu..

K Blue elegance, proc ty radiatory dolu ? Jak je budes vetrat ? Jak to tak chapu tak nebudes vetrat vubec a teplo ti bude stoupat do kejs nahoru.. Kdybys to otocil, ze bys ty radiatory dal nahoru tak bys mel brutalni ucinost v chlazeni.. jako ale pokud neplanujes nejake brutalni OC tak by to takhle mohlo stacit..
Do you want to try SWAT 4, FEAR, Quake 4 or GuildWars online ? Looking for some clan ? www.FragingPriority.net has all the answers u need :)
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

dzungales píše:tie radiatory mas trosku podrtene, co si s nimi robil???
nesli tam napchat? ale tato alternativa sa mi paci, budes ich mat tam kde ti nebudu zavadzat. :)
cerpadlo kam umiestnis?
Ne-e, ty radiátory jsou z vrakoviště. Nevim jestli je už takhle vytáhli z auta, nebo jestli je takhle zřídili při demontáži. Na tom ale už nic nezměnim. Mam už ale koupenej kit abych to pěkně všechno vykitoval a pěkně vyparádil - snad se to povede :-)

čerpadlo? po pravdě řečeno ještě pořádně nevim. Buď příde pod disky někam v pravo dolu a disky pak dam nad zdroj, a nebo přesně na opak. Ale spíš to vypadá na první alternativu. Ale ještě nad tim musim přemejšlet.
NazQul píše:K Blue elegance, proc ty radiatory dolu ? Jak je budes vetrat ? Jak to tak chapu tak nebudes vetrat vubec a teplo ti bude stoupat do kejs nahoru.. Kdybys to otocil, ze bys ty radiatory dal nahoru tak bys mel brutalni ucinost v chlazeni.. jako ale pokud neplanujes nejake brutalni OC tak by to takhle mohlo stacit..
Skrz ně budou tahat vzduch 3x120Ximy, a to skrz ty stříbrný válečky nahoru skrz case a nahoře ze zdroje a možná ještě někde jinde ven. Prostě něco jako chladící věž, komín...
Kdybych to jak řikáš otočil, tak by skrz radiátory proudil už sice ne moc, ale přeci jenom trochu ohřátej vzduch.
Takhle to bude tahat pěkně nejstudenější vzduch od země a navíc jestli voda bude mít tak těch 30° jak je obvyklý, tak ten vzduch skrz case snad zase tak teplej nebude.
Stačí vysvětlení :) :wink:

PS: reklamace z casemoddingu odeslána, tak pak dam vědět jak to dopadlo :wink:
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NazQul »

no tak v tom pripade zbyva jedinej problem a to je prach..
Do you want to try SWAT 4, FEAR, Quake 4 or GuildWars online ? Looking for some clan ? www.FragingPriority.net has all the answers u need :)
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

NazQul píše:no tak v tom pripade zbyva jedinej problem a to je prach..
No abych pravdu řekl, tak jsem čekal kdo to napíše jako první :-D :lol: :wink: :roll:
NazQul je vítěz...
Ano je to tak. Prach je problém. Ale na druhou stranu, kdo ten problém nemá. Já sice budu tahat vzduch přímo z podlahy, ale myslim si že tak hrozný to zase nebude.
Tak nějak jsem přemejšlel, a asi tam udělam takový sítko z punčochy. Dost lidí psalo že je tohle řešení THE BEST, tak nemam důvod tomu nevěřit. Zkusim to nějak vymyslet aby se dalo snadno vyjímat a čistit, ale ještě nevim jak.
Já prostě nemam hodně věcí vymyšleno. Je to hlavně tim že je to k ničemu, jak jsem se přesvědčil při stavbě mého LCDdispleje. Měl jsem to krásně vymyšlený, ale nakonec to vypadá úplně jinak. Jinak stejný zkušenosti má i Skodik - neni to tak???
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NazQul »

Mno puncochu sem zkousel kdyz sem delal duznu na ty moje 2 80mm vetrone vepredu kejsny a tak brutalne to snizilo prutok ze sem tam nechal jenom tu kovovou mrizku ktera toho pochyta fakt dost ale ne vsechno :(

No pokud tam ale das tu puncochu tak mas dalsi problem, bude totiz strasne rychla zasra*a a budes ji muset dost casto cistit (zvedat kejs ?)
Sem unavenej po praci tak me nenapada zadna konstruktivni kritika a nechci ten post tady nechat dycky takovej ze ti napisu neco zlyho a spatnyho :( Zitra zkusim na neco prijit ale ta puncocha mi tam nepride dobra pze to snizuje prutok a butalne lapa prach takze bsy to fakt musel casto cistit
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Tak jsem se tak nějak začel poohlížet po nějakym fontu a narazil jsem na tohle http://dafont.com/en/font.php?file=jame ... e+Elegance

Co na to řikáte? Mě se to docela líbí až na to velký B - to mi tam tak nějak nepasuje. Ale stejně bych to pak ještě musel předělat, páč to bude na bočnici, tak aby to šlo vyříznout a nevypadlo hodně "bříšek" písmenek, abych to nemusel lepit...
Jo a pokud někdo víte o nějaym fontu, co by se k tomuhle modu (názvu) hodil, tak sem s nim. Budu jedině rád. Jenom na tomhle webu maj fontů něco přes 1000 fontů a mě fakt moc nebaví je prohlížet. Je to po chvíli jako hypnotizace a už to skoro ani nevnímam.... :oops: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“