Quake 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

disable Vsync into options
seta com_FixedTic "-1"
timedemo demo1

...in console, of course (launch Doom3 with doom3.exe +set com_allowConsole 1 :wink: )
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

je už ta hra běžně v krámě?
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

radekhulan píše:je už ta hra běžně v krámě?
Jo...viděl jsem jí za 1999,- Kč v JRC....

btw musí bejt už v prodeji, když už jí tady desítky lidí hrajou, ne???? :lol:
Naposledy upravil(a) Rajče dne stř 9. lis 2005, 16:51, celkem upraveno 1 x.
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Rajče píše:Jo...viděl jsem jí za 1999,- Kč v JRC....
No to jsou hovada... F.E.A.R. se prodává za 999 Kč a Quake 4 za dvojnásobek? Hm...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

radekhulan píše:
Rajče píše:Jo...viděl jsem jí za 1999,- Kč v JRC....
No to jsou hovada... F.E.A.R. se prodává za 999 Kč a Quake 4 za dvojnásobek? Hm...
výstižnějc to říct nejde :-D
ignorelist: kremrole a dezoláti
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Mozna to ma neco do sebe - F.E.A.R. je takovy slepenec pomaly, zatimco Q4 a jeho engine, mno, to je uplne neco jineho - jede - co, jede, primo leti - a je krasnej.
Jen nevim, estli na konci posledniho toweru, na tom veklem vytahu jak se mi to jednou seklo, ta hra s tim, ze zvuky jely hlasitej nez by mely (tak o 200 - 400%), estli je to chyba blbe zaimplementovaneho Open AL v Creative Audigy2zs ovladacich, anebo chyba Q4 :roll:
Na druhou stranu F.E.A.R. je sice hlemyzd, a este hur vypadajici, ale nespad :razz:

A cenu asi reflektuje to, ze jedna vec je od iD softaku a druha od nezname grupy Monolit :oops:
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

trodas píše:od nezname grupy Monolit :oops:
to je vtip, doufam.
Jinak k tem cenam, tak to sem cetl uz tak pred mesicem ze Activision budou zdrazovat, takze myslim ze zalezi na cenove politice vydavatele. A Q4 nema hodnotu 1999,-,vlastne sem jeste nevidel hru, za kterou bych chtel dat 1999,- tech 999 je jeste unosnych...
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Mě osobně Q4 dost potěšil. Zase jsem se utvrdil v tom, že lepší je čekat horší a ono to pak může jen překvapit ... Po zkušenostech s D3 jsem se bál těšit na Q4 :-)

Ta hra me chytla od samyho začátku, ma super spád a akce nepolevuje. Sice tomu D3 engine kouká z očí nehoraznym způsobem (impa jsem čekal za každym sloupem), ale co už .. Q4 je jinej než D3, je akčnější, zábavnější. Alespoň pro mě.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Sentenced píše:Ta hra me chytla od samyho začátku, ma super spád a akce nepolevuje.
Vidím to stejně, ta hra je výborná. Doom 3 nebyl špatnej, F.E.A.R. taky ale, Quake 4 má prostě neuvěřitelnej spád a člověka vtáhne do hry neuvěřitelným způsobem. Za 2t to rozhodně stojí :-)
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

problem

Příspěvek od Icy_DeaD »

mam problem,po dvou minutach hrani mi zacne padat na 2 sekundy FPS na 12...za 2 sekundy se to zase vysplha na tech 50 a zase to padne na 12 a takle porad,nevite co to je ?
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: problem

Příspěvek od Rajče »

Icy_DeaD píše:mam problem,po dvou minutach hrani mi zacne padat na 2 sekundy FPS na 12...za 2 sekundy se to zase vysplha na tech 50 a zase to padne na 12 a takle porad,nevite co to je ?
No, jak koukám na Tvojí sestavu, tak pro Tebe to musí bejt už těžký, si tohle v pohodě zahrát :( ...připisoval bych to slabšímu HW...
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

problem

Příspěvek od Icy_DeaD »

ale prosimte :D uplne v pohode...modification dela svy...kazdopadne to s tim nema nic spolecnyho kdyz to vcera jelo uplne v pohode a neska tohle
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: problem

Příspěvek od Jackiii »

Icy_DeaD píše:ale prosimte :D uplne v pohode...modification dela svy...kazdopadne to s tim nema nic spolecnyho kdyz to vcera jelo uplne v pohode a neska tohle
A co si instaloval mezi tim vcera a dnes? :)
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

problem

Příspěvek od Icy_DeaD »

no prave ze nic asi..:D sem se hrabal v nakym nastaveni nekde ve winech,takze sem tam asi neco pos**l..reinstall to jisti..
RomanOn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanOn »

No ako FEAR sa mi ovela viac pacil, tam bolo nutne obcas pouzivat aj taktiku, skryvanie, prostredie bolo strasidelnejsie, pribeh mysteriozny.
Quake je bezducha strielacka bez stipky napadu a orginality, graficky nic nove, taky doom v inom kabate...
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Na 1024*768 High mi FPS klesa aj na 16-20 a par razy v hre pri totalnej bitke dava aj menej ako 15 FPS

Co vy na to ?
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Mám problém s nastavením ovládání nemůžu to ovladat klasickýma sipkama, kdyz navolím Left nebo right step tak me to hodí Left resp. right shift, nevíte někdo proč to tak dělá.
A ještě bych potřeboval vědět jaký jsou nejlepší ovladače pro Q4 na winfasta 6600td
Díky předem za radu
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

aa už jsem na to přišel měl, musel jsem vypnout num. lock
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Dneska jsem si orig. hru koupil v Computeru v olympii v Brne. ale ke hře, zábavný to je ale je to takový jednoduchý tak pro automat v hospode. Chtelo by to multip. s botama. V kazdým případě budou zajímavý modifikace a čekám na zajímavej patch.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak jsem to přes víkend dojel a musim říct, ze Q4 je pro me jedno z překvapení roku. Nečekal jsem opravdu nic a proto me to asi potešilo víc nez jsem čekal.

Grafika je "živější" než v DIII, asi to delaj jiný barvy. Prostředí vícemene nemá chybu - tomu zas asi pomohlo to, že Raveni ubrali na tmavosti :)

Uznávám, Q4 neni v žádnym prípade nejak originalni, ale kdo k čertu chce originální FPS akci :oops: Hlavní je, že je zábavnej, má spád a akce nepolevuje. Je mi jasny, ze tahle hra se netrefí každýmu do gusta, ale pro me je to devítková hra.
Např. level Waste Processing Facility a blijící zombíkové - to proste nemá chybu a kvalitou je to pro me srovnatelny např. s Ravenholmem v HL2.

Zbraně v Q4 jsou klasika, tzn. bez chyb.

Jedinou negativní poznámku bych mel k závěru - je typicky přestřelenej, totální masakr. Takový zavery nemam rád, ale co už ... šlo o posledních 15 minut :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“