Instalace WIN XP na PC s LINUXEM

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
pajus
Nováček
Nováček

Instalace WIN XP na PC s LINUXEM

Příspěvek od pajus »

Koupil sem PC s předinstalovaným LINUXEM :x a chci ho úplně odstranit a naistalovat XP. Poraďte prosím jak postupovat a připravit pevný disk na FAT nebo NTSC.
Díky
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

nemusis delat vubec nic, staci nabootovat z onstalacniho CD XP (nebo W2K) a v instalaci si disk preformatujes
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
pajus
Nováček
Nováček

Příspěvek od pajus »

a nemusím měnit oddíly disku, mám pocit, že linux má jiný systém a posledně když sem to dělal tak mě hlásil že má HDD z původních 80 GB jen 10.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

pokud bys mel nejaky problem, tak na to predtim pust testdisk, tim zlikvidujes jakekoliv rozdeleni disku
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
pajus
Nováček
Nováček

Příspěvek od pajus »

co to je a kde se to dá stáhnout,

používám Fdisk na rozdělení, ale konkrétně v tomto případě se s tím měl problémy. Už se mi to v jednom případě povedlo, ale strávil sem s tím asi půl dne a nepamatuji si jak sem to nakonec udělal. Možná i tím instal XP
pajus
Nováček
Nováček

Příspěvek od pajus »

už sem to našel :lol:
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“