PROJEKT: Blue Elegance Casemod - držák na mechaniky str.13

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Nějak mrtvo tady dneska :? :sad:
Tak alespoň já splnim co jsem slíbil :)
Tady jsou fotky toho, co jsem všechno udělal. A neděste se, že toho je tolik... :lol:

Takže pokračoval jsem na tom svym hodinovym strojku, se kterym se seru už pěkně dlouho...
Nenapadlo mě nic lepšího, než to udělat z kitu, a tak jsem tohle spáchal:

Nevim co k tomu napsat, a proto nenaíšu raději nic :wink:
:::::
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Jo a zejtra snad postnu fotky MacroFlash by Kopi. :wink:
Naposledy upravil(a) Kopi. dne čtv 29. pro 2005, 14:13, celkem upraveno 1 x.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Ty seš blázen. Jen se bojím jedný věci, pokud se zatím takhle "morduješ" s každou prkotinou, což ty hodiny určitě jsou, tak uvidíme, jestli ti to vydrží na celou case. Z vlastní zkušenosti (ST2.0) ti můžu říct, že člověk se snaží na některých detailech tak ukrutně, že pak ve výsledku ho to přestane bavit a některý věci nedotáhne tak dobře do konce. To mě na tom mrzelo. I když dost viny na tom měla ta case, protože takovej papírák už do ruky nikdy nevezmu...3x FUJ... :evil:

Ale pokud ti to vydrží, tak jsem moc zvědavej...
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Stoobi píše:...
Hmm. Snad jo. Dělam to pokouskách, tak snad to stihnu alespoň do Invexu :wink:

Edit/ Myslim toho 2006. S CCM jsem se už rozloučil. :sad:
2d.n3k
Nováček
Nováček

Příspěvek od 2d.n3k »

Ty hodiny vypadají fakt ÚŽASNĚ :worship:
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Tak jsem se konečně dokopal a udělal si čas na logo.
Tedy přidáno nové logo na 1. stránce. Snad se to alespoň někomu bude líbit :wink: :oops:
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

jj me se to logo libi takove pekne decentni a velice hezky provedene,bylo by zajimave i jako gravir v bocnici,alespon podle me ale asi by bylo celkem slozite ho vygravirovat :) :)
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

No neni co dodat asi jen to Hardcore

:lol: :lol: :lol:
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

FOTKY DOČASNĚ NEJEDOU - dělam úklid, mam v nich bordel.

16:25 - Už jedou náhledy, po patej nahraju i full size :wink:
18:30 - Tak snad hotovo.

Komplet jsem všechno předělal, a to kvůli přehlednosti. Každá fotka taď má svuj náhled + full view jako odkaz (1024x768). Kontroloval jsem to všechno, mělo by to jít, ale pokud někdo narazíte na nefunkční, tak dejte vědět :wink: Díky
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

hele kopi jak to vypada s tim lasercutem to jeste nemas ???
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Xan píše:hele kopi jak to vypada s tim lasercutem to jeste nemas ???
"Lasercut", jak to nazýváte (podle asi jednoho nejmenovanýho pána), vypadá tak, že to ještě nemam... :oops:
Ale volali mi kvůli tomu 29.12. v "půlnoci" v 9 hodin ráno, aby se se mnou domluvili na detailech, tak už by to snad moho bejt co nevidět...
Taky se těšim... Doufam že jsem tam něco nepokurvil a nebude to třeba poloviční nebo dvojnásobný velikosti než jsem zamýšlel... To bych si ho vyškub...
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Tak a je to tady...

Celkový pohledy na všechny součásti
Obrázek Obrázek
Detailnější pohled (horní dvě části) - rámeček bude ta nejspodnější část casu. Jelikož jsem to ale potřeboval udělat ze silnějšího plechu, abych měl kam zapustit šroubky, a jelikož ze silnějšího hliníku by to bylo hrozně drahý, tak je to z 3mm železa. A co mě na tom právě nejvíc štve je váha - asi 800g, ale co se dá dělat.
Ten druhej patvar je držák na 3x120 fany na spodku casu, rovněž 3mm železo. Mělo by to bejt odpružený kvůli vybracím, ale ještě nějak nevim jak to provedu... ale mam tipy :wink:
Na druhym obrázku je detail masky pro čtečku paměťových karet a 4x USB konektory
Obrázek Obrázek
Další detail čtečky + detail oplechování radiátoru
Obrázek Obrázek
Dva detaily držáku fanů...
Obrázek Obrázek
...a ještě jeden. + další plech na spodek - radiátory.
Obrázek Obrázek
Další + nápis na hořejšku casu...
Obrázek Obrázek
A detaily...
Obrázek Obrázek

A to je zatim všechno. Bočnice budu navrhovat až podle toho, jak bude rozmístěnej vnitřek, takže ty zatim nejsou.
Jinak co se zpracování týče, tak nemam co říct. Je to absolutní bomba. Krásně ostrý krany, každej detail, prostě super. Místama se to samozřejmě musí obrousit pilníčkem, ale to je v poho...

A cena? Jelikož jsem k tomu nechtěl fakturu, tak mi to dal za: 1000,- , slovy: jeden tisíc korun českých.
Na to že to je hliník si myslim že to je hodně slušný... :wink: 8)
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no jako mazec moc se me to liby a ta cena je taky super ale furt nacapu jak chces chtit ty fany nechces dat obrazek?
//kde bude machanika lcd a dalsi veci? to budes jeste delat diry?
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Xan píše:no jako mazec moc se me to liby a ta cena je taky super ale furt nacapu jak chces chtit ty fany nechces dat obrazek?
//kde bude machanika lcd a dalsi veci? to budes jeste delat diry?
Fotit to teďka už nebudu, ale někdy to snad udělam...
Co se týká těch mechanik, tak je to tak... Nechal jsem vyříznout plnou desku, protože ještě prostě nevim jak to přesně udělam, ale už jsem se musel rozhoupal tak proto... Budu si to muset vyřezat pilkou, ale to vůbec nevadí, protože celej předek bude stejně celej z plexi :roll: :wink: Modrýho - snad
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

hmmmmmm z modreho plexi predek.To bude velice zajimave uz se nato tesim.Fakt se tesim nejvic na to az ty plechy budou uz na kostre :) :)
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
pruso
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pruso »

super

Edit: už se těším, až doplniš další fotky. Sem hodně zvědavý jak to bude vypadat 8-)
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

vypada to super a jeste k tomu skoro zadarmo:-) Sem zvedavej jak to teda nakonec bude vypadat, sem z toho trochu zmatenej.
CASE: EA WINGS
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

BodyZ píše:vypada to super a jeste k tomu skoro zadarmo:-) Sem zvedavej jak to teda nakonec bude vypadat, sem z toho trochu zmatenej.
Sakra proč si zmatenej? No to je jedno... :roll:
Každopádně zejtra (max. v neděli) budou další fotečky toho co jsem udělal. Ve středu večer totiž prasklo ve škole vodovodní potrubí, a tak jsem byl čtvrtek pátek doma a makal jsem od rána do večera... I když práce teda zase nějak hafo neni no :oops:
Dělal jsem zadní stranu za MB (IO shield a to pod nim na karty - ty držáky) a dneska (vlastně už včera :-D) jsem začal dělat na tom podsvícenym podvozku.
Tak se nechte překvapit :wink:
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

tak sem dostal nápad :) víš jak tam máš ten nápis blue elegance.. tak by si ho moch podsvítit na styl tohodle :) http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/ ... azr/43.jpg
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

koza píše:tak sem dostal nápad :) víš jak tam máš ten nápis blue elegance.. tak by si ho moch podsvítit na styl tohodle :) http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/ ... azr/43.jpg
Hmm, dobrej nápad - díky. I když já jsem s tim počítal ještě dřív než jsem to nechal vyřzat :wink: :roll: :oops: :lol:
Bude pod tim modrý podsvícený plexi :wink: :-D To samý pod plechama dole na radiátorech...
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Tak je tu slibovanej upload. Je toho docela dost (myslim fotek), tak doufam, že to někomu nebude vadit...

Od pondělka jsem dělal na zadní straně casu u MB. Je to ze 7mm hliníku, a je frézovanej na stojanu na vrtačku (viz. dílna na 1. stránce). Frézy jsem si udělal ze závitníku.
Neni to ještě dodělaný, zabroušený a vykytovaný, protože nevim co a jak bude další, tak zatim dělam prostě jenom hrubou práci (taky proto, že mě to už nebavilo dělat furt jenom jednu věc, ale samozřejmě se k tomu vrátim...).

To samý i další věc co jsem dělal - "podvozek". Jak už jsem řikal hned na začátku, je to udělaný z plexi hranolů, a bude to podsvícený modrejma pulzujícíma (ne blikajícíma!!!) LEDkama. Vypadá to sice jako prd práce, ale fakt jsem se snažil. Dělal jsem 3 dny v kuse od rána do večera! Dá se dokonce říct, že jsem vyčerpanej :-)

A teď už fotky:
Takže tady fotky s celkovym pohledem na věc. Sraního s tim bylo jéjé... :-D
Obrázek Obrázek
Detailnější pohledy
Obrázek Obrázek
No a zezadu. Ten IO shield je tam jenom pro ilustraci, ještě tam bude samozřejmě plech... Prostě je to jenom hrubej nástin.
Obrázek Obrázek

No a tady konečně výsledek dvoudenní práce.
Ze začátku jenom takovej pohled jak to bude vypadat s těmi plechy. No a druhá - pohled na osazené hranoly. Zase jsou jenom obroušené na brusce, leštění přijde na konec.
Obrázek Obrázek
Dva detailní pohledy.
Obrázek Obrázek
Další detail a zase celkovej pohled.
Obrázek Obrázek
No a tady začíná muj skromnej fotoseriál.
1. Holá kostra, 2. Kostra s válečky
Obrázek Obrázek
3. Kostra s válečky a plechem, 4. Kostra s válečky, plechem a plexi hranoly
Obrázek Obrázek
5. Kostra s válečky, plechem, plexi hranoly a poslednim plechem :-) 6. To samý vzhůru nohama
Obrázek Obrázek
Znovu další dva pohledy
Obrázek Obrázek
Další pohled a nějaký detail
Obrázek Obrázek
Detail jak hranol láme světlo a poslední fotka dnešního dne :-D
Obrázek Obrázek
Tak co?
Odpovědět

Zpět na „Projekty“