Tak je tu slibovanej upload. Je toho docela dost (myslim fotek), tak doufam, že to někomu nebude vadit...
Od pondělka jsem dělal na zadní straně casu u MB. Je to ze 7mm hliníku, a je frézovanej na stojanu na vrtačku (viz. dílna na 1. stránce). Frézy jsem si udělal ze závitníku.
Neni to ještě dodělaný, zabroušený a vykytovaný, protože nevim co a jak bude další, tak zatim dělam prostě jenom hrubou práci (taky proto, že mě to už nebavilo dělat furt jenom jednu věc, ale samozřejmě se k tomu vrátim...).
To samý i další věc co jsem dělal - "podvozek". Jak už jsem řikal hned na začátku, je to udělaný z plexi hranolů, a bude to podsvícený modrejma pulzujícíma (ne blikajícíma!!!) LEDkama. Vypadá to sice jako prd práce, ale fakt jsem se snažil. Dělal jsem 3 dny v kuse od rána do večera! Dá se dokonce říct, že jsem vyčerpanej
A teď už fotky:
Takže tady fotky s celkovym pohledem na věc. Sraního s tim bylo jéjé...

Detailnější pohledy

No a zezadu. Ten IO shield je tam jenom pro ilustraci, ještě tam bude samozřejmě plech... Prostě je to jenom hrubej nástin.
No a tady konečně výsledek dvoudenní práce.
Ze začátku jenom takovej pohled jak to bude vypadat s těmi plechy. No a druhá - pohled na osazené hranoly. Zase jsou jenom obroušené na brusce, leštění přijde na konec.

Dva detailní pohledy.

Další detail a zase celkovej pohled.

No a tady začíná muj skromnej fotoseriál.
1. Holá kostra, 2. Kostra s válečky

3. Kostra s válečky a plechem, 4. Kostra s válečky, plechem a plexi hranoly

5. Kostra s válečky, plechem, plexi hranoly a poslednim plechem

6. To samý vzhůru nohama

Znovu další dva pohledy

Další pohled a nějaký detail

Detail jak hranol láme světlo a poslední fotka dnešního dne

Tak co?