PROJEKT: Blue Elegance Casemod - držák na mechaniky str.13
Moderátor: L4mka
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dj´ Frodo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
fakt luxus. ten podvozek je bezvadnej napad a je fakt peknej uvidime jak bude svitit. a jak rika no_-_name tak konkurence stoobiho nastupuje!!!
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stepa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Bedna
- Začátečník

- pruso
- Začátečník

- dR@gon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je to fakt luxus... zatim 10/10 Jsem zvědavej na další foto...
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
- Maxtor
- Začátečník

-
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2ALL: Díky, díky, ale myslim že by ste to s tim hodnocenim neměli zase nějak přehánět, přeci jenom Stoobi už nějaký komplety na účtu má, a já jsem zatim udělal jenom tohle málo, takže se prostě asi nedá takhle najednou říct, že jsem ho "převálcoval"Maxtor píše:No.. najs jaxvina... podle me zatim nej ceskej mod, co jsem videl..
.. je sice fakt, ze hodne dojmu na tom delaj ty strojovy rezy, nicmene i tak.. Stoobi.. nechytas se.... sry ..
Ale jako každopádně jsem za to rád, to je jasný
A ještě 2Maxtor: Taky díky, ale s tim Stoobim to bylo krutý... přeci jenom má určitě mnohem větší zásluhy pro CZK casemodding, tak si myslim, že tohle si nezaslouží...
Co se týká těch strojovejch řezů, tak nevim přesně co myslíš. Jestli myslíš ty podélný hrany (lesklý) tak to jo, to jsem já nedělal, a jestli myslíš ty řezy, tak to jsem řezal pilkou na železo
Jinak i když jsou některý ty hrany strojový, tak jsou stejně poškrábaný a stejně je přebrousim...
That's all
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2Maxtor: Jasně, s těma nervama to asi bude za čas boj, ale zatim v poho...
Jinak teď když jsem se ještě kouknul na ty fotky, tak jsem se divil, že nikdo nezkritizoval ty šroubky na zadní straně... Jsou samozřejmě jenom pracovní, ve finále (bůh ví kdy) tam budou samo sebou ty imbusy co se tu nedávno řešili...

Jinak teď když jsem se ještě kouknul na ty fotky, tak jsem se divil, že nikdo nezkritizoval ty šroubky na zadní straně... Jsou samozřejmě jenom pracovní, ve finále (bůh ví kdy) tam budou samo sebou ty imbusy co se tu nedávno řešili...
- piXar
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Klucí nehadejte se prosim... Přesně tohle jsem čekal, takže to uvedu na pravou míru.
Stoobi mi nabídl, že to tady promázne, pokud budu chtít. Řekl jsem mu že zatim ne, a taky jsem to sem napsal s podmínkama. Ty ale nebyly splněný, tak jsem Stoobimu dal volnou ruku, ať to tady vyčistí. Tudíž to bylo na muj povel a tedy s mym naprostým souhlasem. Co se týká tý "cenzury", tak myslim že by si to mělo pár lidí přebrat v hlavě (nechci urážet). Neřikam, že to co se tam řešilo, nebylo ani za mák pravda, to ne. Naopak se spoustou věcí tam souhlasim, ale uvědomte si, že tohle neni opravdu thread ani sekce na takovouhle diskusi. Takže cenzura fakt ne! A kdyby si snad myslel někdo, že jsem Stoobimu to "povolení" nedal, tak ať si to myslí, ale nechá si to pro sebe, protože je to blbost!!!
A doufam že tohle je poslední tečka za onou kapitolou.
Důležitý (pro mě) je to, že mod pokračuje. Sehnal jsem zdroj hliníku, takže jsem se pustil do práce. V současnosti pracuji na přípravku na podsvícení toho podvozku, tak se nechte překvapit. Jde to ale pomalu, protože to bude celý vyfrézovaný, a jelikož frézku doma nemam a dělam to všeschno na stole na vrtačku, a který má max posuv 13cm, tak to neni zrovna košér, protože to co dělam má rozměry 30x6cm a musim s tim tedy furt manipulovat (upínat/odepínat), tak je to fakt práce na hovno. Ale snad se zadaří a do konce tejdne bude hotovo...
Stoobi mi nabídl, že to tady promázne, pokud budu chtít. Řekl jsem mu že zatim ne, a taky jsem to sem napsal s podmínkama. Ty ale nebyly splněný, tak jsem Stoobimu dal volnou ruku, ať to tady vyčistí. Tudíž to bylo na muj povel a tedy s mym naprostým souhlasem. Co se týká tý "cenzury", tak myslim že by si to mělo pár lidí přebrat v hlavě (nechci urážet). Neřikam, že to co se tam řešilo, nebylo ani za mák pravda, to ne. Naopak se spoustou věcí tam souhlasim, ale uvědomte si, že tohle neni opravdu thread ani sekce na takovouhle diskusi. Takže cenzura fakt ne! A kdyby si snad myslel někdo, že jsem Stoobimu to "povolení" nedal, tak ať si to myslí, ale nechá si to pro sebe, protože je to blbost!!!
A doufam že tohle je poslední tečka za onou kapitolou.
Důležitý (pro mě) je to, že mod pokračuje. Sehnal jsem zdroj hliníku, takže jsem se pustil do práce. V současnosti pracuji na přípravku na podsvícení toho podvozku, tak se nechte překvapit. Jde to ale pomalu, protože to bude celý vyfrézovaný, a jelikož frézku doma nemam a dělam to všeschno na stole na vrtačku, a který má max posuv 13cm, tak to neni zrovna košér, protože to co dělam má rozměry 30x6cm a musim s tim tedy furt manipulovat (upínat/odepínat), tak je to fakt práce na hovno. Ale snad se zadaří a do konce tejdne bude hotovo...
- BodyZ
- Začátečník

jak jsem byl zmatenej, tak už to vidim v jasnym světle. Je to zatim hodně dobrý. Musim říct, že je vidět když se do toho vloží prachy. A je jen dobře, že sis to nechal udělat, protože většinou takhle vznikají dobrý mody. Nechci tim říct, že co si každej udělá doma je blbý, to ne, ale na druhou stranu co si budem nalhávat. Prostě na stroji je to na stroji. Jen dotoho, tenhle mod má budoucnost!!!
CASE: EA WINGS
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak zase nějaký nový fotky. Dělal jsem na podsvícení toho spodku, tak tady to máte
Tady je výchozí polotovar, ze kterýho je to udělaný. Je to doslova a do písmene vodič ze starý továrny, kterej jsem si vypůjčil. Je to samozřejmě hliník, ale neni to nic moc. Asi je fakt čistej, nebo naopak něčim sycenej, protože už jenom do toho vrtat neni žádnej med. Je to hrozně měkký, takže se to "maže". Ale popral jsem se s tim

Průběh práce: Odvrtáno, odřezáno.

Začítek frézování, hotovo.

Nastříkáno nějakym šedym základem, ale docela v poho. To druhý je modrý plexi, který je ze spoda nastříkaný sprejem "chrom efekt". Na téhle fotce je samo sebou tedy pohled ze spoda. Je tam schválně to víčko, abyste viděli, jak sprej s chrom efektem vypadá ve skutečnosti. Žádnej chrom - je to jako normální hodně jemná stříbrná metalíza. Chromu se to nepodobá ani omylem... Ale pro moje účely jsem s nim spokojen...

No a tady jsou pohledy shora. Je pod nim už i hliníková kostra, nastříkaná modrou metlou. Celej case bude nastříkanej pořádnym autolekem, ale na takovýhle malý kousky (který mimochodem nebudou ani vidět) sprej myslim stačí.

No a tady další detaily...

A ještě jeden...
Tady už jsou instalovaný modrý 5mm 1cd 60° LEDky (20kousků)

A konečně finální fotky. Ještě to ale neni uplně jak to bude vypadyt, ptotože ty hranoly budou z vnitřní strany zmatněný pro lepší rozptyl.

Tady je výchozí polotovar, ze kterýho je to udělaný. Je to doslova a do písmene vodič ze starý továrny, kterej jsem si vypůjčil. Je to samozřejmě hliník, ale neni to nic moc. Asi je fakt čistej, nebo naopak něčim sycenej, protože už jenom do toho vrtat neni žádnej med. Je to hrozně měkký, takže se to "maže". Ale popral jsem se s tim
Průběh práce: Odvrtáno, odřezáno.
Začítek frézování, hotovo.
Nastříkáno nějakym šedym základem, ale docela v poho. To druhý je modrý plexi, který je ze spoda nastříkaný sprejem "chrom efekt". Na téhle fotce je samo sebou tedy pohled ze spoda. Je tam schválně to víčko, abyste viděli, jak sprej s chrom efektem vypadá ve skutečnosti. Žádnej chrom - je to jako normální hodně jemná stříbrná metalíza. Chromu se to nepodobá ani omylem... Ale pro moje účely jsem s nim spokojen...
No a tady jsou pohledy shora. Je pod nim už i hliníková kostra, nastříkaná modrou metlou. Celej case bude nastříkanej pořádnym autolekem, ale na takovýhle malý kousky (který mimochodem nebudou ani vidět) sprej myslim stačí.
No a tady další detaily...
A ještě jeden...
Tady už jsou instalovaný modrý 5mm 1cd 60° LEDky (20kousků)
A konečně finální fotky. Ještě to ale neni uplně jak to bude vypadyt, ptotože ty hranoly budou z vnitřní strany zmatněný pro lepší rozptyl.
- Woyta
- Středně pokročilý

Velice peknej podvozek. Taky by se hodil.
Budu se s tim muset tyky nejak poprat.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Práce je to opět naprosto perfektní a do detailů vyřešená, ale to je u tebe standard. Bohužel ale mě se to nějak nelíbí...jako všechno je pfakt pěkný, ale ten styl mě moc nesedí...připadá mi to takový nemoderní, dneska je všechno děláno spíš pomocí jednoduchých línií a tohle mi moc nesedí. Ale tím nechci říct, že by to byla špatná práce a jelikož ty to tak chceš, tak to je super... 
//Ber to opravdu jen jako můj osobní názor na styl, nikoliv na zpracování...
//Ber to opravdu jen jako můj osobní názor na styl, nikoliv na zpracování...
- Stepa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- melandr
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- piXar
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
.
Zpracování super, ale mě se moc nezdá, když si představim, že nad tímhle podvozkem bude eště CASE tak je to takový, nooooo divný. Moc mi tam nesedí ty tyčky nad tím hranolem. Ale asi to máš ňák vymyšlený aby to vypadalo, zpracování je
.