DHCP funkční až po resetu
Moderátor: Don
- mozek007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
DHCP funkční až po resetu
Notebook: Asus F3F. Když se chci připojit na školní wifi DHCP mi nepřidělí IP. Omezené nebo žádné připojení. Resetnu notes a už to jde bez problému. Ze školy jdu domů, chci se připojit na domácí LAN, DHPC mi opět nepřidělí IP, reset. Jdu po městě, chci se připojit na jinou wifi, musím resetovat.
Nějaká fce na resetnutí nějakých registrů abych nemusel resetovat celé PC? Windows jsem už přeinstaloval, tím to není. No, člověk nikdy u windows neví že?
Nějaká fce na resetnutí nějakých registrů abych nemusel resetovat celé PC? Windows jsem už přeinstaloval, tím to není. No, člověk nikdy u windows neví že?
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: DHCP funkční až po resetu
Zkus jen síťovku zakázat a povolit.mozek007 píše:Notebook: Asus F3F. Když se chci připojit na školní wifi DHCP mi nepřidělí IP. Omezené nebo žádné připojení. Resetnu notes a už to jde bez problému. Ze školy jdu domů, chci se připojit na domácí LAN, DHPC mi opět nepřidělí IP, reset. Jdu po městě, chci se připojit na jinou wifi, musím resetovat.
Toshiba Satellite
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- [CZ]Airwolf[OC]
- Začátečník

-
- mozek007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To jsem zkoušel jako první. Nenačetlo IP a oprava napomůže[CZ]Airwolf[OC] píše:nebo muzes zkusit si nechat zobrazit ikonku site v liste a pak na te prislusne siti pres prave tlacitko pouzit v menu opravit.
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
- mozek007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zkusím hned v pondělí.pavel.minarik píše:jako krajní řešení bych si pomohl dvojicí příkazů:
ipconfig /release
ipconfig /renew
(aby ses vyhnul těm restartů, pokud to nevyřešíš ...)
- mozek007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak ani jeden příkaz nefaká. Jeden trvá moc dlouho (nedokončí se, vypnu to) a druhý napíše že není k dispozice, nebo nelze použít. Další nápady?
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- mozek007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dělá mi to i wifina. Bios jsem přeflashoval (poprvé přes program ve windows, nemám disketovku), ovladače k základní desce jsou také nejnovější.pavel.minarik píše:můžeš zkusit třeba novější verzi ovladačů síťovky?
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- mozek007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pavel.minarik píše:něco shnilého bude ve Windows, asi už Ti nezbejvá nic moc jinýho než reinstall
mozek007 píše:.. Windows jsem už přeinstaloval, tím to není. No, člověk nikdy u windows neví že?..
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- mozek007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To bych tam musel něco dávat. Ale já po instalaci windows instaloval pouze pár programů aovladače. Nic vzláštního jsem nenastavoval. No vypadá to, že to nevyřeší. Dá se s tím žít, jen to chce občas reset :-/pavel.minarik píše:tak to je krajne podivne, musi to byt tedy zpusobeno ovladaci, nemas tam u sitovky jeste nejaky "zvlastni" protokol mimo klasiky?
- mozek007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hm, ještě mám jeden problém co tak moc nesouvisí ale nechci zakládat nové téma. No třeba k tomu ještě dojde. Mám vysoké vytížení CPU při kopírování na FTP LAN. Přes totalcmd.
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To bude v tom prípade veľmi "kvalitná" sieťovka alebo ovládače k nej.

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- mozek007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vyřešeno!! Pomohl reinstal windows. Klasika no