Spočívala ta "korektura" v tom, že po updatu z konce minulého týdne ( čtvrtek nebo pátek ) to po každym restartu mazalo licenční kód?Shit píše:Dnes jsem udělal menší "korekturu" češtiny pro AVS - link pro download je stále stejný.
Active Virus Shield - jádro KAV6 - legálně zdarma
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

Blbý rejpnutí, ale budiž....wector píše:Spočívala ta "korektura" v tom, že po updatu z konce minulého týdne ( čtvrtek nebo pátek ) to po každym restartu mazalo licenční kód?Shit píše:Dnes jsem udělal menší "korekturu" češtiny pro AVS - link pro download je stále stejný.
Možná by nebylo od věci se mrknout nejdříve na stránky češtiny pro AVS....
Samozřejmě, že ne....
Kód: Vybrat vše
http://www.nforce.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=17Zatím jsem na žádnou fintu nepřišel.."Shit" píše:Bohužel 5.12.2006 dal Kaspersky do AV updatu i "lic60.ppl", který kontroluje CRC u všech modulů tohoto programu. Jelikož Eula zakazuje u AVS jakékoliv změny (narozdíl od plného KAV/KIS, kde jsou skiny a jazykové mutace povoleny), tak s nainstalovanou češtinou to hlásí "neplatnou licenci".
Jediným řešením je zatím odinstalování češtiny (též se nachází v počešťovacím balíčku). Pokusím se s tím něco vymyslet, ale moc tomu nevěřím, že to půjde.
Pokud použiješ v nouzáku minulou verzi "lic60.ppl", tak to pojede v CZ jen do příštího updatu -> restart -> a máš opět novou verzi "lic60.ppl" -> neplatnou licenci...
Původní "lic60.ppl" můžu uploadnout, ale je to k ničemu. Tato knihovna se updatovala pouze u AVS.
(@ chybou v překladu to rozhodně není...)
- Lister
- Začátečník

-
Právě přemýšlím jak free způsobem zajistit kompík a tenhle Antivir mě zaujal. Dosud jedu na Kombinaci Avast + Kerio, ale to už je asi trochu out.
Vypadá to že AVS by mohl být dobrý. Nyní jsme narazil na Comodo antivirus - má někdo zkušenost, případně, kterých z těchto dvou byste si vybrali???
Vypadá to že AVS by mohl být dobrý. Nyní jsme narazil na Comodo antivirus - má někdo zkušenost, případně, kterých z těchto dvou byste si vybrali???
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
- Shit
- Odborník PCT

- Lister
- Začátečník

-
Mám hloupý dotaz, nainstaloval jsem tenhle antivir, ale nějak mi nefunguje skenování emailů. TeDy abych byl přesný - používám Thunderbirda a ať přes něj přijímám nebo odesílám emaily jak chci, tak v záložce Mail antivirus svítí u skenovaných souborů stále 0, program skenuje poštu až při jejím otvírání a to se projeví v klasickém File rezidentu. Je to tak normální nebo je někde chyba????
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
- Baron Prášil
- Začátečník

- Shit
- Odborník PCT

Mrkni do nápovědy k programu:Lister píše:Mám hloupý dotaz, nainstaloval jsem tenhle antivir, ale nějak mi nefunguje skenování emailů. TeDy abych byl přesný - používám Thunderbirda a ať přes něj přijímám nebo odesílám emaily jak chci, tak v záložce Mail antivirus svítí u skenovaných souborů stále 0, program skenuje poštu až při jejím otvírání a to se projeví v klasickém File rezidentu. Je to tak normální nebo je někde chyba????
When working with other mail programs (including Microsoft Outlook Express, Mozilla Thunderbird, Eudora, Incredimail), E-mail Anti-Virus scans mail on SMTP, POP3, IMAP, and NNTP protocols.
1. Note that e-mails transmitted on IMAP are not scanned in Thunderbird if you use filters that move them out of your Inbox.
2. It should be noted that e-mail messages transmitted on SSL protocol are not scanned by E-mail Anti-Virus.
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

- Shit
- Odborník PCT

AVS 6.02.614 Vista ready
Edit 4.6.2007: Je to verze 6.0.2.621.
Maká v pohodě, ale jelikož aktualizační server AOL zatím neumí updaty "diferenční" metodou (používá KAV/KIS od verzí 6.0.1.xxx), tak je nutno upravit konfigurační soubor tak, aby updaty stahoval přímo z Kaspersky (ten umí "diferenční" metodu updatů). Jelikož tato metoda odporuje "Eule", tak postup neuvádím, ale myslím si, že AOL aktualizační server to bude umět během "několika" dnů a tím pádem se AVS 6.0.2.621 objeví jako oficiální verze AVS.
http://download.nullsoft.com/avs/AVS_v25.exeMaká v pohodě, ale jelikož aktualizační server AOL zatím neumí updaty "diferenční" metodou (používá KAV/KIS od verzí 6.0.1.xxx), tak je nutno upravit konfigurační soubor tak, aby updaty stahoval přímo z Kaspersky (ten umí "diferenční" metodu updatů). Jelikož tato metoda odporuje "Eule", tak postup neuvádím, ale myslím si, že AOL aktualizační server to bude umět během "několika" dnů a tím pádem se AVS 6.0.2.621 objeví jako oficiální verze AVS.
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=cs&FamilyID=5fbc5470-b259-4733-a914-a956122e08e8Kód: Vybrat vše
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=cs&FamilyID=889482fc-5f56-4a38-b838-de776fd4138cKód: Vybrat vše
http://support.microsoft.com/kb/893803- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli jsi to ještě nepořešil, tak lze na netu stáhnout i *.exe instalačku - http://download.nullsoft.com/avs/AVS_v25.exe. S tím by problém být neměl.killerTJ píše:Nainstaloval jsem MI 3.1 Red ale pořád to samé
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.activevirusshield.com/antivi ... index.adp?

We're Sorry!
AOL® Active Virus Shield is no longer available.- Shit
- Odborník PCT

- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Updaty ještě chvíli pojedou, ale já byl nucen k reinstallu WXP a už sem setřel, origoš Kaspersky stojí 60USD ( u Gigabytu jsou tak hodní, že k nové desce přibalili licenci ke KAV, která končila týden před koupí deskyShit píše:Updaty mně zatím jedou (stahuju je přímo od Kaspersky), tak to zatím neřeším.
Docela by mě zajímalo, jestli funguje to co předtím - při odinstalování AVS šel aktivační kód znovu použít.
Uvidíme jaký bude ten McAfee, podle testů co sem rychle projel to ale bylo proti KAV vždy slabší, případně se budeme muset poohlédnou jinde.
- kotas
- Středně pokročilý

McAfee by mě taky zajímalo, můžu mít legálně za dobré peníze Firewall + Anti-Spyware, antivir "ještě nevím", určitě pak napišwector píše:..Uvidíme jaký bude ten McAfee, podle testů co sem rychle projel to ale bylo proti KAV vždy slabší, případně se budeme muset poohlédnou jinde.
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Shit
- Odborník PCT

2 wector: http://www.wilderssecurity.com/showthre ... 579&page=3
Až (když) nepojede AVS, tak bych asi doporučil z free řešení Aviru...
Myslím si, že to šlo použít pouze u starších klíčů (loňské), letošní si nesou v sobě i dobu platnosti k určitému datu.wector píše:Docela by mě zajímalo, jestli funguje to co předtím - při odinstalování AVS šel aktivační kód znovu použít..
Až (když) nepojede AVS, tak bych asi doporučil z free řešení Aviru...
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: