S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Nemonic píše:Zdravím, mám malý dotaz.
Má sestava, viz podpis, dává na 800*600 s nejnižšími detaily hned v uvodni mistnosti kde začíná singleplayer jen 8 - 12 FPS. Kamarád se stejnou sestavou ale poloviční RAM a x1650Pro má 40 - 60 FPS.
Doufám pevně, že to není stejná situace jako u Colin McRae DIRT kde není oficiálně žádná podpora pro x800 a vůbec nelze na těchto kartách a starších pustit. Nebo je snad problém v mém HW/SW ?
Dík :oops:
Jen takový dotaz , maš nastaveno statické osvětlení ? Protože tahle funkce je hlavni zrou vykonu pokud tam mas např dynamické osvětlení . To pak mužeč mít detaily na minimu a fps furt špatné.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Nemonic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nemonic »

Citim se trapne :oops:
Jako posledni moznost zkusit to co se dela jako prvni. Stacila nahrada catalystu 7.4 za 7.5 .. a Hnedle mam 300FPS .. :oops:
C2Q6600(G0)@ 3,3GHz & 1,36V | CoolerMaster Gemin II | MSI P35 Neo2-FIR | A-Data 2GB EE 800MHz+@880MHz (4-4-4-12) |Sapphire x1950GT @ 600/700 | SB Live! 5.1 Digital | 250+320+500GB | Samsung SM 2232BW | Chieftec LBX-01B-B-B
NB: Barbone Tomahawk SE High- Compal FL90 v.2
Mikee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mikee »

bla bla bla bla
//problem sa vyriesil
Naposledy upravil(a) Mikee dne čtv 21. čer 2007, 23:50, celkem upraveno 1 x.
Acer TimelineX 13.3" 3820T
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

mas si ukladat do vic savu :wink:
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

prosim vás,mohl by mi někdo zkusit přejít v lokaci v tomhle savu?kdykoliv si to v ní zkusím uložit tak to spadne...nepomáhá nic...snad to někomu padat nebude,předem děkuji za ochotu tomu či onomu jedinci :) http://leteckaposta.cz/595973601

anglická verze,patch 1.003

EDIT:Už mám hotovo,problém vyřešen :)
Naposledy upravil(a) ChrastyII dne pon 25. čer 2007, 17:03, celkem upraveno 1 x.
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Chcem sa spytat ako sa da pridat k Duty ked ma nechcu pustit za Voroninom v lokacii Bar ? Su tu aj nejake ine frakcie ?

A co sa stane ked nebudem plnit pribehove questy a vyprsi mi v nich casovy limit ? :wink: Chcel by som splnit co najviac postrannych predtym nez dokoncim hru.

To ChrastyII : Co presne mam prejst v tej lokacii v tvojom save ?
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

mě to prostě padalo v té lokaci kdykoliv jsem to zkusil uložit...odehrál jsem si to už u kámoše,a dál to funguje :) ale děkuju moc za ochotu pomoct :)
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Save

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

Kdeže jsou ty uložene pozice? kvuli virum budu muset nejspiš přeistalovat system tak bych nerad ztratil pozice.
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

U visty to je:C:Users,public,documents,stalker
Fousek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fousek »

na bonuswebu jsem nesel nejaky soubor ktery by mel zlepsit sharedy nevite jestli je nekde na netu navod jak to dostat do hry.
Asus Commando,Bio 1703,C2D E6600(400x8),1x2048 Corsair,HITACHI SATA 250G,DVD-RW LG,DVD-ROM ASUS, Saphire ATI X1950XTX 6.12,ENERMAX Noisetaker 485W,AUDIGY II,windows XP Pro SP2
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Slysel jste nekdo o tom,ze valve chysta zalobu na tvurce stalkra pro odcizeni eginu??
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

to je tak měsíc až dva stará zpráva :)
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Fousek píše:na bonuswebu jsem nesel nejaky soubor ktery by mel zlepsit sharedy nevite jestli je nekde na netu navod jak to dostat do hry.
shadery normalne zkopirujes jako modifikaci do instalace stalkera. take jedny pouzivam a nejen ze hra vypada mnohem lip, ale i se mnohem lip hybe, oproti defaultu :-).

doporucuji Realism Graphic Mod (2.0)
---
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

Mam takovej problém....
Na mé sestavě viz podpis mi to dělá v dálce takový divný stíny (občas prolínající se šachovnice, občas stíny na zdech kde být nemají - jen nějaké materiály) a když se přibližuju tak postupně mizej a posouvaj se zase dál... OC grafiky to není (default to stejný) nastavení hry taky ne...to jsem zkoušel na všechny možný detaily...testováno na Catalystech 7,4...ted jsem tam dal nově 7,6 že se to vyřeší a furt stejný... patch mam ted první 1.001
Už se to někomu stalo? Jak to vyřešit? Dík za pomoc
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Nejak mi nefunguje zrychlovani casu (Num *). Mohl by nekdo, komu to jede mi nekam upnout svuj konfiguracni soubor user.ltx, ktery je v c:\Documents and Settings\All users\Shoc .... atd.

potrebuji se podivat na nazvy bindu, ktere k tomuto nalezi.

Predem dekuju
---
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

Tak problém mi odstranil patch 1.0003...

Taky jsem tam ted zkoušel dávat realism_graphic_mod_v2.0 a podle návodu jsem přepsal user.ltx a gamedata nakopčil do adresáře hry...vypadalo to že to hra vzala...když jsem vlezl do munu tak jsem musel znovu nastavovat rozlišení a detaily...pak chci do hry vše načítá a pak se to jakoby sekne a začne problikávat...musím menu a vypnout to. Když ze složky gamedata odmažu shaders tak to jede...co dělám blbě?
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Boin píše:..co dělám blbě?...
udajne to jede jenom na nVidia kartach
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

No to je pěkný....to dělal fakt nějakej šikula :x
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Boin píše:No to je pěkný....to dělal fakt nějakej šikula :x
muzes zkusit alternativu, Float32 mod, ktery, jak jsem se tedka docetl, bude soucasti oficialniho patche 1.04, takze by mel fungovat vsem :-).
---
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vodny »

To : Dejv Rok 99FPS

koukám že máme poměrně stejnou sestavičku a tak mě zajímá jak ti šlape Stalker mě jede 1280*1024 na max ale jak zapnu ty světla tak je prostě konec ani nevylezu z tý díry na začátku prostě 0-1fps děsný.

Jak to máte ostatní s touhle hrou?
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“