Jak vypálit audio CD s ochranou proti zkopírování
- eizo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jak vypálit audio CD s ochranou proti zkopírování
Dostalo se mi do ruky CD (Muzikál - Kleopatra), tohle CD mi nejde ani přehrát v PC a už vůbec přepálit (používám NERO,CloneCD).Poradi někdo zda to jde ?Případně jaký software?
Díky
Díky
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
asi ma na sobe nakou ochranu... jukni na www.cdr.cz jak na ne 
- YohanN
- Začátečník

cactus shield
plextor to zvládá s přehledem a některý lite-ony prej taky.... Tím sem chtěl říct, že to není otázka softu, ale kvality železa
BTW můj teac kaktusa nezvlád.....
edit//
kamoš to řešil originálně, vrazil cedeso do hi-fi, analogem stáhnul stopy do kompu (WAW) a pak to vypálil jako audio cd a kaktus byl v........deli muhehehehe
edit//
kamoš to řešil originálně, vrazil cedeso do hi-fi, analogem stáhnul stopy do kompu (WAW) a pak to vypálil jako audio cd a kaktus byl v........deli muhehehehe
hasta la vista
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no to je pekne ale nestratil na kvaliteYohanN píše:cactus shieldplextor to zvládá s přehledem a některý lite-ony prej taky.... Tím sem chtěl říct, že to není otázka softu, ale kvality železa
edit//
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
To s tou věží je, jako bys šel na komára s lopatou a navíc s horší kvalitou. A pokud nemáš železo, tak právě soft ti ho vynahradí. Kombinace ClonyXXL+Clone CD je sice otřepaná, ale funkční a pokud chceš CD bez ochrany, tak si vystačíš i se samolepkama (KDS).
Že by Lite-on uměl audio bez softu už jsem tady taky někde četl, ale ve smyslu, že jedna paní povídala. Skutečnost asi bude jiná. Plextor to umí 100% a starší Pioneery taky.
Že by Lite-on uměl audio bez softu už jsem tady taky někde četl, ale ve smyslu, že jedna paní povídala. Skutečnost asi bude jiná. Plextor to umí 100% a starší Pioneery taky.
Naposledy upravil(a) Bathory dne sob 5. úno 2005, 11:16, celkem upraveno 1 x.
Bathory
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- YohanN
- Začátečník

objektivně samozřejmě jo, ale já sem poslechem na vlastní uši nepoznal kopii od originál
u
Clony XXL + Clone CD sem zkoušel, Alcohol 120% taky a eště plnou verzi Blindwrite Suite, no a na mym teacu sem se na audio s kaktusem stejně nechytil. Třeba ty Clony mi ukázaly takový ty červený lebky a hotové............
2Barthory: A tys eště nikdy nebil komára lopatou? Já jo, zrovna svině seděl mojí tchýni na hlavě
Clony XXL + Clone CD sem zkoušel, Alcohol 120% taky a eště plnou verzi Blindwrite Suite, no a na mym teacu sem se na audio s kaktusem stejně nechytil. Třeba ty Clony mi ukázaly takový ty červený lebky a hotové............
2Barthory: A tys eště nikdy nebil komára lopatou? Já jo, zrovna svině seděl mojí tchýni na hlavě
hasta la vista
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Vona holt klasika typu ClonyXXL+Profiler+CloneCD(Alcohol atd), někdy nestačí. Lepší jít na to s rozumem, ne s lopatou .........
PS:Jak to dopadlo s tchýní?
PS:Jak to dopadlo s tchýní?
Naposledy upravil(a) Bathory dne sob 30. říj 2004, 12:00, celkem upraveno 1 x.
Bathory
- Benet
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: