PROJEKT: Stoobi tuning2.0 | return to 90% |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

honzanun píše:Kde se dá shlédnout ten Vlastíka mód? Rád bych se na něj podíval....
Jukni o pár příspěvků směrem hore :wink:
Naposledy upravil(a) Zbyna dne stř 24. srp 2005, 14:34, celkem upraveno 1 x.
VlasTik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VlasTik »

to Zbyna: :inlove: :D :worship: :oops:
btw sorry za OT :lol:

to Stoobi: já bych ti tady mohl popsat několik stran, jak udělat dobrej mod, třeba i v několika fázích - pro tichou variantu, pro výkonou variantu, lehkou/ těžkou, drahou/levnou, pěknou/funkční, prostě já se ničím jiným než modingem dva roky nezabívám, dávám do toho všechen volnej čas i peníze a je to stejně na nic, když nemůžeš nikomu ani poradit, jinak je hned flame :), pak to takhle dopadá, že jsem označenej za machra a odsouzenej k smrti :), a to jsem řešil jenom takovej detail
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2VlasTik: A co myslíš, že já? Casemoddingu se aktivně věnuju dva roky a pasivně ještě asi rok a něco před tím, takže si myslím, že o tom vím opravdu hodně. A stejně jako ty tomu dávám VŠECHEN volnej čas a paníze, ale asi na tebe nemám. Napsat "návod" na modding bych taky uměl a to podobně jako ty. Ale proč se tady budeme handrkovat. Já jsem uznal, že tvoje kritika byla oprávněná respektive něco na tom je, ale zkus taky pochopit ty mě! Nemyslíš, že je mnohdy i jiný řešení než jen to tvoje? Pokud si to nemyslíš ty, tak já ano.

Jinak já tě respektuji a vážím si tě, takže bych nerad, aby jsme se tady kvůli nějaké neshodě nějak nesnášeli, apod. To je imho zbytečný...takže já myslím, že konec flame je na místě a každej si budeme dělat to svoje a podle sebe, ok? Ale ono si taky někdy zkus předělat papírovou case na něco pořádnýho...pak taky uvidíš, že to není taková sranda (nepřeváděj to na mě, se dřevem dělám taky dost, sice asi ne tolik co ty, ale dělám...)

Takže: Only for you :worship: and peace forever, ok?
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

Tak taky s dovolenim sem pridam par poznamek:

2 VlasTik: Tvoje napady jsou konstruktivni a k zamysleni. Jenomze... Pises to tak, ze to neni rada, ale navod k pouziti Stoobiho case. Mozna to tak sice nemyslis, ale bohuzel to tak vyzniva. Navrhnes upravu a kdyz ma na to Stoobi jinej nazor, tak uz ho nevezmes a pozadujes, aby uznal to tvoje. I kdyz mas obcas pravdu tak je IMHO nesmysl to tak brat. Kdybych mel takovy napady taky, no tak se pustim do case jako Stoobi a zrealizuju je. Stoobi to proste vidi jinak - ma prioritu vetsi mnozstvi fanu na 5V, vodnika a ucelnost, relativni jednoduchost, ortodoxni vzhled. Ty mas jine priority - pasivni chlazeni i za cenu, ze to nebude uplne koser (priznej si, ze zase to moc ty homemade vejire nejsou pekny). V te paradni drevene case to na mne pusobi ne moc pekne. Ale case je super, to je bez debat, s tim drevem to holt umis.
Pak narazis na to, ze ma Stoobi nizkou latku. A je to o tom? jak ma kdo latku? Nebo je to o tom, jak se to kazdemu libi a ma radost, ze uplatni sve napady? Ja osobne volim to druhe. A kdyz jsem u tech detailu - viz vejire vs. zbytek case. Zase bych to nehrotil...

Stoobi je trosku palicak, to je fakt. Ma svoje napady a je rad za pochvaly - kdo by nebyl, ze... Je to obrovsky kutil a jde mu to, i kdyz to nemusi kazdemu vyhovovat. On to IMHO nedela na vystavy a na galerie, dela to pro sebe jako kus sve prace v dilne a realizaci napadu. Taky uz mu to obcas stoupa do hlavy, jako treba "Novy 2 case uz mam v hlave a urcite posunou latku zase vys". To je takovy na hrane :), ale jeste to jde... A ja osobne to chapu, dela peknou praci a ma na to pravo. Oba dva jste predni modderi a mate co nabidnout a je nesmysl se hadat navzajem. HOWGH. Lamicz ;)
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

!

Příspěvek od mOOder »

Prominte za PRISPEVEK ale tohle je fakt o nicem se tu hadat ! a ty nekonecne dlouhy texty ! LoL :sad:
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: !

Příspěvek od Zbyna »

mOOder píše:Prominte za PRISPEVEK ale tohle je fakt o nicem se tu hadat ! a ty nekonecne dlouhy texty ! LoL :sad:
Nutí tě snad někdo to číst :? :stupid:
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

hmm měsíc sem tu nebyl a docela se to tu rozjelo, spor Stoobi vs. VlasTik nebudu konentovat, ale case si trochu komentáře zaslouží:

1) ty dva modrý fany vepředu jsou imho příšerný a vůbec se nehoděj- do case jakou chceš vytvořit bych nic takovýho nedal- a nebo když už tak bych jim proved něco jako těm ximovejm- uřírnout rámeček a dát do těch kruhovejch děr vepředu- daj se sehnat fany s ledkama veprostřed takže by mohli i svítit, nejlepší řešení by imho bylo koupit UV reaktivní modrý fany a uříznout rám

2) ten spodní plech vypadá jako nastavovaná kaše, ale chápu že to neni hotový takže počkám na výsledek

3) ad díry v boku- podle mě jsou zbytečný- z výměníku nejde vůbec teplej vzduch za předpokladu že tam proudí zvenku což předpokládám že by to s těma dvěma osmičkama vepředu mělo tak fungovat

víc nic k tomu říct nejde- až sloupneš tu fólii a pohraješ si s tím spodkem tak uvidíme dál- zatim držim palce :up:
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

VlasTik píše:
to Stoobi: já bych ti tady mohl popsat několik stran, jak udělat dobrej mod, třeba i v několika fázích -
...
žeš nikomu ani poradit, jinak je hned flame :), pak to takhle dopadá, že jsem označenej za machra a odsouzenej k smrti :), a to jsem řešil jenom takovej detail
nepis romany a ukaz ,posli fotky
VlasTik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VlasTik »

2 Stoobi: Já jsem byl od začátku v pohodě, jak jsem psal, nebylo záměrem, abych tě naštval nebo snižoval tvoji práci, jen jsem ti chtěl ukázat, že některý i tak nepodstatný věci, jako ten sokl, jdou udělat i zajímavěji a o tom modding třeci je, ne? Trochu mě vytočila tvoje reakce, jako že jsem psal vlastně blbosti. To nebyly blbosti, ale modding trochu už možná pro hardcore nadšence, jako ty. A mě, prostě začalo trochu vadit, že do jednoho modu nedáš 100% svých zajímavých nápadů, času, energie, ale že to máš rozkouskovaný a uděláš něco támhle a něco tady, pak já na tom vidím věci, co by šly udělat podle mě líp a ty "kompromisy", a asi jsem se snažil až moc získat nějakej respekt, tak to vyznělo, jako že machruju, ale já takovej nejsem, uvidíš až se třeba někde potkáme, jsem spíš takový pako, co to chce natřít Zalmanu :) . Takže ať se daří v tvé další práci a peace forever

:worship: :worship: :worship:
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

!

Příspěvek od mOOder »

zas ? co tak se lidi usmirit ? :wink:
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Oba potřebujete srazit hřebínek :sly:

Já se těšil na fotky ale zatím jen flame a texty dlouhy jak od řečníků z parlamentu (texty o ničem v podstatě)

:stupid2:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

XPM píše:Oba potřebujete srazit hřebínek :sly:
:lol: jj :sly:

BTW: jo a sem s foto tolik skvělejch casemodu se tu podle diskuse dělá tak sem snima :)
VlasTik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VlasTik »

už mlčím ó velký XPM

to Stoobi: ještě jednou - peace forever :worship: :worship: :worship:
a už nikdy více :box: or :blee:

(btw. ten poslední smajlík je fakt dokonalej :) )
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

!

Příspěvek od mOOder »

Jeeee , konec slovni prestrelky a tedka by mohlo byt foto ? :shock: ? :sad:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

To jako jaký foto? Mé case? Nebo VlasTikovy? No každopádně já už tohle neřeším. Naprosto výborně to řekl Lamicz, za to díky...a myslím, že už se nemáme důvod s VlasTikem hádat. Sice z některejma jeho názorama pořád nesouhlasím, ale ono to bude asi oboustranný, takže opravdu:

mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

!

Příspěvek od mOOder »

no vlas!k me ani nezajima ale tvoje CASE bez pochyby ! :-D
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Stoobi píše:To jako jaký foto? Mé case?
No foto pokračování tvého moddingu. VlasTikovu znám ( :worship: )
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Luke_chiptuning
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luke_chiptuning »

VlasTik píše:už mlčím ó velký XPM
to zní zas skoro jako výsměch, ale už jsem taky ticho, no tak to třeba tady nemazejte, ale třeba to zmenšete písmo (myslím ty flame texty), je toho dost....
DECENT II EXTREME + VIDEOS ---> http://7luke.com/decent <--- stará verze... teď je E8300/X48-DS5/8800GTX/VITESTA EE/ENERMAX MODU 82+
VlasTik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VlasTik »

Luke_chiptuning píše:
VlasTik píše:už mlčím ó velký XPM
to zní zas skoro jako výsměch, ale už jsem taky ticho, no tak to třeba tady nemazejte, ale třeba to zmenšete písmo (myslím ty flame texty), je toho dost....
nebyl to výsměch, XPM určitě patří mezi velké moddery

to XPM: moji case (new) opravdu neznáš a ani si to nedokážeš představit co to může být, je to něco jinýho než můj PRVNÍ POKUS, a rozdíl mezi prvním a druhým je vždy celkem velký (viď Stoobi)

jo a to flame i se vším okolo klidně i smažte, mě to je jedno

peace :oops: :oops: :oops:
jefo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jefo »

kedy budu nove FOTO?? ak teda budu? :shock:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“