GF 8800GT - jakou, za kolik, kde ?

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Odpovědět
Thomas CPU Killer 2.0
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thomas CPU Killer 2.0 »

Dnes sem v TS Bohemia (Olomouc) byl ale karta nejde koupit pouze jen jako soucast sestav.
Tomas.1
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomas.1 »

Tak jsem zvědavej kde se v novém roce ty karty jako první objeví za nějakou aspoň trochu rozumnou cenu. Stavim sestavu a je to jediná věc, která je nedostupná :( .
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

Tomas.1 píše:Tak jsem zvědavej kde se v novém roce ty karty jako první objeví za nějakou aspoň trochu rozumnou cenu. Stavim sestavu a je to jediná věc, která je nedostupná :( .
bude to uplne stejne jako do ted, nejaky optimismy jako je 5500,- za kartu se nebudou konat, muj nazor
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing :-)
mates_
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mates_ »

ladik1983 píše:
Tomas.1 píše:Tak jsem zvědavej kde se v novém roce ty karty jako první objeví za nějakou aspoň trochu rozumnou cenu. Stavim sestavu a je to jediná věc, která je nedostupná :( .
bude to uplne stejne jako do ted, nejaky optimismy jako je 5500,- za kartu se nebudou konat, muj nazor
Já ji mám za 5800 Kč a čekal jsem na ni asi týden. Až budou normálně skladem, ceny půjdou určitě dolů.
NACH
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NACH »

mates_ píše:
ladik1983 píše: bude to uplne stejne jako do ted, nejaky optimismy jako je 5500,- za kartu se nebudou konat, muj nazor
Já ji mám za 5800 Kč a čekal jsem na ni asi týden. Až budou normálně skladem, ceny půjdou určitě dolů.
Ja ji muzu mit za 5652 a je skaldem. A mozna do ni pujdu jestli se nezlepsi dalsi ovladace od ATI protoze crossfire podle me moc nefunguje ani XP ani na Vistach. A jedna 3870 je slaba.
MSI B350 TOMAHAW, RYZEN 5 1600, Noctua NH-U12S 2xNF-F12 PWM, Corsair Vengeance LPX Black 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz, Crucial MX100 256GB, WD Black 1TB WD Blue 1TB, LG GSA-H30N SATA, MSI GTX970 4GB GAMING 4G, Creative X-Fi Xtreme Gamer, Enermax Revolution87+ 650W, NZXT S340, Samsung SyncMa​ster S23A350H, Logitech G300, Bloody B254, Logitech X-230, Logitech G230, Windows 10 64bit, Razer Onza Tournament, ASUS Memo Pad Smart 10,1" + Folio key
Tomas.1
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomas.1 »

a prozradis kde ??
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

mates_ píše:
ladik1983 píše: bude to uplne stejne jako do ted, nejaky optimismy jako je 5500,- za kartu se nebudou konat, muj nazor
a kdy budou skladem? az vyjde nova generace a nikdo po 88GT ani nestekne 8-)
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing :-)
Evok
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Evok »

ladik1983 píše:
mates_ píše:Já ji mám za 5800 Kč a čekal jsem na ni asi týden. Až budou normálně skladem, ceny půjdou určitě dolů.
a kdy budou skladem? az vyjde nova generace a nikdo po 88GT ani nestekne 8-)

Skladem jsou jen si to stačí trošku hlídat a ne tady jenom remcat...já seehnal docela bezproblémů 8800GT i novou GTS.Opravdu si to stačí hlídat a ptát se.Nic na tom neni...
Tomas.1
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomas.1 »

Evok píše:
Skladem jsou jen si to stačí trošku hlídat a ne tady jenom remcat...já seehnal docela bezproblémů 8800GT i novou GTS.Opravdu si to stačí hlídat a ptát se.Nic na tom neni...
No tos mi teda pomohl, hlidam x obchodu + 2 VO BSG a ATC a nikde ani kousek skladem, tak asi mas lepsi zdroje.
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

Evok píše:
ladik1983 píše: a kdy budou skladem? az vyjde nova generace a nikdo po 88GT ani nestekne 8-)

me o tom neco povidej, ja sem si to pohlidal pred mesicem...ale o tom to neni, tahle situace s hlidanim tu byla pred Vanocema a dulezity je, ze se situace nezmenila a ani dalsich min. 14 dni nezmeni, tecka 8-)
Evok
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Evok »

Tomas.1 píše:
Evok píše:
No tos mi teda pomohl, hlidam x obchodu + 2 VO BSG a ATC a nikde ani kousek skladem, tak asi mas lepsi zdroje.
LEVI hlidas registrovany jako firma nebo fyzicka osoba?Jinak v LEVI jich mely opravddu dost a nebyl problem ji ziskat.Ovsem pokud jsi registrovaný jako firma...na alfacompu jich taky měly skladem dost.

Jo a taky je otazka jestly ji opravdu tak chces a si ochotny si priplatit a nebo jestly chce jen nejake levnejsi karty.

A pokud jsem opravdu dušvně chorý nebo mám přeludy že ji tady vidim skladem tak mě omluvte a zítra jdu k očnímu :)

http://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... chSubmit=1

Dokonce máš na výběr minimalně ze 3 výrobců
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

stale o 1400,- vyssi cena nez je doporucena...za 5500,- ty karty skladem nikdy nebudou a tecka 8-)
Naposledy upravil(a) ladik1983 dne stř 2. led 2008, 10:18, celkem upraveno 1 x.
mates_
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mates_ »

Tomas.1 píše:No tos mi teda pomohl, hlidam x obchodu + 2 VO BSG a ATC a nikde ani kousek skladem, tak asi mas lepsi zdroje.
Podívej se na ten shop, kterej jsem postoval. Zavolej tam a zeptej se. V brzké době je budou mít(Sparkle).
Evok
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Evok »

ladik1983 píše:stale o 1400,- vyssi cena nez je doporucena...za 5500,- ty karty skaldem nikdy nebudou a tecka 8-)

No to nebudou to mas pravdu,ale at nikdo nerika ze nejsou k sehnani.Bud teda tu katru chci a nebo na ni nemam...
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Kdo se trochu snazi a hleda tak najde.Pred Vanoci jsem mohl mit 3ks.Zkusil jsem ji objednat a byli.Zotac,Jetway,MSI.Samo za 5,5 asi tezko,ale Jetway stal 5,8 a Zotac tusim 6,5 coz s privrenim oka jeste jde.
ladik1983 píše: a kdy budou skladem? az vyjde nova generace a nikdo po 88GT ani nestekne 8-)
Ale jdi.GTcko je podle me,nejuspesnejsi karta co kdy NV vydala.To bude jednou legenda.Porad se prodava xkrat lip nez ATI.Jo nejlip se maji ti,co na podzim 2006 koupili GTX.Porad jsou tezce za vodou,vysmeji se vsem,co meli 2900XT.A porad si GTXko drzi cenu v bazaru.
EDIT:
Pes nestekne po 2900XT..
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Pokud nekdo chcete 8800GT Zotac za 6248kc at me kontakuje pres SZ.Karta je pripravena k odberu Softcom Praha.Ja nic vyzvedavat nebudu.Dotycny(á) si kartu vyzvedne sam(a) osobne v Praze..
http://shop.computershop.cz/eshop/defau ... tiid=47442
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Stratosi a spol...nezdá se Vám že to s tím OTéčkováním trochu přeháníte? Tady nikoho nezajímá že si jel celej level CoD4 bez škubání na nějakym CF s 3870 buhví co, s tím si běž do her, tohle je snad dred o 8800GT jestli sis ráčil všimnout :roll:

Ale zpátky k tématu - nemá někdo zprávy kdy se s 88ooGT naplní sklady u Softcomu? Potřebuju aby tak do konce ledna slezly ceny (bez dph) na rozumnou úroveň :sigh: :P

//Díky za nabídku, ale počítám až koncem ledna, až budou lowe :)
Naposledy upravil(a) SpeedyGT dne čtv 3. led 2008, 09:58, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Si kup tu moji jinak ji pustim,me je to fuk.Moje cena 6248kc,jejich 6800kc
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Promazáno OT... Návrh na kartu poslán... Pro ostatní: Výkon v CF, COD4 ani nic podobného se zde neřeší.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“