Problém s autorunem
- robinhood
- Nováček
-
Problém s autorunem
Nějakou dobu mi zlobí DVD-ROM. Vložím např. instalační CD a nic. Musím složitě najíždět do Win Commanderu a hledat ve složkách setup. Jinak čtení je zcela v pohodě. Jen ten autorun nejede a nevím proč, jelikož mi to vždy fungovalo. A v ovladači té Toshiby SD-M1712 žádné příslušné zatržítko nenacházím. Je možné, že je to dáno nějakou nově vyskytnuvší se chybou v systému (WXP)? A pokud ano, ví někdo, jak to dát dopořádku? (přece nebudu jen kvůli tomu přeinstalovávat celá wokna!)
- JirkaH
- Mírně pokročilý
Chyba je zcela určitě ve WinXP. Zkus odebrat ve správci zařízení řadič, na němž visí DVD a po restartu by se měl sám znovu nainstalovat. Já to kdysi řešil také, ale teď si neuvědomuji, jak se to podařilo spravit. Mám jen takové tušení, že tohle se může stát "vlastní vinou", pokud po vložení CD/DVD chceš zamezit autorunu přes Shift. Horší je, že pokud si spustíš např. Nero Info Tool, tak to ukazuje, že je autorun zapnutý a přesto to nefunguje.
- robinhood
- Nováček
-
- Jiri Drak
- Středně pokročilý
-
- Alekk
- Začátečník
Re: DVD-ROM autorun
Do příkazového řádku zadej "GPEDIT.MSC" a zkontroluj si autorun.Problém je v systému,určitě né v DVD!!!Alekkrobinhood píše:Nějakou dobu mi zlobí DVD-ROM. Vložím např. instalační CD a nic. Musím složitě najíždět do Win Commanderu a hledat ve složkách setup. Jinak čtení je zcela v pohodě. Jen ten autorun nejede a nevím proč, jelikož mi to vždy fungovalo. A v ovladači té Toshiby SD-M1712 žádné příslušné zatržítko nenacházím. Je možné, že je to dáno nějakou nově vyskytnuvší se chybou v systému (WXP)? A pokud ano, ví někdo, jak to dát dopořádku? (přece nebudu jen kvůli tomu přeinstalovávat celá wokna!)
//Bathory: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=12946
Barton2500+@3200+[11*220],EPOX 8RDA3+ rev.2.1 ,2xSegate SATA 80GB RAID-0,Western Digital 40GB,2x256MB DDR 400,PROLINK FX 5700,SB audigy2 PLATINIUM PRO,AOC 17K+.
- kuavik
- Mírně pokročilý
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- kuavik
- Mírně pokročilý
- calvus
-
Re: Problém s autorunem
Autorun je pro lidi co po tom co jim naběhne systém neví co maj na klávesnici zmáčknout a hledají play .Já mám všechny autoruny úmyslně zakázané,aby mě neotravovaly při práci.Dělám to pochopitelně v zásadach skupiny. gpedit.msc
Mimo autoruny tam nastavíš stovky jiných užitečných věcí.
Mimo autoruny tam nastavíš stovky jiných užitečných věcí.
- malas
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: