Potřeboval bych vytáhnout kalendář (a kontakty) z outlooku kterej je na disku ke kterýmu už nemam počítač.
Tušim že ty kontakty půjdou vytáhnout pomocí archivace nebo toho nastavení úložiště jako v Expressu.
Ale u toho kalendáře si fakt jistej nejsem.
Dík
když už jsme u toho, předběžně se zeptám jak importovat komplet maily i adresář z Outlook Express z windows 95 do windows XP. někde jsem viděl recenzi na program kterej to umí ale zajímalo by mě to z "low-level" hlediska
Pfizer & Moderna inside ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
to zombux i ostatní: je to easy, takže udělám tohle
1. založím si normálně v OE identitu uživatele, nastavím si pěkně pop3 atd.
2. přihlásím se jako vestavěný účet administrator (důležité!)
3. komplet všechno co je v adresáři té identity smažu a nahraju tam data starého OE
4. zaloguju se jako ten user a už si to jen užívám
vyzkoušeno bezpečně z OE 5 do OE 6, jiné verze osobní zkušenost nemám, funkčnost předpokládám
Naposledy upravil(a) pavel.minarik dne pát 15. říj 2004, 22:22, celkem upraveno 1 x.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
dotaz - jdou nějak importovat uložený maily na disku z Thunderbirdu do Outlooku 2003? na netu jsem našel jen nějaký běsy typu převod přes cca 4 programy, a arogantní hovada na fóru czilla melou furt dokola jen "nás to nezajímá, za to může microsoft"
Pfizer & Moderna inside ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Ještě něco tomu chybí k dokonalosti - kam si Outlook ukládá informace o poštovních účtech? Když do nové instalace zkopíruju původní PST, tak si účty nepamatuje... nebo je to někde v registrech?