Pokles rychlosi připojení - Vyřešeno
Moderátor: Don
- kuavik
- Mírně pokročilý

Pokles rychlosi připojení - Vyřešeno
Nevíte někdo. Po instalaci SP2 (toho opraveného) se mi snížila rychlost připojení přes klasický dial-up z 52 na 31. Firewall jsem vypnul a furt nic. Prošel jsem všechna nastavení a fakt nevim. Ještě že mám objednané adsl, ale do té doby mi z toho asi šibne.
Naposledy upravil(a) kuavik dne pon 18. říj 2004, 10:49, celkem upraveno 1 x.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- kuavik
- Mírně pokročilý

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- kuavik
- Mírně pokročilý

- johny128
- Začátečník

skus mrknut sem, problem by mohol byt v driveroch cpu(cuduj sa svete)
http://forums.us.dell.com/supportforums ... ge.id=1469
http://forums.us.dell.com/supportforums ... ge.id=1469
- kuavik
- Mírně pokročilý

- johny128
- Začátečník

- Mex
- Nováček

-
Procesy???
Jelikož doma nemám orig, tak po instalaci, vždy zakážu úplně všechno oficiální (i přesný čas), abych na sebe moc neupoutával pozornost, ale mám pocit, že spuštěné procesy by spíše jen dělaly veliký traffic, ale rozhodně by se nemělo hlásit připojení o rychlosti 31.2. To teda ne. Bylo by to spíše jen pomalé a Kerio by určitě křičelo... Microsoftí Spyware mi tedy připadá, jako že asi ne... To by totiž znamenalo, že se otevře jedno připojení o rychlosti 31.2 a druhé pro procesy o rychlosti =ten zbytek. Dělá mi to také... Modem mám (bohužel ČT mi sem ještě nic jiného nepřivedl - jak jinak) Conexant 2 - Chipset Rockwell (myslím).
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Procesy???
jistě, je to přesně takhle, pokud se skutečně otrevře spojení na nominální rychlosti 31.2 kbps, tak hledej problém v ovladačích k modemu nebo v nekvalitní telefonní linceMex píše:ale mám pocit, že spuštěné procesy by spíše jen dělaly veliký traffic, ale rozhodně by se nemělo hlásit připojení o rychlosti 31.2. To teda ne.
BTW to Mex: že máš nelegální wokna
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- kuavik
- Mírně pokročilý

takze jsem zjistil, že to pravděpodobně nebude instalací sp2 xp, ale instalací nové verze kerio personal firewall 4.1.0. nedlouho po ní byla vydána oprava 4.1.1 takže ji zkusím večer nainstalovat a dam vědět. blokace portů atd. více info viz. forum kerio http://forums.kerio.cz/index.php?t=thread&frm_id=3
- Mex
- Nováček

-
Nonsence!!!
Ještě jsem tam Kerio ani neměl a už to dělalo... Dělá prostě hned po instalaci, ale ty ovlače si taky nějak nezdají. Dělalo by to přece jen u určitého typu modemu, ne u všech...
- kuavik
- Mírně pokročilý

na to forum kerio se nedivejte, protože je nanic. nainstalnul sem nejnovejsi kerio a žádná změna. dokonce sem si stáhnul soft na upgrade desky (modem, sítě, no prostě komplet) a výsledek pořád stejný. takže se opět vracim ke starému názoru, že to bude ten SP2 xp. už se fakt těšim na ADSL, protože tohle nemá žádný smysl. to snad i křováci mají rychlejší připojení než 31,2 Kb/s 
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
co ty drivery na modem? nepomáhá nic? ani ty built-in windows xp? k těm křovákům - když jsem byl v lázních, tak jsem se připojoval s notebookem měsíc přes dial-up průměrně tak 16-20 kbps, nebylo výjimkou ani 9.6 kbps + co chvíla to padalo, takže buď vděčný i za to málo co máškuavik píše:opět vracim ke starému názoru, že to bude ten SP2 xp. už se fakt těšim na ADSL, protože tohle nemá žádný smysl. to snad i křováci mají rychlejší připojení než 31,2 Kb/s
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- kuavik
- Mírně pokročilý

- kuavik
- Mírně pokročilý