PLease::... Motor mám.
Moderátor: morke
Radiator v mrazaku nedoporucuju... Zamrzne voda a/nebo se bude srazet vlhkost na waterblocich...mina píše:Tady jde hlavne o to, ze ten pkyn nemuzes vict hadickama, ale musi na to byt ty trubicky. Kdyz si predtavim, jak bude v masine spojovat ty malinky trubicky z lednice, rozvadet to po vsech komponentech, tak se mi toci hlava. Clovece, voda bohate staci. A kdyz uz, tak nedelej pokusy a udelej vodni chlazeni, ktery bude mit radiator v mrazaku nebo v te lednici- bude to podstatne mene pracne
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian
A oto mi právě jde prvně jsem to viděl ve videu na stránkách http://www.tomshardware.com/ a od té doby zháním někoho kdo ví jak nato?? a jak to realizovat!! přesně ji mám celou funkční ledničku a dejme tomu že ji obětujimina píše:No de o to, ze ten motor ti bude sam o sobe na 2 veci, nemas k nemu i zbytek lednice - s tim uz by se neco delat dalo...
Jde o to, ze asi tak jednoduchy to nebude, protoze ja mel lednici rozebranou a vsechno je to tam vedeny v kovovejch trubickach - je tam teda asi tlak, coz by ti hadicka neustala.Dr Meduza píše:homemadu rulezz![]()
Jestli chces chladit lednici tak nejjednodusi je asi rozebrat pekne lednicivezmes vyparnik a ten se upravy tak aby z nej vznikla nadoba na vodu (nemrznouci smes
) a chladic z lednice se necha ten puvodni (teda jestli bude stacit) no a pak stacu tu nemrznouci smes rozvadej jako klasickou vodu do WB
![]()
Ale mozna nebude ten chladic z lednice stacit takze se bude muset rozdelat lednicovej vokruh a dat tam vetsi chladicpak se to bude muset zapajet (zalepit
) a znovu naplnit plynem
Aha, az ted sem to pochopilBreyn píše:Jdemi jen ototo!!!¨
Kdo byl na webu http://www.tomshardware.com/ tema Service a tam THG Videos video číslo 8 a podíval jse na něho jetam vedený tunel od motoru všechno bezvadně utěsněný a teplota -52 stupňů!!!!!!!!!!!.
A mě jde oto kde to sehnat
Kompresor sam vo sobe nedava nic kompresor zkapalnuje plyn v chladici > cim veci chladic tim vic kapalnyho plynymina píše:Jasne, ale to je uz asi trochu jina liga...smates píše:A co nechat lednici vcelku a zadelat PC do ni?
Jinak me tak napada, dava vubec nejakej kompresor do mrazaku tech -52, co je vyse posano?
Mno ja vimDr Meduza píše:Kompresor sam vo sobe nedava nic kompresor zkapalnuje plyn v chladici > cim veci chladic tim vic kapalnyho plynymina píše: Jasne, ale to je uz asi trochu jina liga...
Jinak me tak napada, dava vubec nejakej kompresor do mrazaku tech -52, co je vyse posano?
Plyn se vyparuje ve vyparniku (na CPU) dela mraz > com vic kapalnyho plynu tim vetri mraz