NÁKUP LCD 17"

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

NÁKUP LCD 17"

Příspěvek od Stoobi »

Docela váhám, jestli mám koupit LCD už teď před Vánoci a nebo počkat až na nový rok, jestli půjdou dolů...

Přesněji se u mě jedná o tento model. Moje cena by byla 8400,- a byl by na splátky, na půl roku...

Podle mě má perfektní parametry, takže bych Vás rád požádal o ohodnocení...a o názor, jestli ho koupit teď a nebo počkat...přeci jen 8k je pro mě docela dost... :)

Díky za každou radu...

//Butch - změněna priorita a název tématu.
Sem dávejte dotazy ohledně koupě 17" LCD
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

http://www.pctuning.cz/Default.aspx?Cat ... 0516#20516

tohle myslím mluví za vše

počkal bych na začátek roku

jinak mohl bys sehnat i nějakou 19" LCD za solidní cenu?
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Je to ten od Ximy, co ho nabízel v bazaru...nic víc...

A tohle mě docela dostalo, už jsem byl skoro rozhodnutej to LCD koupit a teď tohle...:(

To asi zkusím počkat...třeba za tu cenu potom bude nějaká slušná 19"...
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Stoobi píše:Je to ten od Ximy, co ho nabízel v bazaru...nic víc...

A tohle mě docela dostalo, už jsem byl skoro rozhodnutej to LCD koupit a teď tohle...:(

To asi zkusím počkat...třeba za tu cenu potom bude nějaká slušná 19"...
nechtěl jsem tě od koupi odradit. To LCD, co nabízí Xima je super za super cenu, po novém roce i po slevnění v normal obchodě bude stát asi tolik, co nyní od Ximi, takže pokud si ho chceš koupit, tak to udělej.

Ale já musím počkat, určitě na začátek roku a to si asi počkám i na to slevnění starších modelů a podobně 8-)
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No já právě nevím...aby pak nebyl tenhle model ještě levnější a lepší se nedostaly na cenu těhle...

Co si myslíte i vy ostatní?
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Stoobi píše:No já právě nevím...aby pak nebyl tenhle model ještě levnější a lepší se nedostaly na cenu těhle...

Co si myslíte i vy ostatní?
spíš to udělej takto:

pokud ho potřebuješ nyní, kup od Ximi, určitě super kup :wink:

ale pokud na něj tolik nespěcháš, tak si počkej zhruba na únor a kup levněji. Ale Xima bude mít pak taky zase levnější než v obchodech, takto bys mohl čekat věčně 8-)
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

nj, to je právě ono...teď jsem si tak říkal, že by se hodil, ale není to vyloženě nutnost...jen pořád sedím u PC, tak bych rád ulevil očím...a navíc brácha chce novej monitor, tak by si vzal mojí 17" CRT, ale právě, že nevím, jestli se to teď vyplatí...abych pak nebyl nasranej, že kdybych počkal, mohl jsem mít lepší.... :oops: :x :)
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Stoobi píše:nj, to je právě ono...teď jsem si tak říkal, že by se hodil, ale není to vyloženě nutnost...jen pořád sedím u PC, tak bych rád ulevil očím...a navíc brácha chce novej monitor, tak by si vzal mojí 17" CRT, ale právě, že nevím, jestli se to teď vyplatí...abych pak nebyl nasranej, že kdybych počkal, mohl jsem mít lepší.... :oops: :x :)
takto ale můžeš čekat pořád, pořád se bude zlevňovat a přicházet nové modely :wink:

prostě ho kup a bude to. Když ho koupíš od toho Ximi, tak ten stejný nebude ani po novém roce a slevnění na takové ceně v obchodech, jakou nabízí Xima. 8)
outlier
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od outlier »

jasne cekat ,muzes porad, znam to, kdyz jsem kupoval fotak... podle mejch zkusenosti vetsina firem zlevni az v unoru, nez hned 3.1.2005
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

outlier píše:jasne cekat ,muzes porad, znam to, kdyz jsem kupoval fotak... podle mejch zkusenosti vetsina firem zlevni az v unoru, nez hned 3.1.2005
No jasný...taky to znám čekat čekat, ale o to nejde...ale už párkrát se mi stalo, že jsem něco koupil a za týden to bylo levnější i když jsem myslel, že nebude...pak to člověka mrzí a tím víc, když to je LCD za 8k...ale asi do něj půjdu...ještě uvidím...:)
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Stoobi píše:
outlier píše:jasne cekat ,muzes porad, znam to, kdyz jsem kupoval fotak... podle mejch zkusenosti vetsina firem zlevni az v unoru, nez hned 3.1.2005
No jasný...taky to znám čekat čekat, ale o to nejde...ale už párkrát se mi stalo, že jsem něco koupil a za týden to bylo levnější i když jsem myslel, že nebude...pak to člověka mrzí a tím víc, když to je LCD za 8k...ale asi do něj půjdu...ještě uvidím...:)
určitě do něj jdi už nyní, budeš už šetřit očíčka před vánoci a to je k nezaplacení.

A hlavně neočekávej, že na LCD za 8000,- bude nějak výrazná změna ceny po novém roce. To se spíše týká drachších modelů :wink:

kup tedy nyní 8-)
derry
Nováček
Nováček

Příspěvek od derry »

Zdar.
Nějak už nevidím.
nasměrujte mě na Ximu.
d
Square
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Square »

Za posledne obdobie ceny LCD monitorov isli vyrazne dole a stale maju klesajucu tendenciu osobne by som si postavil priority a potreby, starsi LCD by som nekupoval uz kvoli zaruke, a z modelmi je to tak ze stare vyradia z cennikov a nove pribudnu ale tu skor by som mozno este pockal na 19" alebo kvalitnejsiu 17"......... :) dvakrat mer a raz rez :) nezaskodilo by sledovat aj vyvoj kurzu USD.......vs CHINA........ :)
Gaba_cz
Nováček
Nováček

POckej

Příspěvek od Gaba_cz »

Rozhodně počkej do unora 17" slevni tak o 99 dolarů a 19" o 250dolaru plus minus cetl sem to nekde.Rozhodne s počkanim neprohloupíš. Slevnovat se budou porad, ale ne tak rapidne jak v unoru. rozhodně bych počkal!!.
Vae mihi qui cogitare ausus sum.

(Camus Albert)
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

nj, to bych mohl čekat pořád...už mám to LCD asi 14dní a zatím jsem naprosto spokojenej...8k je myslím super cena za 17" LCD, které má 12ms...

Ve hrách s ním nemá žádný problém, prostě jsem nezaznamenal nikde, že by nestíhalo...takže pro mě a moje oči to bohatě stačí...:)
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

no taky do toho za chvilku půjdu, ale 19" LCD

už se moc těším

máš DVI nebo VGA vstup?
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Je to VGA, to byl taky jeden z důvodů, proč jsem šel do tohohle kousku, na mojí grafice ještě DVi nemám, takže když jsem zjistil, že tohle má VGA a je to fakt sdobrý LCD, tak jsem byl na půl rozhodnutej...určitě těch peněz nelituju...

A nevím, jestli bych 19" využil...bylo by to určitě lepší, ale takhle mě to stačí...je to zase o něco lepší než 17" CRT :wink:
Twister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Twister »

ja teda nevim, taky budu kupovat LCD 17" ale reseni jen analog vga se me zda byt trosku slepa(navic co sem zatim videl ty lepsi (+1000Kc) maji DVI a aji analog.. a myslim ze monitor 17" s odezvou 12ms za 8K je taky trosku napadne...to bude spis jenom jeden udaj o odezve. a vetsinou tyto lcd maji tak 20-25ms
ale kdyz se ti zda byt dobry tak myslim zes neudelal spatnou koupi 8-)
Intel Pentium Dual-Core E2180 BOX@3000GHz ,chladic procesoru Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. B,DDR2 ram 2x 1024MB A-DATA + 2x 2048MB A-DATA, Gigabyte P35-DS3R (rev. 2.1),2x Western Digital Caviar SE16 3.5" 320GB WD3200AAKS, ATI HD 4850,
Hugo
Začátečník
Začátečník

LCD s PVA/MVA

Příspěvek od Hugo »

Uz ma nebavi to hladat na webe. Dajte mi tip na 17" LCD s technologiou PVA/MVA a max. odozvou 16 ms.
Intel Core i5-3570@3,40 GHz, Asus P8Z77-V, Corsair TX650W, PALIT GeForce GTX460 1GB Sonic Platinum, 2x 4 GB DDR3 1600 MHz Corsair Vengeance, Crucial M4 256 GB, WD Raptor 150 GB, Hitachi 160 GB, DVD HL-DT-ST GH22LS50, SB X-Fi XtremeMusic, Lian Li PC-A17, Sennheiser PC 160, Razer Tarantula, Logitech G9, 22" LCD Dell 2209WA, Win7 Pro Eng SP1 64-bit
NANAO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NANAO »

Hugo:
Uz ma nebavi to hladat na webe. Dajte mi tip na 17" LCD s technologiou PVA/MVA a max. odozvou 16 ms.
http://www.eizo.com/products/lcd/l578/spec.asp
Podle nejnovějších informací by se měl začít prodávat od 1.3.2005 8-)
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“