Jaký kvalitní 80mm větrák?
Moderátor: morke
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jaký kvalitní 80mm větrák?
chtěl bych se zeptat na nějaký kvalitní a tichý 80mm vetrák na odsávání tepla z bedny.
//Edit by HADES: rozděleno
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký kvalitní 80mm větrák?
arctic coling Pro 80x80 je velice dobrý a tichý (neslyšitelný) větrák .... ale lepší je nějaký větrák 120x120 je tichej stjně ale odsává lépeNordir píše:chtěl bych se zeptat na nějaký kvalitní a tichý 80mm vetrák na odsávání tepla z bedny.
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- kuavik
- Mírně pokročilý

Arctic Cooling Fan PRO TC - tichej a levnejNordir píše:chtěl bych se zeptat na nějaký kvalitní a tichý 80mm vetrák na odsávání tepla z bedny.
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
máš na mysli tento:kuavik píše: Arctic Cooling Fan PRO TC - tichej a levnej
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=23690
na ten jsem se díval taky a ten bych taky doporučil
je lama otázka:
když ty větráky mají TC, to jsou řízeny teplotním čidlem, že? No a šlo by to nějak udělat, abych si nastavil otáčky sám? Třeba přes nějaký regulátor otáček, šlo by to?
- kuavik
- Mírně pokročilý

jj to je von, je krasne tichouckej, ale jak ho modovat netusim, me to tak vyhovujebigbalu píše:máš na mysli tento:kuavik píše: Arctic Cooling Fan PRO TC - tichej a levnej
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=23690
na ten jsem se díval taky a ten bych taky doporučil
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
taky není špatný, v podstatě jakýkoliv Arctic Fan je ideální, stačí si jen vybrat podle vzhledu a podle toho, jak moc to chceš mít hlučnéNordir píše:A co tento?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29839
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Na odsávání bych asi doporučil tenhle, ale kdybys ho chtěl na nasávání, tak by se musel upravit, takže na nasávání asi jinej...Nordir píše:A co tento?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29839
Ale na začátku jsi psal outflow, tak ber tento...
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Peta
- Začátečník

-
- Kerry
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jasne , zalezi jak ho tam das...Peta píše:Je tento schpný nasávat vzduch zepředu?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25622
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...

- 3lemen7
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- van Bellen
- Začátečník

- spirit64
- Mírně pokročilý

Takže AC3 fan není neslyšitelný, ale po zakrytování case ho prostě ani slyšet moc není. (Vibruje jako sfina) na odsávání je to 100% nejlepší volba.
Ale na nasávání bych nejdříve zapoměl na 80mm, ale když už tak GLacialtech Silentblade. Pro tc jsem měl, stačilo mi. Blbě umístěný termistor, na který foukal vzduch ze samotného větráčku, takže si myslel že je pořád v case zima a točil se pomalu.I když jsem ho zkratl, tak to nebyl žádný zázrak. TC větroně se musí vybírat podle umístění čidla, ve větroni je to na nic, u lopatek úplně, na 5 cm drátku taky nic moc, ale někde na delším (modifikovaném) kablíku který se dá na určené místo, je to super.
Odsávání AC3fan, nasávání 120mm- GLacialTECH 80mm Glacialtech, (Stojí cca 140 kč a stojí za to kua), Windtunnel do bočnice, zdroj 120mm. To jsou moje rady, HOWG kup si GLacial
Ale na nasávání bych nejdříve zapoměl na 80mm, ale když už tak GLacialtech Silentblade. Pro tc jsem měl, stačilo mi. Blbě umístěný termistor, na který foukal vzduch ze samotného větráčku, takže si myslel že je pořád v case zima a točil se pomalu.I když jsem ho zkratl, tak to nebyl žádný zázrak. TC větroně se musí vybírat podle umístění čidla, ve větroni je to na nic, u lopatek úplně, na 5 cm drátku taky nic moc, ale někde na delším (modifikovaném) kablíku který se dá na určené místo, je to super.
Odsávání AC3fan, nasávání 120mm- GLacialTECH 80mm Glacialtech, (Stojí cca 140 kč a stojí za to kua), Windtunnel do bočnice, zdroj 120mm. To jsou moje rady, HOWG kup si GLacial
- Kerry
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: