HODNOCENÍ 17" LCD

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

HODNOCENÍ 17" LCD

Příspěvek od bigbalu »

po dohodě s moderátorem Butchem jsem se rozhodl založit tento thread

budou v něm jen a pouze hodnocení jednotlivých 17" LCD, nic více a nic méně. Na diskuze kolem máte jiné thready nebo možnost použít SZ.

Mělo by to vypadat následovně:

Typ LCD: zde uveďte přesný typ LCD
Cena: jeho pořizovací cena a kde
Link na LCD: prostě link na určený typ LCD přímo od distributora (výrobce)
Testy: link na případný test, pokud o nějakém víte

pokud toto LCD vlastníte, tak popiště vaše dojmy
Odezva: nepsat hodnoty, ale jak se LCD chová, jestli se obraz rozmazával a podobně, hlevně asi při hrách, filmech, ale i při práci ve WIN
úhly pohledu: napsat, jak se LCD chovalo při různých úhlech pohledu, co jste zpozorovali
Jas: stejně jako u odezvy, prostě jestli je dostačující, jestli má rezervy ještě v nastavení
Kontrast: stejně jako u jasu
Vstup: prostě přes co máte LCD připojené (VGA, DVI) a na jaké grafice
Vybavení: co vám u LCD chybělo nebo naopak co vás překvapilo ve vybavení

Hodnocení: vaše celkové hodnocení, např v tomto znění:
celkově jsem spokojen na tetris mi to vyhovuje a ještě se ty efekty rozmazávání no to je něco.
Pokud by měl někdo ještě nápad, co více popisovat u LCD, tak jen s tím, ale myslím si, že to nejdůležitější pro možný výběr je zde řečeno

//Jasper - upraven nadpisek
Naposledy upravil(a) bigbalu dne pon 7. úno 2005, 09:01, celkem upraveno 2 x.
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

TYP LCD : Samsung 172X
Cena : 15 000 v Czech Computer
Link : http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc ... =DS17BSDSV
Odezva : 12ms,zatim sem nenasel hru nebo aplikaci u ktere by se to mazalo,vsechno bez problemu
Uhly pohledu : 160/140,to je docela v pohode,i kdys se divam hodne z boku tak obraz je furt v pohode
Jas : 270
Kontrast : 500:1
Vybaveni : u vybaveni me docela chybel propojovaci kabel DVI
Celkove Hodnoceni : jsem snim maximalne spokojen
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Typ LCD: BenQ FP783 + webcam
Cena: nyní 11100 v Czechcomputeru (já k 10/2004 za 16700kč v KASA.cz)
Link: http://www.benq.cz/Products/LCD/index.cfm?product=413
Test: http://www.techtree.com/techtree/jsp/sh ... 57358&s=lr
Odezva: 12ms - filmy, hry... žádné rozmazání.
Úhly pohledu: 140/140 - moje zkušenost zcela jiná! Ze shora absolutně dokonalé ani při 89,9° žádné kroucení a barevné změny. Ze zdola velmi dobré, ovšem už při menším úhlu se ztmavuje horní okraj. Zleva a zprava by těch 140° odpovídalo, nad 140° se lehoulince zbarvuje do žluta, ale řekl bych že to ani nestojí za řeč.
Jas: 300 -310 (každý píše něco jiného)
Kontrast: 500 -600 (to samé jako s jasem)
Obojí mám ztaženo na 30 ze 100, jinak by mi to vypálilo oči. :)
Podsvícení rovnoměrně, lampy nahoře a dole, při úplném dolním okraji lehce světlejší při černé barvě.
Vybavení: DVI kabel, D-Sub Kabel, webkamera (320x240/30fps - 640x480/15fps), přídavné repro s SRS sound, hodnotím jako velmi dobré, myslel jsem že je "vyhodim", ale na leccos je používám. Z boku panelu je výstup na sluchátka a dva USB 2.0 vstupy.
Celkové Hodnocení: Absolutní spokojenost, vyměnil bych jedině za ten samý v černé barvě (mám bílomodrý), future design dost dobrej 8)
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

EIZO L568 (černý)
Cena: přes známeho za x :wink: jinak v CC je asi za 16000
Link: http://www.eizo.cz/common/eizo/products ... e&pid=L568
"recenze :-) " http://www.grafika.cz/art/hw/eizo-l568-768.html
Odezva: 25ms pro všechny barvy, je vidět pouze u myši, některého textu a některých plošinovek, filmy, 3D hry - nic neviim :wink:
Uhly: 178°=> ze všech stran a z jakýchkoliv úhlů
Jas: 250
Kontrast: 1000:1
Konektory: DVI, D-SUB, USB
Hodnocení: špičkový LCD, kterýmu neni co vytknout, jsem s ním max. spokojen, obraz výborný, no zkrátka, kdo koupí neprohloupí, ale dnes bych asi počkal do března na jeho nástupce L578, který má stát asi 18k, ale líbí se mi design, má docela kvalitní reproduktory, a perfektní odezva 16ms, pro střední tóny 12ms
racous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od racous »

Samsung 710TM (verze s repro)

Cena: necelých 13 000,-

Základní parametry:

Nativní rozlišení: 1280 x 1024
Spotřeba [W]: 34
Jas [cd/m2]: 300
Kontrast: 600:1
Typ obrazovky: TFT
Úhlopříčka obrazovky [palce]: 17
Viditelná úhlopříčka [palce]: 17
Rozteč bodů [mm]: .264
Doba odezvy [ms]: 12

Rozsah horizontálních frekvencí - digital [kHz]: 30 - 81
Rozsah vertikálních frekvencí - digital [Hz]: 56 - 75
Šířka pásma - digital [MHz]: 140
Úhel horizontálního pohledu [°]: 160
Úhel vertikálního pohledu [°]: 160

Vstupy / Výstupy:

DVI vstup
VGA vstup

Moje hodnocení:

Při všech hrách OK(NFS 2,HL2 atd), jen u Deer Hunteru 05 mi nestíhá obraz,ale to bude grafikou. :-D Jinak good monitor.Kdo je příznivcem designu tenkzých linií tak je to ta správná volba.Možná bych doporučil tu verzy be repro, já ji koupil kvůli toho,že bez repro před vánocemi neměli.
Reproduktory jsem zkoušel jen jednou a jde to jsou to ultzratenké stereo repro.

Takže docela dobrá investice.
AMD 64 3000+ s.939 Venice 1000MHz ,MSI K8N Neo4 Ultra, nVidia PX6600GT TDH 128Mb DDR3 (550/1200), WD 2500KS 250GB SATA2,Maxtor 120Gb,Sound Blaster Live,Monitor LCD Samsung SyncMaster 710TM
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

menší testík pár 17"LCD

Typy LCD:
LG Flatron L1730S (L1730SSQT)
LG Flatron L1730B (L1730BSFH)
LG Flatron L1730P (L1730PSUP)
NEC AccuSync LCD1703M
NEC MultiSync LCD1760NX
Philips Brilliance 170T4
Samsung SyncMaster 710V
Samsung SyncMaster 710N (SAS)
Samsung SyncMaster 710T
ViewSonic VE710s
ViewSonic VX750

Testy: http://www.xbitlabs.com/articles/other/ ... nse-8.html
yetti
Nováček
Nováček

Eizo L568(svetly)

Příspěvek od yetti »

Typ: Eizo L568 (svetly)
Cena: Kupoval som ho asi pred 3 tyzdnami v Alzasofte (na Slovensku ho nemali nikde za tu cenu)
Link: http://www.alzasoft.sk/DetailPage.asp?DPG=47453
Odozva: Ja robim na nom najma grafiku, weby, programovanie, hry velmi malo, ale skusil som nieco :-) Nezbadal som ziadne problemy (hral som len strategie...)
Testy: Poviem to takto. Videl som uz par monitorov :-) (pracujem v IT sfere skoro 20 rokov) a za tu cenu vo svojej kategorii lepsi monas nekupite... Za chvilu bude 578 a pre tych co to maju na hry to bude este lepsi (a asi lacnejsi) model. Kym som ho kupil, tak som precital furu diskusii a som rad, ze som si vybral prave tento monas. Typ panelu je PVA II - kvalita je vynikajuca - uhly ale i ostatne parametre - myslim ze neklamu to co uvadzaju na papieri. Nemam ziadny vadny pixel :-) Je to monitor najma na grafiku... (cierna je cierna)
Jas: 250
Kontrast 1000:1
Vstup: Ja ho mam cez DVI na grafike ATI Sappfire 9600XT
Vybava a hodnotenie: Ma funkciu PIVOT (otacanie obrazu "nastojato"), umoznuje nastavit si vsetky obrazove parametre (jas, farby,...) na akukolvek aplikaciu, ma 5 predvolenych rezimov pristupnych na jedno tuknutie tlacitkom, tenucky ramik, vyborny stojan-vyskovo nastavitelny.
Zaruka je 5 rokov. Cena je o trosicku vyssia ako inde, ale kvalita je zarucena. Odozva 25ms - co je asi najviac sledovana velicina:-) myslim, ze nie je ziadny problem. Netreba vzdy verit reklamnym udajom. Mam ho cez DVI a popisovane rozmazavanie, co pisali v inych diskusiach sa u mna nevyskytuje, obraz je stabilny, ostry ako britva-vsade, podsvietenie upne rovnomerne. Uz ma nic nenapada :-) Som s nim velmi spokojny. Vrelo odporucam :-)
Barton 2500, MSI KT6 FISR, 2x512 RAM Hynix (400MHz), HDD Seagate 120GB PATA 8MB, VGA Sapphire R9600XT, DVD R-Toshiba, DVD/RW LG 4081, SB Live 5.1, Eizo L568
NooXy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NooXy »

racous píše:Samsung 710TM (verze s repro)

Cena: necelých 13 000,-

Základní parametry:

Nativní rozlišení: 1280 x 1024
Spotřeba [W]: 34
Jas [cd/m2]: 300
Kontrast: 600:1
Typ obrazovky: TFT
Úhlopříčka obrazovky [palce]: 17
Viditelná úhlopříčka [palce]: 17
Rozteč bodů [mm]: .264
Doba odezvy [ms]: 12

Rozsah horizontálních frekvencí - digital [kHz]: 30 - 81
Rozsah vertikálních frekvencí - digital [Hz]: 56 - 75
Šířka pásma - digital [MHz]: 140
Úhel horizontálního pohledu [°]: 160
Úhel vertikálního pohledu [°]: 160

Vstupy / Výstupy:

DVI vstup
VGA vstup

Moje hodnocení:

Při všech hrách OK(NFS 2,HL2 atd), jen u Deer Hunteru 05 mi nestíhá obraz,ale to bude grafikou. :-D Jinak good monitor.Kdo je příznivcem designu tenkzých linií tak je to ta správná volba.Možná bych doporučil tu verzy be repro, já ji koupil kvůli toho,že bez repro před vánocemi neměli.
Reproduktory jsem zkoušel jen jednou a jde to jsou to ultzratenké stereo repro.

Takže docela dobrá investice.
Naprosto geniální panel (mám verzi bez repro,připojeno přes digital), ve hrách bomba! Odezva výborná! Úhly pohledu naprosto dostačující na to aby vás při pařbě sledovali další 2 lidi. Hlavně si nezapomeňte nainstalovat přibalený software NATURAL COLOR, který upravuje kontrast (mě připadalo při prvním zapojení že ty barvy jsou takový nějaký vyblitý :o ),ale tato utilitka to vyřešila,nejlépe když zapojíte své nové LCD vedle svého starého CRT a vyladíte barvičky.
Škoda že akorát ta černá není černá ale šedá (oproti CRT). :evil: ,jenže to je problém všech LCD, H&T ComTech Liberec za 11690Kč. :razz: :razz: http://www.htcomtech.cz/
AMD Phenom II X6 1090T Sixcore 3,21GHz (AM2+) ASUS M3N-HT Deluxe Mempipe, 6GB RAM DDR2 800, ASUS Radeon R9 270X, Corsair VX 450w, Case Thermaltake Eclipse DV, http://uloz.to/526693/thermaltake-pc.zip
Duurkoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Duurkoo »

MAG (ProView) 776-PS /s repro/
Cena: 10 000,-Sk
http://www.maginnovision.com/product/pr ... ms-776.htm
Plocha obrazu: 337.9*270.3mm
Max.rozlysenie: 1280*1024@75Hz
Horizont.frekvencie: 31~80KHz
Vertikal.frekv.: 60~75Hz
Svietivost: 260 cd/m
Kontrast: 450:1
Uhly pohladu: 70 stupnov
Doba odozvy: 16ms
Vstupy: D-Sub, D-Sub + DVI
Hmotnost: 5kg cista, 6,5kg so stojanom

Moje hodnotenie:
Ziadne oslnujuce hodnoty toto LCD nema, ale na druhu stranu za tu cenu ani mat nemoze ;-). A zase, nie je vzdy pravda co vyrobca udava-napr. LCD s 12ms odozvou ma v skutocnosti okolo 15ms., ak nie aj viac..
Konektor na LCD je iba analog., a ja ho mam do kompu zpojeny cez redukciu do DVI (oproti analogu sa obraz o dost zlepsil). Co sa svetlosti tyka, "ziari" postacujuco. Farby sa mne zdaju sytejsie ako by mali byt, ale treba sa trosku pohrat s nastaveniami a potom to vyzera OK. Uhol pohladu nie je nic moc, 70 stupnov sedi. Ale pri hrani a pozerani filmov, je to myslim kazdemu jedno. No a to najdolezitejsie :arrow: ta doba odozvy uplne postacuje. V hrach ani filmoch nie su ziadny "duchovia", obraz je plynuly, nerozmazava sa. Vsade sa pise minimum na hry, filmy 12ms, ale tych 16ms postacuje. Pri hrach ako HL2, Doom3 a spol. treba zapnut vertikalnu synchronizaciu, inak pri otacani sa obraz mierne trha, ale po jej zapnuti tento problem uplne odpada. Dizajn je jednoduchy, ale myslim ze efektny. Monitor sa da natacat iba smerom nahor resp. nadol.
Result: LCDcko vhodne pre tych co nechcu do toho vrazit viac ako 10 000,- Sk (v CR asi 8000,-Kc) uplne idealne. Na hry uplne postacuje a kto si nepotrpi na super kvalitu obrazu (hlavne pri filmoch), tiez to staci. Pomer kvalita/cena uplne vyrovnany-osobne ma toto LCD prijemne prekvapilo.
P.S.: Pre mna je do len docasne riesenie, preto som ani drahsie 17 palcove LCD nechcel. Ja mam komp hlavne na filmy a na to treba 19'' (rozmyslam medzi Philipsom a Samsungom). Ale inak DOPORUCUJEM
AMD64 2800+@2,4GHz cooled by Primecooler HCIII+ Cu; GIGABYTE K8NS; TwinMOS 512MB - 400MHz; Sparkle 6600GT (600/1150MHz) cooled by Zalman VF700-Cu; SAMSUNG 120GB SATA 7200rpm; DV-W Teac 516GA; 17'' LCD MAG 776/DVI; repro Creative Labs I-TRIGUE 3400; case KME, 350W
Fly
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fly »

17" LG 1720B
jas: 250cd/m2
kontrast: 450:1
odezva: 16ms
cena: kolem 8500Kč
recenze: http://www.pctuning.cz/Default.aspx?Cat ... rtId=19107

Když jsem uviděl recenzi tohoto lcdéčka, tak to bylo jak láska na první pohled :razz: , taky ne nadarmo získal titul za design roku. Pokud máte ostatní komponenty (case, repra, klávesnice) v černostříbrném provedení, není co rešit. Nemá sice DVI, ale já jsem s ním spokojený. Když jsem jej poprvé zapnul, musel jsem okamžitě o třetinu snížit jas, tak moc to razilo do očí. V recenzi psali o jendom vadném pixelu, proto jsem se modlil k dědečkovi, že už budu hodný, abych to tam neměl. Zatím jsem nic nenašel :) .
Nenašel jsem taky při hraní problémy s žádnými duchy (odezvou) - NFSU2, CS, Far Cry, Toca2....A u filmů rovněž paráda, tam už je těch 16ms spíš optimum. A když to porovnám s bývalým
19" CRT Hyundai Q995, tak po dlouhém hraní nemáte hlavu a oči v háji, spíš tu sedací část těla :D
AMD 3500+, Asus A8V Deluxe, 2x512 MB DDR 400MHz Transcend, Gigabyte X800Pro, 120GB Seagate SATA, 80GB Seagate šuplík, Audigy 2 ZS, Thermaltake 480W
Olda79
Nováček
Nováček

Příspěvek od Olda79 »

EIZO L578
19.466,- (v eizo shopu)

Odezva: Naprosto super, zatim jsem to zkousel jen ve filmu Posledni Mohykan a hrach World of Warcraft a Enemy Territory, ale je to fakt super. Predtim jsem mel tyden L568 a je to skutecne rozdil.

Uhly: Je videt bez problemu z velkych uhlu, obraz se trochu samozrejme zmeni, ale vse je videt stale ostre, ani nevim jak bych to blize napsal.

Jas: Zadny nedostatek jsem nepocitoval, umoznuje i automaticke zmeny jasu podle osvetleni v mistnosti.

Kontrast: Taky v pohode, vsechno je ostry jak britva.

Vstup: DVI pres MSI 6600GT

Vybaveni: Vsechny kabely (i DVI) byly v bedne, takze neni potreba nic dokupovat.

Hodnoceni: Vynikajici univerzalni LCD. Myslim, ze je to prvni skutecne rychly LCD s PVA panelem. Zatim ho nemam dlouho, ale zadny mazani jsem nepozoroval. Pri instalaci jsem si musel trochu zvyknout na specificky zpusob zmeny polohy (ArcSwing 2). Jediny zavaznejsi problem mam zatim s USB pripojenim monitoru. Pri spousteni pocitace se to casto zasekne vBIOSu, nekde okolo vypisu procesoru. Pokud pripojim USB monitoru pozdeji, je to ok. Jestli vite co by to mohlo byt, tak napiste. Dik. Dal snad uz jen, ze v monitoru jsou i repraky, coz je pro nekoho + a pro nekoho -. Urcite vam nenahradi soustavu x repraku v mistnosti, ale na to ze jsou v monitoru jsou fakt dobry. Takze celkove muzu rict, ze je vynikajici, a to i pri hrani rychlych her a filmu.
eddie
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eddie »

Acer AL1722

poridil jsem ho pres znameho, jinak treba tady http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31575

Základní parametry:
* Nativní rozlišení: 1280 x 1024
* Spotřeba [W]: 55
* Jas [cd/m2]: 300
* Kontrast: 700:1
* Typ obrazovky: TFT
* Úhlopříčka obrazovky [palce]: 17
* Rozteč bodů [mm]: .264
* Doba odezvy [ms]: 8
Frekvence / Zobrazovací úhly:
* Šířka pásma - digital [MHz]: 135
* Úhel horizontálního pohledu [°]: 150
* Úhel vertikálního pohledu [°]: 135
Logistické parametry:
* Rozměry [š x v x h mm]: 377 x 391 x 154
* Hmotnost [kg]: 5
Výbava:
* Reproduktory
Ostatní parametry:
* Spotřeba [W]: 55
* Montáž na zeď
Vstupy / Výstupy:
* DVI vstup
* VGA vstup

v baleni byly tri sitove kabely do ruznych elektrickych siti, VGA a DVI kabel, kabel k pripojeni vestavenych reproduktoru, manual a cd, na ktery jsem se vubec nepodival.

obraz je velice ostry a kontrastni, v jasu ma velkou rezervu (jas mam stazeny na 10%). barvy nejsou dokonale (co byste chteli od monitoru za 8k :wink: ). pri hrach se trochu maze, osobne mi to nevadi, ale ja taky nejsem zadny velky paran. filmy naprosto bez problemu. rozliseni zvlada vsechny. vestavene reproduktory jsou umistene na spodni hrane panelu, takze zepredu nejsou vubec videt, ani jsem je nezkousel, nemam to za potrebi (asi jako vetsina lidi). trochu mi vadi podsviceni popisu peti ovladacich tlacitek, ktere je podle me zbytecne, ve tme akorat rusi a kdyz uz chci tlacitka pouzit tak se vnich zorientuji i poslepu. jinak ma velice prakticke nastaveni vysky a celkove jsem s nim spokojen..
Berserkr
Nováček
Nováček

Příspěvek od Berserkr »

SONY SDM HX73 Black

Cena: 12 700 Kč

Koupeno: TS Bohemia

Zvuková část
Integrované stereofonní reproduktory
Stereo Mini-jack
Výstup pro každý reproduktor (W) 3
Širokoúhlý systém Stereo Surround
Řízení barev (OSD)
Stálá 6 500 °K
Stálá 9 300 °K
Uživatelské nastavení barev Gamma
Uživatelské nastavení barev R, B Gain
Rozměry
Váha – monitor (kg) 6.5
Hloubka se stojanem (mm) 232
Výška se stojanem (mm) 418.5
Šířka se stojanem (mm) 414
Technické údaje
Analogová horizontální frekvence (kHz) 28 - 80
Analogová vertikální frekvence (Hz) 48 - 75
Digitální horizontální frekvence (kHz) 28 - 64
Digitální vertikální frekvence (Hz) 60
Kontrastní poměr (max.) 500:1
Barva displeje (Mio) 16.2
Typ displeje a-Si TFT / TN
Svítivost (cd/m²) 400
Velikost panelu (palce) 17
Velikost pixelu (mm) 0,264
Pozorovací úhel – vertikální/horizontální (stupně) 140/140 160/160
Viditelná oblast – horizontálně a vertikálně (mm) 337,9 x 270,3
Doba odezvy displeje LCD
Doba dosvitu (s) 0.011
Doba náběhu (s) 0.005
Celková doba odezvy (s) 0.016
Maximální spotřeba energie
Normální provoz (W) 45
Režim Power Off (W) 1
Nativní rozlišení
Max. frekvence při tomto rozlišení (Hz) 75
Rozlišení 1280 x 1024
Vstup videa
Konektor DVI-D 1x
Konektor HD15 2x
Dodávané příslušenství
Videokabel DVI-D (1,8 m)
Videokabel HD15
Příručka na disku CD-ROM
Napájecí kabel
Stereo Mini-jack – zvukový kabel
Informační soubor systému Windows® na disku CD-ROM

Moje hodnocení:
Sony SDM HX73 mam asi mesic, jedine co bych tomuto LCD vytknul je kvalita int. reproduktoru. Pri zesileni nad 50% je poznat zkresleni a rezonance v reproduktorech. Jinak jsem s kvalitou obrazu nadmiru spokojen. Pri hrani her jako napr. SWAT4, Call Of Duty nebo TOCA RD2 jede obraz naprosto plynule bez vyditelneho zkresleni. Rovnez filmy jedou naprosto bez problemu. Design monitoru je podle meho nazoru skvely, ovsem to je muj subjektivni nazor, jako ostatne vse co jsem v hodnoceni uvedl.
Naposledy upravil(a) Berserkr dne čtv 26. kvě 2005, 19:44, celkem upraveno 3 x.
P4 3.0 GHz Prescott --- MSI 865PE Neo2-P --- 2x 512 MB DDR400 Transcend CL2.5 --- Inno3D GF 6800GT 350/1000@400/1110 - FW 71.84 --- Seagate Barracuda 200 GB SATA --- Creative SB Audigi 2 Platinum --- Chill Innovation 510W --- LCD Sony SDM-HX73B DVI --- WinXP Pro + SP2
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

racous píše:Samsung 710TM (verze s repro)...
to samé co ti dva. mám verzi také bez repro, takže 710T. skvělé LCD. jenom bych vytknul svítivost, která je opravdu hodně velká a večer pěkně vypaluje oči, takže je dobré snížit jas nebo mít v místnosti rozsvíceno. vadné pixely či subpixely žádné. mám ho od prosince 2004. tehdy stál kolem 12 500 Kč vč. dph. dnes kolem 10 000 Kč vč. dph. btw ty barvy mi přijdou pěkné v defaultu narozdíl od NooXyho 8)

//Butch - zkrácena stránková citace :evil:
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
vesničan
Začátečník
Začátečník

LG fandí hvězdám

Příspěvek od vesničan »

Já mám LG Flatron L 1730B a vůbec si nemůžu stěžovat... koupil sem ho za 8500kč u Mironetu. :D
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

já mám Fijtsu Siemens (scaleoview T17-2) 17" 8ms a jsem moc spokojenej :) :)
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
CZelda
Nováček
Nováček

17 LCD Philips 170S6FG

Příspěvek od CZelda »

Nemáte někdo prosím zkušenosti s 17" LCD monitory Philips?

Typ LCD: Philips 170S6FG
JAS: 350
Kontrast: 500:1
TCO03

Porovnávám jej s monitorem Acer:

Typ LCD: Acer AL1716s
JAS: 300
TCO99

Podle některých parametrů se mi Philips jeví jako lepší řešení.
Pokud máte někdo zkušenost alespoň s nějakými monitory Philips, napište. Díky.
mirkee
Začátečník
Začátečník

Re: 17 LCD Philips 170S6FG

Příspěvek od mirkee »

CZelda píše:Nemáte někdo prosím zkušenosti s 17" LCD monitory Philips?

Typ LCD: Philips 170S6FG
JAS: 350
TCO03

Porovnávám jej s monitorem Acer:

Typ LCD: Acer AL1716s
JAS: 300
TCO99

Podle některých parametrů se mi Philips jeví jako lepší řešení.
Pokud máte někdo zkušenost alespoň s nějakými monitory Philips, napište. Díky.
Mal som tu moznost porovnat Philips 170S6FS a Acer AL1716s a jednoznacne je PHILIPS lepsi.

Co sa tyka Philipsu:

1. Vypracovanie je na rozdiel od Aceru omnoho HODNOTNEJSIE.
2. ma omnoho krajsie podanie farieb
3. Centrovanie obrazu je u Philips uplne bezchybne co a sa o Acer neda vobec povedat.
mara.t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mara.t »

rád bych se podělil o zkušenosti s dost drahým LCD IBM L171P. Máme je v práci. Podle parametrů 700kontrast 300jas 8ms.
Je to sice TN, ale černá se mi zdá určitě černá (jen dole trošku namodralá). Podání barev rozhodně není špatné. Bohužel v excelu a wordu se již projevuje dlouhá doba odezvy...těch udávaných 8ms musí být o hodně víc...film by to možná ještě sneslo, ale hry určitě NE.
MSI mpg b550 gaming plus, AMD r5 5600XT, 4x 8GB HyperX Predator @3466MHz, EVGA 3070, Seasonic 520W, OCZ 256GB, Kingstone A2000 512GB, WD Blue 4TB.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“