//Smith : upraven název threadu.
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
no myslím, že dokonce dubna už budu Venice určitě normalně v obchodech.Svět Hardware píše: AMD oficiálně oznámilo, že počínaje 4. dubnem budou zahájeny dodávky procesorů Venice (jádro DH8-E3)
najdeš někoho kdo ho koupí za >3500kč, a za 4500kč máš novýDigitaldoom píše:no tak sláva chci si vyměnit ten svůj A64 3000+ Winchester za venicetak sem zvědav kolik mě to bude stát
jo to je sice hezký ale já u AMD postrádam ss3 instrukce který právě AMD přineseRickM píše:To jsem teda zvědavej jestli to bude frčet na těch 3GHz, to už by stálo za hřích
Jen ho za ty prachy najít....Smith píše:najdeš někoho kdo ho koupí za >3500kč, a za 4500kč máš nový
jj, chce ho to co nejrychleji prodat a najít někoho, kdo ho koupím za hodně (>3500kč). Taky si myslím, že se bude hodně lidí zbavovat Winchestera, no já ne, protože money nejsou, ale Venice si určitě někdy koupímShit píše:Jen ho za ty prachy najít....Smith píše:najdeš někoho kdo ho koupí za >3500kč, a za 4500kč máš novýTakových lidí, který to budou chtít "vyměnit" bude moc .... a cena Winchesteru bude tím pádem klesat..... Myslím, že to nebude snadný ho za ty prachy prodat.
(Samozřejmě, že ty SSE3 trochu zvýší výkon, ale zase néé o tolik.)
no tohle u AMD známe, uvedou ho jen na papíře a na trhu se objeví za 1-2 měsíceOBR píše:Dodavka se nejak asi vyrazne zpozdi a kdo tvrdi opak tak lze! Tyto procesory nejsou v prodeji ani na Taiwanu ani v USA, proste zetim nejsou vubec nikde a nevypada to ze by byly v dohledne dobe v radu tydnu.Takze ocekavejte u nas tak za 1 az 2 mesice.
Jinak tyhle CPU se vyrabeji technologii kterou bylo vyrobeno par pokusnych 3000+ ktery davaly na defaultu 2700Mhz! Par je jich i v Cechach.Cena bude podle me ale dost vysoka urcite kolem 7000Kc za 3200+
ja menit nebudem, tych 3ghz moc istych nieje a ak nahodou nepojde pretocit aspon na 2.8 ghz (3000+) boli by to vyhodene prachy a 3200+ bude uz asi o nieco drahsi aby sa to vyplatilo vobec skusat. pockam na dualrandom píše:Tiez si nemyslim ze by jadro Venice prislo s nejakou vysokou cenou........... ved ma preca nahradit doterajsie jadro Winchester a nieje to ziandy novy procesor .... cenovy rozdiel bude naozaj mali....
Tiez sa mi nezda ze by vacsina ludi okamzite vymienala CPU ...., podla mna ich bude skor menej.... najme ak ma niekto bezproblemovu/dobre pretaktovanu zostavu na stavajucom jadre Winchester ( a takych ludi tiez zrejme nieje malo.... ) .....
myslím, že sharker myslel dual-core Athlon 64.Self-Ki11er píše:A proc by mel mit cenu FX???To je trochu blbost ne??Jak se tu uz psalo...zadny novy procesor to neni...jen jadro...ktery de do mainsteamu...nikoliv do zadnyho highendu...jako je FX...