Omlouvám se, jestli je můj dotaz off topic, ale přes vyhledávač nemám šanci zřejmě najít odpověď na můj dotaz. Jestli tu je, sdělte mi prosím vyhledávací algoritmus, pod kterým jsem ho měla já lama
![Sad :sad:](./images/smilies/sad.gif)
hledat - děkuji.
Takže se dovoluji zeptat- jaký je prosím skutečný rozdíl, když se budu koukat na obrazovku LCD ( třeba 17" ) přes připojení DVI nebo jen Sub
![Surprised :o](./images/smilies/wow.gif)
.
Dá se to vůbec procentně vyjádřit? V práci vejrám na LCD Relisys 17" a určitě nemá s PC spojení DVI ( není to priorita firmy a navíc by musel mít grafárnu jako
![Very Happy :-D](./images/smilies/biggrin.gif)
. A zdá se mi to taky celkem good ( lepší než pěstí do hlavy
![Very Happy :-D](./images/smilies/biggrin.gif)
).
+ ekonomický dotaz - skutečně se vyplatí investovat do dnes již hráči skoro opovrhované grafárny ATI 9550 ( nic lepšího nekoupím ani omylem ) skoro za dva tácy ( včetně stíněného kabelu DVI ), abych měl připojení LCD přes DVI - skutečně jsou to účelně vynaložené peníze
![Shocked :shock:](./images/smilies/shocked.gif)
?? Poznám nějak snížené vyzařování, o čemž sní moje žena?? Mám CRT 17" s TCO99, takže o co šetrnější bude k mému zraku LCD s TCO99 nebo TCO03
? Sestava PC domů se chýlí k závěru
Nebo pro obyčejného usera stačí mít LCD připojeno na sub konektor ??
To je totiž dilema pro usera, jenž nechce hrát žádné game, ale kvůli DVI si bude asi muset koupit 9550 RADEON
, aby měl superostrý obraz LCD. Na promítání DVD filmů a vypalování prý stačí i integrovaná grafika ( snad i prý dost rozšířené čipy SiS 655FX atd
? - i kdyby si měla sebrat z paměti 512 MB nějaký on-line sdílený koláč
Takže ještě jednou - skutečně se vyplatí investovat do grafárny pouze kvůli DVI připojení na LCD
![On Fire :onfire:](./images/smilies/onfire.gif)
? Budu totiž do týdne na 1000 % kupovat LCD 17"
![Thumb up :up:](./images/smilies/up.gif)