Venice 3000 - nebox. verze

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

rousini
Začátečník
Začátečník

Venice 3000 - nebox. verze

Příspěvek od rousini »

Tato varianta je v prodeji a já mám tak trochu obavu, jestli to není nějaká III. jakost co se OC týče. Záruka je zkrácena na 24 měs. Cenový rozdíl oproti box. verzi je asi 1000Kč.
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Re: Venice 3000 - nebox. verze

Příspěvek od PcBuh »

rousini píše:Tato varianta je v prodeji a já mám tak trochu obavu, jestli to není nějaká III. jakost co se OC týče. Záruka je zkrácena na 24 měs. Cenový rozdíl oproti box. verzi je asi 1000Kč.
Dej odkaz
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

Ja chtel Semprona 2800 neBOX a objednal jsem ho na www.obchod.cz a po 10 dnech mi rekli ze uz ho neBOX nesezenou a ze mi samotnej CPU z BOX baleni dat nemuzou...
Taky jsem jednou kupoval procak (VENICE 3000) a chtel jsem ho bez chladica tak si chladic nechali a dali mi CPU do obalky :-D a platil jsem o 200 Kc min :oops: .....
Ale AMD se brani prodeji bez chladicu....

Jirin
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider
kolo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kolo »

Rozdiel 1000kč sa mi dajako nezdá............. :?
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
rousini
Začátečník
Začátečník

Re: Venice 3000 - nebox. verze

Příspěvek od rousini »

PcBuh píše:
rousini píše:Tato varianta je v prodeji a já mám tak trochu obavu, jestli to není nějaká III. jakost co se OC týče. Záruka je zkrácena na 24 měs. Cenový rozdíl oproti box. verzi je asi 1000Kč.
Dej odkaz
Díky za radu. Na tuhle odpověď jsem čekal...
johnier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnier »

sory že trošku odbočuju ale ja sem včera koupil atlona 64 venice 3000+ a nejede me na desce od GB s chipsetem VIA K8T890 a na strankach vyrobce tento procesor nepodporuje snad ani jedna deska všechny maj support lsitu venice od 3200+ nahoru je to možný že to nejde? ono to spadne při instalaci winXP a piše to neco o chybe diskdrive a cdrom a battery! nemužete mi nekdo poradit pls v čem je krpa?
TOPIČ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOPIČ »

http://www.levi.cz/clanek.php?id=7980 mno, levi by snad smejdy neprodavalo aje fakt o litr levnejsi :o
kolo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kolo »

Ked je rozdiel 1000kč tak určite tray verzia............Na Slovensku je rozdiel cca.400Sk..............
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

No ale dyt se nedaji sehnat nebox ani Semprony pro 754; Treba na Alzasoftu prodavaji neBOX nektere Semprony do SocketuA...

Jinak ja mam s neBOXovanymi procesory (pouze do Socket A) smisene zkusenosti (nekdy dobrej OC, ale parkrat taky :twisted: :twisted: )...
Naposledy upravil(a) Jirin dne úte 9. srp 2005, 20:09, celkem upraveno 1 x.
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider
Mattho
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mattho »

aj na slovensku je to 1000sk pri athlon64 venice 3000+ :)
ak som sa dnes niekde na vedlajsom fore dozvedel rozdiel je v cene, chladici a hlavne zaruke.. procesor je taky isty ako vsetky ostatne.. teda skor tak isto iny ako vsetky ostatne...
tiez rozmyslam o kupe nebox a potom si mozem dopriat drahsieho zalmana :) len ta zaruka.. :/
MB * CPU * RAM * GK * HDD
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Jestli to není proto že 3000+ Venice je nejnižší CPU Venice :)
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

no vetšinou ty TRAY verze jsou verze od Overclockerů co je vyřadili kvuli špatné taktovatelnosti.....s tím mám lidi zkušenosti...patřím mezi ně.....

není moc dobrý kupovat tyhle procesory,pac to jsou odpadní zmetky,který sotva fungujou na svoji pracovni frekvenci.

všechny TRAY procesory byli použivany a testovany!!!(akorát to není poznat)
OCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od OCZ »

Highlander píše:no vetšinou ty TRAY verze jsou verze od Overclockerů co je vyřadili kvuli špatné taktovatelnosti.....s tím mám lidi zkušenosti...patřím mezi ně.....

není moc dobrý kupovat tyhle procesory,pac to jsou odpadní zmetky,který sotva fungujou na svoji pracovni frekvenci.

to je prece blbost,jak si na to prisel
rousini
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rousini »

Highlander píše:no vetšinou ty TRAY verze jsou verze od Overclockerů co je vyřadili kvuli špatné taktovatelnosti.....s tím mám lidi zkušenosti...patřím mezi ně.....

Taktovatelnost žádnej prodejce nezaručuje a naopak na dané frekvenci musí běžet. Co by pak prodejce dělal s přebytečnejma chladičema? Myslíš jako že by někomu po známosti vyměnil procík?
Možná snad ty vrácené do 14 dní při nákupu přes internet. Pokud se dá poznat, že procík byl vybalenej....tak už je jako box odepsanej....a prodej v tray je dobrý obchodní tah...
To jsou věci na které se ptám.

To PCBUH: jo myslel jsem LEVI
Mattho
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mattho »

no... asi to budu vratene kusy...
HAL9000
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HAL9000 »

No to je sice hezký, ale za kolik by si tak "koncový spotřebitel" mohl koupit tuto neboxovanou verzi :shock: ?. mě zajímá konečná cena procáku, nikoli nějaký rozdíl 1000 Kč mezi něčím. Zákazníky LEVI mohou být pouze výrobci počítačů, velkoobchody s VT a specializovaní dealeři. Musíte doložit minimálně živnosťák.
Ty ceny EU ( doporučené koncové ) jsou bez DPH, rovněž i dealerské ceny - v excelovském ceníku LEVI jsou navíc úplně jiné ceny, než na hlavní straně v komponentech - cvičně jsem si tam hodil do košíku 2 procáky, abych si ověřil DPH a základní dealerské ceny - tak mi teda někdo spočítejte, za kolik mi prodáte jako koncovému spotřebiteli s dalšími maržemi tuto neboxovanou verzi 3000+.

Jsem zvědav, o kolik bude levnější než boxovaná verze 3000+, kterou v alfacompu koupíte v e-shopu za 4500,-.
Matematickými výpočty jsem dospěl k tomu, že by cena měla být tedy o 1000 nižší, tj. okolo 3 500,- Kč Obrázek
Naposledy upravil(a) HAL9000 dne ned 10. črc 2005, 12:23, celkem upraveno 2 x.
Mattho
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mattho »

HAL9000
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HAL9000 »

Jo tak to se skláním, máš pravdu, fakt o 1000,- ale ta uváděná životnost minimálně 12 měsíců ( pak asi rovnou vyhodit ) je docela dobrej joke Obrázek s tvrzením rousiniho nahoře, že záruka je zkrácena na 24 měsíců :lol:
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Než koupit CPU za 3600,- a za rok kupovat novej , to si račí vezmu BOX za 4600,-
Mattho
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mattho »

ta zaruka neni 12mesiacov... je to normalne 24mesiacov.. na to su zakony :)
Záruka: 24 měsíců
takze skratena je z 36 na 24 ... a 24 imho staci... ale nepaci sa mi to, ze to su pouzivane, testovane kusy...
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“