Venice 3000 - nebox. verze
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- rousini
- Začátečník

-
Venice 3000 - nebox. verze
Tato varianta je v prodeji a já mám tak trochu obavu, jestli to není nějaká III. jakost co se OC týče. Záruka je zkrácena na 24 měs. Cenový rozdíl oproti box. verzi je asi 1000Kč.
- PcBuh
- Začátečník

-
Re: Venice 3000 - nebox. verze
Dej odkazrousini píše:Tato varianta je v prodeji a já mám tak trochu obavu, jestli to není nějaká III. jakost co se OC týče. Záruka je zkrácena na 24 měs. Cenový rozdíl oproti box. verzi je asi 1000Kč.
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja chtel Semprona 2800 neBOX a objednal jsem ho na www.obchod.cz a po 10 dnech mi rekli ze uz ho neBOX nesezenou a ze mi samotnej CPU z BOX baleni dat nemuzou...
Taky jsem jednou kupoval procak (VENICE 3000) a chtel jsem ho bez chladica tak si chladic nechali a dali mi CPU do obalky
a platil jsem o 200 Kc min
.....
Ale AMD se brani prodeji bez chladicu....
Jirin
Taky jsem jednou kupoval procak (VENICE 3000) a chtel jsem ho bez chladica tak si chladic nechali a dali mi CPU do obalky
Ale AMD se brani prodeji bez chladicu....
Jirin
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider
- kolo
- Mírně pokročilý

- rousini
- Začátečník

-
Re: Venice 3000 - nebox. verze
Díky za radu. Na tuhle odpověď jsem čekal...PcBuh píše:Dej odkazrousini píše:Tato varianta je v prodeji a já mám tak trochu obavu, jestli to není nějaká III. jakost co se OC týče. Záruka je zkrácena na 24 měs. Cenový rozdíl oproti box. verzi je asi 1000Kč.
- johnier
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
sory že trošku odbočuju ale ja sem včera koupil atlona 64 venice 3000+ a nejede me na desce od GB s chipsetem VIA K8T890 a na strankach vyrobce tento procesor nepodporuje snad ani jedna deska všechny maj support lsitu venice od 3200+ nahoru je to možný že to nejde? ono to spadne při instalaci winXP a piše to neco o chybe diskdrive a cdrom a battery! nemužete mi nekdo poradit pls v čem je krpa?
- TOPIČ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
http://www.levi.cz/clanek.php?id=7980 mno, levi by snad smejdy neprodavalo aje fakt o litr levnejsi 
- kolo
- Mírně pokročilý

Ked je rozdiel 1000kč tak určite tray verzia............Na Slovensku je rozdiel cca.400Sk..............
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No ale dyt se nedaji sehnat nebox ani Semprony pro 754; Treba na Alzasoftu prodavaji neBOX nektere Semprony do SocketuA...
Jinak ja mam s neBOXovanymi procesory (pouze do Socket A) smisene zkusenosti (nekdy dobrej OC, ale parkrat taky
)...
Jinak ja mam s neBOXovanymi procesory (pouze do Socket A) smisene zkusenosti (nekdy dobrej OC, ale parkrat taky
Naposledy upravil(a) Jirin dne úte 9. srp 2005, 20:09, celkem upraveno 1 x.
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider
- Mattho
- Začátečník

-
aj na slovensku je to 1000sk pri athlon64 venice 3000+ 
ak som sa dnes niekde na vedlajsom fore dozvedel rozdiel je v cene, chladici a hlavne zaruke.. procesor je taky isty ako vsetky ostatne.. teda skor tak isto iny ako vsetky ostatne...
tiez rozmyslam o kupe nebox a potom si mozem dopriat drahsieho zalmana
len ta zaruka.. :/
ak som sa dnes niekde na vedlajsom fore dozvedel rozdiel je v cene, chladici a hlavne zaruke.. procesor je taky isty ako vsetky ostatne.. teda skor tak isto iny ako vsetky ostatne...
tiez rozmyslam o kupe nebox a potom si mozem dopriat drahsieho zalmana
MB * CPU * RAM * GK * HDD
- PcBuh
- Začátečník

-
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no vetšinou ty TRAY verze jsou verze od Overclockerů co je vyřadili kvuli špatné taktovatelnosti.....s tím mám lidi zkušenosti...patřím mezi ně.....
není moc dobrý kupovat tyhle procesory,pac to jsou odpadní zmetky,který sotva fungujou na svoji pracovni frekvenci.
všechny TRAY procesory byli použivany a testovany!!!(akorát to není poznat)
není moc dobrý kupovat tyhle procesory,pac to jsou odpadní zmetky,který sotva fungujou na svoji pracovni frekvenci.
- OCZ
- Začátečník

-
to je prece blbost,jak si na to priselHighlander píše:no vetšinou ty TRAY verze jsou verze od Overclockerů co je vyřadili kvuli špatné taktovatelnosti.....s tím mám lidi zkušenosti...patřím mezi ně.....
- rousini
- Začátečník

-
Taktovatelnost žádnej prodejce nezaručuje a naopak na dané frekvenci musí běžet. Co by pak prodejce dělal s přebytečnejma chladičema? Myslíš jako že by někomu po známosti vyměnil procík?Highlander píše:no vetšinou ty TRAY verze jsou verze od Overclockerů co je vyřadili kvuli špatné taktovatelnosti.....s tím mám lidi zkušenosti...patřím mezi ně.....
Možná snad ty vrácené do 14 dní při nákupu přes internet. Pokud se dá poznat, že procík byl vybalenej....tak už je jako box odepsanej....a prodej v tray je dobrý obchodní tah...
To jsou věci na které se ptám.
To PCBUH: jo myslel jsem LEVI
- Mattho
- Začátečník

-
- HAL9000
- Začátečník

No to je sice hezký, ale za kolik by si tak "koncový spotřebitel" mohl koupit tuto neboxovanou verzi
?. mě zajímá konečná cena procáku, nikoli nějaký rozdíl 1000 Kč mezi něčím. Zákazníky LEVI mohou být pouze výrobci počítačů, velkoobchody s VT a specializovaní dealeři. Musíte doložit minimálně živnosťák.
Ty ceny EU ( doporučené koncové ) jsou bez DPH, rovněž i dealerské ceny - v excelovském ceníku LEVI jsou navíc úplně jiné ceny, než na hlavní straně v komponentech - cvičně jsem si tam hodil do košíku 2 procáky, abych si ověřil DPH a základní dealerské ceny - tak mi teda někdo spočítejte, za kolik mi prodáte jako koncovému spotřebiteli s dalšími maržemi tuto neboxovanou verzi 3000+.
Jsem zvědav, o kolik bude levnější než boxovaná verze 3000+, kterou v alfacompu koupíte v e-shopu za 4500,-.
Matematickými výpočty jsem dospěl k tomu, že by cena měla být tedy o 1000 nižší, tj. okolo 3 500,- Kč
Ty ceny EU ( doporučené koncové ) jsou bez DPH, rovněž i dealerské ceny - v excelovském ceníku LEVI jsou navíc úplně jiné ceny, než na hlavní straně v komponentech - cvičně jsem si tam hodil do košíku 2 procáky, abych si ověřil DPH a základní dealerské ceny - tak mi teda někdo spočítejte, za kolik mi prodáte jako koncovému spotřebiteli s dalšími maržemi tuto neboxovanou verzi 3000+.
Jsem zvědav, o kolik bude levnější než boxovaná verze 3000+, kterou v alfacompu koupíte v e-shopu za 4500,-.
Matematickými výpočty jsem dospěl k tomu, že by cena měla být tedy o 1000 nižší, tj. okolo 3 500,- Kč

Naposledy upravil(a) HAL9000 dne ned 10. črc 2005, 12:23, celkem upraveno 2 x.
- Mattho
- Začátečník

-
http://alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=5 ... d=18844331
a
rozdiel - 1000kc
a
rozdiel - 1000kc
MB * CPU * RAM * GK * HDD
- HAL9000
- Začátečník

Jo tak to se skláním, máš pravdu, fakt o 1000,- ale ta uváděná životnost minimálně 12 měsíců ( pak asi rovnou vyhodit ) je docela dobrej jokeMattho píše:http://alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=5 ... d=18844331
a
rozdiel - 1000kc
s tvrzením rousiniho nahoře, že záruka je zkrácena na 24 měsíců - PcBuh
- Začátečník

-
- Mattho
- Začátečník

-